Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
DANAST cuscra mea e IRINA si ginerele MARIO
No,datzi raporul si restul 
Maraki ciudata chestia cu arhanghelii
Si apropo de papica,Dia a papat azi supa cu galuste (supa mi-a trimis-o mami - era de curcan gras si am completat-o eu cu supa dintr-un piept de pui si legume multe) Si felul doi piure de cartofi,gol,ca i-a facut mami.
Am uitat sa ii fac mamaliga si sa incerc sa ii dau suc de rosii
cred ca trebuie sa imi notez undeva ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
szaboali spune:
Fetelor Iarina e mai bine i-a scazut temperatura la 37
cu ajutorul cartofului pus in ciorap,sa stiti ca a functionat super bine
. Acum o sa vedem cum v-a fi in noaptea asta,sper sa nu mai faca febra.
Sunt foarte obosita ca numai in picioare a vrut si sa se plimbe dar nu in premergator ci sa o tin de manute,se comporta de parca nici nu avea febra dar saracuta ardea.
Va
si ma pun sa mai citesc ca sunt cam in urma cu nici nu stiu cate pagini.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
anasebe spune:
Cuscra mea e Bee si nora e Ana.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
mirela10 spune:
si eu pe aici...multa sanatate IARINUTZEI scumpe,si lui mark,desi nu sunt la curent cu ce a patit.ma ingrozesc numai citind ce patiti cu bebeii bolnaviori,sper sa nu trecem si noi prin asa ceva
MONI,tare ma distrezi cu strimfii tai...si lasa ca-s bune si hainele second,si pe la spanioli se poarta.e bine ca aveti asa multe rubedenii
COSMI,mai ce ai patit si tu cu fetitza.si eu cred ca ma pierdeam toata...
GIOVA,DACA -l culci la 21.oo tot se scoala la 23.00 noaptea?ca dani se mai fatzaie noaptea,dar doarme dupa ce-i bag suzi.mai e veun bebe care doarme cu suzi in gura?
DANAST,uf ce nasol cu pozele...dar poate totusi mai le recuperezi.eu am patit cu camera,ce s-a filmat in prima zi de viata a lui dani,am reusit sa filmez ceva peste.imi venea sa-mi dau palme singura.pupicei lui andrew
PISOI,cum merg pregatirile?cat mai aveti,chiar daca ai spus de 20 de ori,neuronul meu...
DENISA,o tineti din petrecere in`petrecere...si pupici de la baietei,si fratelo nu riposteaza?
JG,pe unde umblii,ce mai face carlita,parca era bolnavioara?
ANAM,mai lucrezi,mai e soacra acolo?
CANDA,FILIPELUL e bine,mai are pb cu burtikul?multa sanatate
va pupic pe toate,aveti grija de voi si de bebei
P.S.cuscra(BOMBO
)CE FACE NORA MEA,E BINE SANATOASA?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
Multumim fetelor de uraile de sanatate sper sa fim pe gata cu febra.
Denisa acum am vazut si eu pozele sunt frumoase.
Monica
la harnicuta Dienuta care maine poimaine iti spune povesti
silvi_2005 asa am si facut i-am dat ceiut cald cu lamaie ca laptic a luat numai 3 inghitituri si la vomat pe gurita si nas dar ceaiul l-a baut fara sa respire 250ml. (nu a baut atata in 8 luni de zile),ceaiul l-am facut de menta ca avea si diaree si chimin nu am avut
dar a fost buna si ala.
Danast,Anasebe,Ursulina,irinatunza,Giova, Micio,Anasol,Maraki si toate celelalte mamicute 
...si pe bebeii frumusei

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
danast spune:
Moni nu stiu nici eu de ce tot amanam sa le scriu pe CD, cert e ca acum mi-am invatat lectia si mi-am propus pa scriu fiecare poza, chiar daca fac una intr-o zi....
Maraki am pus cateva poze pe Yahoo si pe Dropshots (e mai usor pt parintii mei sa le vada acolo) dar daca vreau sa le salvez inapoi pe pc la mine mi le salveaza la doar 37K. Eh, asta e, am inceput sa ma resemnez dar mai am nevoie de cateva zile sa imi treaca de tot supararea
Nu m-ar fi deranjat sa pierd orice alta informatie, doar pozicile cu puiul meu sa nu le pierd
Si apropos de poze i-am facut una in weekend cu o caciulita noua, si care ii vine de minune
Cine vrea sa vada poza e www.dropshots.com/day.php?userid=139510&cdate=20061007&ctime=180917" target="_blank"> aici
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
Denisam spune:
Moni-scuze dar merge Dc ca un..si nu vad nici macar toate mesajele si dc nu am vazut comentarii si mesaj, am crezut ca..
Pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Moni- eu o duc afara fara strampi pe dedesubt, un body sau bluza cu maneca lunga, si o jachetzica potrivita si cand bate rau vantul,ca aici cam bate, ii pun gluga, care nu rezista decat max 2 min, nu stiu cum vom rezolva probl la iarna, dar mai vedem noi![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Hop si eu,ca acum a plecat frate-meu de aici,am stat la discutii despre credite si afaceri
DENISA
vezid daca nu citesti din urma,sigur ca am vazut pozele faine si filmul,dar eram cu Diana in bratze si nu reuseam sa mai scriu si comentarii.
DANAST cum e la tine 12,39 ca la mine pe PC e 23,26 ? Nu pot vedea poza de aici,nu se deschide,is pe hardul cu conta.O vad eu dimineatza,acum nu mai intru pe celalalt,ca ma culc imediat.
MIRELA cum mai va simtiti?
Mai e careva?
Mai stau 5 min.sa studiez pressa si plec la nani.
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
Giova spune:
Of dana chiar ca e tragedie cu pozele. Si noua ni s-a stricat laptopul, azi maine avem 1 an, si trebuie sa copiem toata info de pe hard. am acolo o multime de poze.
Si pe astea de pe comp. trebuie sa le copiem, buna idee.
E un dulce Andrew cu caciulita aia
.
Daca iti faci adresa pe webshots, acolo poti pune poze in formatul lor natural, nu le micsoreaza.
Mirela pai se trezea direct in picioare. si el cand e sus, nu-l mai poti culca. cand se trezeste e foarte vioi si foarte trez
.
Moni si daca veniti la Tm cred ca nu ne vedem, ca aveti multe neamuri
.
Eu ii iau salopeta groasa, sper sa fie si zapada sa cumparam si saniuta.
Ciupercuta nu stiu cine e, am sters-o si de pe lista. nu a scris mult la noi, dar in tabel e trecuta de Irina. Trebuie sa fac curatenie si acolo.
Ati scris o gramada si nu mai stiu ce si cum. se vorbvea de Craciun...abia astept si eu, sa-l imbrac in rosu, sa-i pun caciula in cap, sa avem brad in noul apartament....cred ca e cel mai asteptat craciun din viata noastra.
Lista cu cuscrele? pai unde sa o punem? iar sa atarne pe prima pag.? Am redus lista mamicilor si punem cuscrele?
Hotarati si voi.
Cuscrele mele au plecat, prima a fost Cata, a doua Ingrid, asa ca...Marco are gagici dar nu pe forum.
I-am facut baita, a papat si a adormit la 22 fix. De atunci nici nu s-a miscat. Doamne ajuta sa nu se trezeasca, dar nu cred, caci ultimul somnic l-a avut de la 16.45-18.15, cand l-am trezit de am mers afara.
va
pe toate, pe maine.
usor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya