Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deja s-au intors din plimbari!Vad ca numai eu bantui p-aci,ca tot listez la greu...
Deci sa intzeleg ca ham din material e mai bun,nu din piele? Nici sa caut din ala n-am apucat Si mai trebuie acum sa ii iau si scaun de masa (care are idee care e cel mai bun dintre cele ieftine ieftine?) si un sac de dormit gros.Si sa fac inventarul la hainutzele de iarna.Caciuli groase am cat cuprinde ,jachete si bunditze la fel,la nadragi sa vedem cum o fi,da' cu niste strimfi d-aia pe dedesupt,aproape ca merge si ce avem noi prin dulap.Ce ne mai trebuie? Fulare are,pulovere de lana are,bocanci imblanitzi sunt doar manusi nu are ... Pana si ceva izmene albe are din finet cred.Voi le dati asa ceva pe sub pantaloni iarna,sau sa le tzin de pijamale? Ce groaza mi-e de iarna ca-s o mare friguroasa.
Stitzi la ce ma gandeam eu acu? Cum o sa ii tin eu ziua Dianei pe 1 ianuarie? E cam aiurea dupa Revelion,toti sunt Ko ,nu?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni faci ziua fetei de revelion, o consideri dupa 12 noaptea Stateam si ma gandeam ca aproape in fiecare an vom avea cam aceleasi pregatiri de ziua bebilor Iarna pe sub pantalon eu pun dres la bebe.vad ca te-ai scos cu hainutele, eu trebuie sa cumpar geaca de iarna , salopete ca are doar una,set fular+manusi+caciula,incaltaminte, un combinezon de iarna pt. plimbarile cu caruciorul si nu mai stiu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de afara, am pus la foc o ciorbita cu carnita de pui si mai vreau sa pun o tocanita cu aripioare de pui, pt. tati.
Dar trebuie sa-mi tin fiul treaz, caci pica de somn. daca-l culc acum se trezeste la 11.
Silvi asa incerc sa fac. Cat e plecat sotul tau? Noi am fost acasa acum dupa o luna jumatate. mama a plans cand l-a vazut pe marco, de dorul lui.
Moni m-ai bagat in ceata cu rudele tale. pacat ca nu am eu drum in Arad ca ti le aduceam noi. Te tin la curent, daca se iveste ceva.
Maraki bine ca ai rezolvat cu calculatorul.
Hamul meu este din material, adica nu stiu ce panglica. daca vrei fac poza mai tarziu si-ti pun sa-i arati socroseniei. de piele nu am vazut aici, dar nu e cam tare?

Merg la bucatarie si il iau pe marco cu mine, sa vedem daca rezolvam ceva.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Maraki are dreptate. O serbati pe Diana de Revelion!!!!! Perfect.
Eu nu ma gandesc inca la petrecerea de 1 an (desi m-am uitat in calendar deja si pica intr-o sambata) ci la Craciuuuuuuun. Vai, de abia astept sa vina Craciunul, sa mergem la buni la petrecerea de Craciun pt. copii....off, mai e putin.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Da mai,salopeta de fas,groasa ne trebuie eventual!Desi la cat de plimbareatza sunt eu pe timp de iarna, nu stiu daca ne trebuie,parca vad ca si mami o va scoate pe fuga juma de ora sa nu inghetze Da' mai astept un pic cu cumparaturile,poate mai pica ceva Sa vedem,poate ii conving pe ai mei sa mergem duminica la Timisoara,daca e vreme buna.Si asa suntem datori,ca ultimele ture ei au fost pe la noi si toata trupa pe strand ... atat le-a placut (mai ales fetelor), ca au stat o zi in plus pe aici
Ana....CRACIUN?? Uau si io abia astept sa o vad pe Dia cu moshuuuuuuu!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Fetele mi s-a stricat in weekend calculatorul si am pierdut TOATE pozele cu Andrew din ultimele 5 luni
Acu' le scriu la prieteni la care am trimis poze prin email sa vad ce mai pot recupera, dar nu am mari sperante

Noi la 8 luni avem 9 kg si 71.5 cm, mi se pare ca a luat bine in greutate in ultima luna, in ciuda faptului ca nu prea mai vrea sa bea lapte; bea max 70 ml la o masa, si apoi asteapta solide cu mare nerabdare
In patru labe inca nu vrea sa stea, dar incepe sa stea in fundic si ii place in picioare, ceea ce ma bucura. Cred ca acum noi suntem codasii trupei, mai ales ca nu ne-a iesit inca nici un dintisor.
Incepe insa sa vorbeasca, face combinatii de b-ba-ba-b-b-b-b si dai-dai-dai. Cand il iau in brate se agata de gatul meu ca o maimutica iar eu ma topesc de dragul lui

Am si eu o propunere, poate cineva sa faca o lista de "cuscre" sa stiu cine cu cine vorbeste? Sincera sa fiu la inceput cand vedeam "cuscra" scris la majoritatea fetelor credeam ca e o mamica cu nik-ul cuscra si cautam in listuta sa vad cine e si care e bebelusul ei, abia ulterior mi-a picat fisa cum sta treaba cu incuscritul.

Giova si Monica multumim mult ca v-ati uitat in pozele noastre
Va pup pe toate si mai revin, vreau sa ma mai uit si eu la niste poze dupa ce ii dau de mancare la Andrew

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Giova la mancare nu ma mai bag cateva zile: am ardei umpluti si salata de boeuf de la mami,si facut de mine: supa cu galuste,ghiveci de legume,musaca de vinete si salata de vinete Ciuciu altceva pana nu se termina astea

DANAST pacat de poze,eu le-am copiat pe CD-uri am vreo 10 Cd-uri pline deja. cu cuscra esti MORTALA
Si e buna ideea,Giova,ce zici? ia fa tu lista de cuscre,ca tot esti capo del capo Iar la Andrew sigur ca ma uit tot timpul ca-i un frumooooos !
Ioaiii ... am uitat de pozele lui Vladimir,ca tot vorbeam de frumosi ,intru acum ca dupa aia ma apuc de lucru iar ... pana mai sta Diana cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am si eu o propunere, poate cineva sa faca o lista de "cuscre" sa stiu cine cu cine vorbeste? Sincera sa fiu la inceput cand vedeam "cuscra" scris la majoritatea fetelor credeam ca e o mamica cu nik-ul cuscra si cautam in listuta sa vad cine e si care e bebelusul ei, abia ulterior mi-a picat fisa cum sta treaba cu incuscritul.

hai ca te lamuresc cu mine Danast Cuscra mea este Denisa
Era bine daca puneai in album yahoo pozele bebului, asa le poti vedea din orice computer, pacat ca ai pierdut atatea poze
Moni moaaama cata mancare ai Noi prima sarbatoare a lui Angelo o avem pe 8 noiembrie de Mihail si Gavril, la romani nu se sarbatoresc cei cu numele Angel, Angela dar la greci da ca de fapt e vorba de arhangheli.
Giova din cauza ca era foarte tare hamul din piele am spus sa il duca inapoi la magazin, noroc ca era curata punga ca am luat.o din gunoi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

PUFUMIC si io vreau asa baiat,nu-l vinzi? Ca de ginere nu-l pot cere (vin 2 cu ) Apropo de cuscre Ce motz i-ai facut Si ce dintzi are,mai,mai! fug sa ii dau niste papa,poate se culca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- verisori de gradul 3, zic eu.Si da serbeaa fata de revelion!
Deci nu te uitzi la pozele cu fata ta adoptiva, nu
Ali- bravo ca i-a scazut febra!
Anas- ce faci?
Silvi unde esti?
Danast- abia astept sa ne vedem, si da sta bine Andrew cu kg, a luta mult mai bine, cu laptele trebsa il mai pacalesti.
Giova- spor cu papa si cu Marco.
Noi am fost al medicul de familie, eu am facut testele de tiroida,am luat trimietr ept Emma la o dermatoloaga f. buna, Emma a bagat 3 brinze topite si un borcan de 210 de banana cu graham, asa ca pe masina a bagat somn
Merg sa ii copiez si eu ultimele poze si sa mai fac una alta.

Mirela, AnaM, Ana de france,Anasol,Toanca si restul, va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput