Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Moaaamaaa, moldovencele astea !!!
Norooo, soro, esti tare !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
hahahahaha.....am gasit bancul care se potriveste perfect situatiei cand el ar cere 1 mil de normale:
Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- Draga, m-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee...
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara .
- Ce faci? il intreaba prietenul.
- Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!!
Oare sa pregatesc si lumanarea?
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Fata draga, bag sama ca i-ai pus gind rau lu sotzu lu mataleee !!!
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Pai nu vezi ca io-s pe moarte si habar n-am?Si tot lui ii plangi de mila?
(Saracul....daca ar sti ce bazdaganii bag io aici...nici sa mai scriu n-as putea...de epuizare...si atunci o sa-mi plangeti de mie de mila)
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
pako spune:
Salutare!......noi suntem cu musafiri de vre-o saptamana da' "scapam "de ei maine...Andreea mea si-a dat programul peste cap...e atat de rasfatata si alintata de bunici ca se duce in extrema de copil rau.Imi adoarme numa' pe la 12 noaptea, chiar si mai tarziu, mananca numa' de 2 ori pe zi...sper sa revina de maine la programul ei ala bun.
Eu ma simt bine cu burtica dar e atat de maaareee....cum o am acum la 6 luni asa era la 9luni in prima sarcina....ma misc ca un carabus.
Daria am vazut jucaria...e meseriasa...trebuie sa-i iau si eu una d'asta la a mea ca o cumintesc numaidecat.Daca Alice a zis ca se gaseste si in selgros ma uit de ea.
Andreea, multa sanatate!
Roller, daca l-ai lasat din prima zi la gradi 8h si n-a intrebat de voi inseamna ca ai o minune de copil...oare o functiona asa si cu Andreea mea?In Germania nu ti-l primeste din prima zi program lung ci treptat cate o ora.
pako spune:
Salutare!......noi suntem cu musafiri de vre-o saptamana da' "scapam "de ei maine...Andreea mea si-a dat programul peste cap...e atat de rasfatata si alintata de bunici ca se duce in extrema de copil rau.Imi adoarme numa' pe la 12 noaptea, chiar si mai tarziu, mananca numa' de 2 ori pe zi...sper sa revina de maine la programul ei ala bun.
Eu ma simt bine cu burtica dar e atat de maaareee....cum o am acum la 6 luni asa era la 9luni in prima sarcina....ma misc ca un carabus.
Daria am vazut jucaria...e meseriasa...trebuie sa-i iau si eu una d'asta la a mea ca o cumintesc numaidecat.Daca Alice a zis ca se gaseste si in selgros ma uit de ea.
Andreea, multa sanatate!
Roller, daca l-ai lasat din prima zi la gradi 8h si n-a intrebat de voi inseamna ca ai o minune de copil...oare o functiona asa si cu Andreea mea?In Germania nu ti-l primeste din prima zi program lung ci treptat cate o ora.
Nora__ spune:
Ete....vedeti cum pot batea campii,daca nu ziceti nik?Io si alice ce mai muncim pe baricadele piticlontzilor.Am facut luxatie la deget de cate ori am dat refresh
Nora
alice2004 spune:
"Io sint Nora si sint addicted !" ... Deh, asa patesti daca stai prea mult pe aici !!
Alice si Andrei
kim222 spune:
La raport ...dupa o minivacanta ..ce bine a fost!
Simbata baietii au fost la gym si eu am facut ceva curatenie..apoi la copii in parc ..Duminica prin magazine si din nou in parc. Dupa amiaza..am luat copilul (pe tati l-am lasat sa citeasca si el in liniste)..si am plecat in parc si apoi la o librarie enorma,unde au si un loc de jucat cu un trenulet..si copii stau cu parintii si citesc..Ne-am intilnit intimplator acolo cu prietenul lui,..si de fericire..s-au urcat amindoi pe o banca si de acolo..Luca a dat cu timpla intr-un sezlong de lemn...de am crezut ca acolo ramine..Lovitura a fost destul de puternica...cu ceva urme de singe...
Luni am vrut sa mergem la un parc de distractii pt copii pina in 8 ani,dar era inchis asa ca am ajuns la zoo...Apoi nani..timp in care eu am facut repede ..supa japoneza..ca de supe /ciorbe romanesti..ma cam saturasem ...si apoi tati a gatit limba cu masline..
Cam asta am facut noi in we....
revin
Nora__ spune:
Da, da...recunosc...addicted...cum zici tu....dar nici cu altii nu mi-e rusine.Doar ca ma 'nerveaza haosul asta cu mesajele ... ete, mesajul Feliciei a aparut inainte....si ce zic io,dupa,suna aiurea...adeq numai io cu alice vorbeam...offf
Felicia....taaaaare dulci sunteti amandoua.Si am inteles ca mai vine o samburica.Sa fie miscareatza si mancacioasa!
Beeeeyyyy...v-au pedepsit husbanzii sa nu mai puneti mana pe tastatura,de v-ati ascuns toate??Sau compensati cu tacerea,vorbaria de saptamana trecuta?;)
Nora
kim222 spune:
Roxa vad ca..cupii astia s-au vorbit!Am incercat sa-mi imaginez cum a cazut iepurele..si nu am reusit...Asa ca nu stiu daca ar fi trebuit sa te duci la dr sau nu..ma refer la control obisnuit..nu CT..Sanatate bolnaviorilor..
Adela ma bucur ca burtica este bine..si inca la locul ei!Apropo de kk..Uka mai nou s-a indragostit de facut la buda...isi pune colacul reductor si gata! Mai nasol este ca trage apa de mii de ori si foloseste si toata hirtia!Iar sa-l iei de pe buda?? Ooo....tragedie!
Ioana asta este...stiam ca ochii care nu se vad se uita....Legaty de faza cu preotii..Uka a vazut un nene...cu plete si cu o haina lungaaa si neagra si..a inceput sa faca cruci!Noroc ca omul nu si-a dat seama!
Cristalinule tinem toti pumnii...
Pako cred ca abia astepti sa plece musafirii!Mai pune si tu niste poze...si mai ales cu burtica!V-ati mai acomodat?
Dana..in germana....bleah...Eu nu am zis ca-s garsa..doar ca am burti ca..pe care recunosc..stiu s-o maschez..este si asta o arta!
Dana ..prima zi de gradi..si uite ce bine s-a comportat!Dar..TV la gradi?
Gama sa-ti apara cit mai curind...o alta burtica!
Anca cum a fost de Thanksgiving? Ce ati facut?
Liliana ..vezi ce faci cu absentele..ca te paste exmatricularea!
Daria eu nu-mi aduc aminte de jucaria aia..chiar asa..ne-am jucat si noi cu asa ceva? Neuronii astia!
Si acum la final sa ma pling si io...am o noua dambla...sa cumpar jucarii..nu ma pot abtine...Daca as face poze sa vedeti ce are Luca...Dar problema nu este asta....ci faptul ca il atrage respectiva jucarie ...10 minute..si apoi gata! Copilul asta nu se joaca nu nimic!..prin urmare..sintem solicitati ...100%..eu zic ca nu-i chiar normal..
edit.ca am uita de Andrea ..succes la actiunea bb 2 si sanatate lui Stefi! Cum mai este la gradi?