Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Hehe, am facut-o pe Cristalina sa rada...asta e ceva!

Azi am trei ore de lucru, nu mai fac nimic altceva decat lucrez, poate avansez cat de cat.

Am ras ca lumea la faza cu "tati, ai facut caca pe tine?". Super tare Maria!
Tot din categoria faze...Noi obisnuim sa verbalizam totul cand e de fata si Tudor, "acuma facem aia, dupa aceea facem aia, etc", asa ne-am invatat si prinde bine pentru el. Aseara puiul meu facea caca la olita. Cand a terminat, tati a luat olita si a zis "acuma luam olita si aruncam caca....unde?"...si a facut o pauza ca sa zica Tudor, si Tudor cica "...in mami!". Na poftim, ziceti si voi, va asigur ca n-a auzit asa ceva pe la noi prin casa, asa i-a trecut lui prin cap sa zica. Am ras de n-am mai putut, desi stiam ca nu-i bine. Ca daca vede ca radem cand zice el ceva, spune intr-una acela ceva.

Daria, zi-mi de unde ai cumparat jucaria minune. cat m-am jucat si eu cu asa ceva cand eram mica...acum e mai faina, ca are bulinele mai mari si sunt mai usor de manevrat.

Sanatate la puiutii mucosi, Patrick, Stefania si la mamicile bolnave (Andreea)!

Alice, pupici si la voi, faine poze! Eu cred ca Andrei vrea un surior sau o fratioara, judecand dupa poza cu stransul jucariilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihii, Mitzule, ce mishtoaca faza aia cu olitaaa ! Si pe Andrei il mai surprind zicind cite o perla din aceasta... si nici noi nu ne putem abtine sa nu ridem !
Cu strinsul jucariilor a fost tare haios, ca statea cu spatele la noi si nu stiam ce face de e asa de cuminte !! Pina cind s-a ridicat de pe jos din coltul lui si s-a intors cu fata ... a trebuit sa ne miscam repede si sa ii facem poza, ca ii cadeau jucariile din bluza !! Surior sau fratioara ? Probabil ca i-ar place, ca este sociabil si nu prea face scandal la impartit jucariile sau parintii, dar pentru mine este tirziu la cei 38 de ani ai mei, plus problemele pe care le-am avut cu tensiunea in sarcina ! Sincer nu cred ca as mai face fata de nici un fel la inca un copil ... basca daca mai iese si la fel de atomic precum gizmoul !!! Asa ca ne jucam cu verisoarele, ca avem trei momentan si una pe drum !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s pe aici :-) la munca si nervi :-) si beut de Cola si rontait porcarii
Uram sananate la Amironeanu si AndreeaP si Cristaline si la restul de bolnavioare si bolnaviori !
Jocul minune a costat 70.000 lei si l-am cumparat de la piatza De fapt io nu am vrut, dar l-a ockit mandra si a tras gentuta jos si nu i l-am mai putut scoate din maini

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Mei, ce linisteee e aici ! Pe unde sinteti cu toatele ? Afara - ca-i frumos si soare, sau la munci ??? Spor la trebi aniuei !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Cateva chestii nostime:

Un indian navajo sta lânga un agent de vânzari, pe o banca, în parc. Între ei, o punga mare de hârtie, la care indianul se uita fix de ceva vreme.

- Vrei sa stii ce e în punga? întreaba agentul de vânzari. Indianul tace, apoi, dupa un timp, da afirmativ din cap.

- E o sticla cu vin, zice agentul. Am luat-o pentru nevasta-mea. Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dând iarasi afirmativ din cap:

- Bun schimb ai facut!

-------------------------------

In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa faca sex fara aprobarea regelui. Cand un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege si primea o placa pe care o puneau in casa si scria "Fornication Under Consent of the King" (F.U.C.K.) De acolo vine acel cuvant.....

-----------------

Cand englezii au ajuns in Australia au vazut un animal ciudat care sarea prin paduri. Au chemat un bastinas si l-au intrebat prin semne ce animal era acela. Cum bastinasul repeta "kan ghu ru" ei au adoptat acel nume pentru animal. Dupa mult timp cercetatorii au constatat ca bastinasul de fap spunea "nu inteleg"

---------------

Ion si Maria, acasa:
- N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a Big Brother?
- Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata
ziua... poate maine... Seara urmatoare:
- Ce zici, ne jucam de-a Big Brother?
- Stii, azi am facut mancare, am adus copiii de la
scoala... sunt obosita... hai s-o lasam pe maine:
Seara urmatoare:
- Ei, ce zici... azi ne jucam de-a Big Brother?
- Ok... fie... azi ne jucam.
- Ai 5 minute sa parasesti casa...

-----------------------

Moare un om, ajunge el in iad, acolo il intampina
Dracul si-l intreaba:
-Tu ce fel de iad alegi, iad normal sau iad
studentesc?
La care omul se gandeste ca a fost un om normal si
alege iadul normal. Ajunge el acolo,toata ziua
distractie iar seara vine Dracul si le bate un cui in
fund, asa se intampla si a doua zi..la fel distractie
iar seara vine dracul si le bate cuiul..trece mai mult
timp si se hotaraste omul sa treaca in iadul
studentesc caci poate e mai bine acolo. Prima zi a
trecut in distractie totatal, a doua zi la fel....asa
trece o luna-doua, dupa 4 luni vine Dracul cu o lada
imensa de cuie si zice:
-Ei baieti, o venit sesiunea!!!

------------------

In padure, un iepuras statea turceste langa intrarea in vizuina si isi facea de lucru cu laptop-ul.
Vine vulpea, il priveste mirata si il intreaba:
- Ce faci iepuras?
- Ce sa fac si eu... imi scriu teza de diploma!
- Zau? Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum maninca iepurii vulpi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie!!! Cine o sa creada asa ceva?
- Daca nu ma crezi, hai cu mine in vizuina!
Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza din nou,de parca nu s-a intamplat nimic...

Mai trece ceva vreme, vine lupul:
- Ce faci iepuras?
- Ce sa fac si eu... imi scriu teza de diploma!
- Zau? Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum maninca iepurii lupi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie! Cine o sa creada asa ceva?

Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza din nou,de parca nu s-a intimplat nimic...

Mai trece ceva vreme, vine ursul:
- Ce faci iepuras?
- Zau?! Si despre ce scrii tu la teza ta de diploma?
- Pai scriu despre cum mananca iepurii ursi!
- Ha, ha, ha, ce tampenie!!! Cine o sa creada asa ceva?

Dupa numai cateva minute, iese iepurasul din vizuina si se aseaza din nou,de parca nu s-a intamplat nimic...

Daca aruncam o privire prin vizuina, putem vedea un petic de blana de
vulpe, cateva coaste de lup, precum si o ciosvarta de urs.

Alaturi, un leu cu burta plina, doarme.

Morala: Nu conteaza tema pe care o ai la lucrarea de diploma, conteaza pe cine ai ca indrumator!!!

-----------------

Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme.
Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.
- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!
- Nu iubitule, zece normale.

----------

Faza draguta este ca in ziua in care am citit ultimul banc,ii dadusem sotzului,de dimineata, 100000 ....a ramas sa ma gandesc ce doresc

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nora
Faza draguta este ca in ziua in care am citit ultimul banc,ii dadusem sotzului,de dimineata, 100000 ....a ramas sa ma gandesc ce doresc

Heheee, io una mi-s curioasaaa ce varianta ai ales !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

alice....varianta optima era ca,plecand de acasa cu 100000 in plus de ce avea, de la mine,sa aduca inapoi 1 mil...de Euro...si apoi ii faceam io una ca-n filme

(ntz ntz...ce materialista par dom'le...asa cevaaaa (vorba scandinavelor)

Nora

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Materialismu-n floare pacilisha !!
Bey, in cel mai bun caz era asa cum spui tu, da ce te faci daca iti cere el un milion de normale ????

Alice si Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Materialismu-n floare pacilisha !!
Bey, in cel mai bun caz era asa cum spui tu, da ce te faci daca iti cere el un milion de normale ????

Alice si Andrei

Si care era problema??Am zis io nu?.....Eu cred mai degraba el facea asa:...daca ii scapa porumbelul

Nora

Mergi la inceput

Moaaamaaa, moldovencele astea !!!
Norooo, soro, esti tare !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput