Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 16
vrabiuta spune:
uite aici info pe larg despre vitamina D:
http://www.kellymom.com/nutrition/vitamins/vitamin-d.html
cele mai frumoase
Nora__ spune:
Si eu stiam ca vigantolul cam taie pofta de mancare,dar nah...depinde de copil,probabil.
Daria....saru' mana de complimente...si intoarcem adanci reverentze printzesei Giulia,pe care o admiram de muuuuuult,de la topicul "Nou stil de viata",cand am dat prima data ochii cu matale
Iar cu spatele,ai grija,asa ma doare si pe mine si ziceam mai de mult ca sunt rinichii,ca apoi dupa o radiografie,sa vada ca am discopatie si inca ceva la ultimele vertebre ale coloanei.Am facut tratament,dar tot ma mai doare.Multa sanatate!!Daca e spatele,cica ar trebui sa nu ridici nimic,nici macar sa te apleci,dar e imposbil
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
daria, fuguta la doctor!! nu poti sa stai asa.
cu jocul n-am poze dar o sa fac. sapientino e un joculet cu planse si cu un fel de pix care face beep daca il pui pe plansa la locul potrivit. si plansele sunt muuuulte, cu diverse teme. plansa cu care ne jucam noi acum e cea mai simpla, cu personaje din povesti. jocul e pentru copii mai mari, dar pe mandra mea o incanta.
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Deci fetele eu nu reusesc sa ma aplec ... iar la reflexoterapia`n talpi am behait la punctele cu coloana si rinichi Deci merg la doctor sa vedem mai bine.
Nora - io nu mai dau pe aclo de rusine crunta si viata depravata cu multa ciocolata
Vrabiuta - inseamna ca Lia este tare cuminte, eu ii cumpar Giuliei jucarii care se distrug mai greu
Polux - Giulia deocamdata coloreaza agenda ei cu cele 3 seturi de creioane colorate si pixuri, cu creta pe tabla si cu cariocile pe ea insasi ca iese greu d`aia
M-am laudat vreodata ca Giulia stie canta destul de frumos 5 cantecele in limba maghiara ? Dar o face numai cand are kef, dar ne-a socat intr-o seara pe toti, noi nu stiam ca cupila vorbeste si`n alte limbi decat romaneste Si mai stie 2 cantecele scurtute in italiana Restul de cuvinte spuse corect sunt in romaneste si tare frumos suna Toate astea doar si numai cand are ea kef ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
P.S. Dario...prima data am citit "Pupam gasca"....adeq gîsca....si ma intrebam ...care gîsca,dom'le...a cui o fi ??
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Mai fetelor,ati verificat careva numerele la loto???O fi castigat vrajitoare si a fugit in lume!!!!
Dana multa sanatate lui Vic,eu cu olynt n-am voie pana la 6 ani cica poate duce la convulsii,iar la vigantol,noi am patit-o la 6 luni cand un dr.ne-a zis 8 picaturi iar altul zero picaturi,dupa controale minutioase,iar eu spre exasperarea sotului din dotare(ca de ce ma duc la 100 de medici si fac ca mine!!!)i-am dat 3-4 picaturi!
Oliiviia,vin s-o parasc pe Nora care atenteaza la nor'ta!Auzi Luca are portitza,ca s-o astepte pe mandra mea,ca sa vad care-i mai instarit!!
gorodeii
aripile mele
carmenp spune:
bey, noro, aici ieste niste chestii, domle, adeca nijte vorbe facute, nu te juca cu sentimentili noastri
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Noua vigantol ne-a spus ca dupa doi ani se da doar in lunile care au litera "r", deci din septembrie pina in aprilie ! Io ii dau lui Andrei tot 2 picaturi, uneori mai imi scapa 3, ca deh, la batrinetea mea imi tremura mina !!
Daria, meri la medic, mama, ca nu-i a buna cu durerile acelea ! Sanatate multa !!
Marcela, interesant joculetul de care spui, cel putin mie mi se pare asa, ca mai mult ca sigur ca Andrei al meu - daca i l-as lua - ar demonta imediat pixul cu pricina dupa care ar scrie cu el in cu totul alte locuri decit pe tablita respectiva !
Dana-roller, sanatate lui Vicu ! Io una te inteleg cu intrebarile, ca si eu reactionez tot asa apropo de ce spune nenea doftoru !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io`st cuscra doamnei Speel deci Giulia e nor`sa si Ricardo e ginerica al meu cel frumos
Asta asa, sa clarificam, da ?
Edit cu Vigantolu`: 2-3 picaturi / zi / lunile cu R pana la 6-7 ani ... asa citii, asa am hotarat ... si duc mandra la pediatra care nu o vazuse din august, pe la sfarsitul lui octombrie sa o evalueze din oki si poate scapa si-o trimitere la analize, ceva ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by roller025
Raportul de dimineatza:
Vicu are gatul prastie. Nimic la plamani. Asa ca nu gradi pana luni. Din fericire nici antibiotice prescrise. Doar nurofen, calpol, mucosolvan si olinth (cu asta am o mica problema). Pe de alta parte dintr-o data mi-a crescut doza de vigantol la 6-7 picaturi pe zi si a prelungit cu o saptamana calciul. si ne-a dat suplimentar vit C... M-a pierdut si nu mai inteleg.... Deodata avem probleme? Mai caut niste raspunsuri...
Spor!
Dana eu stiu ca atunci cand ia calciu vigantolul se intrerupe cica nu se dau impreuna,iar calciu nu se ia mai mult de 10 zile /luna; iar vit. C e buna la raceala asociata cu fier. Eu nu mai dau vigantol ci pastile vigantollete si ia una pe zi pana in primavara luna Mai.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28