Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
Va " salutez " si eu repejor..sint f ocupata in continuare si asa se pare ca o sa fie ..mai ales ca sintem pe cale sa avem ceva rezultate..va spun mai multe miine..
Anca vad ca nici tu nu ai aparut..de Liliana nu mai intreb..ca poate are ea ceva motive de nu apare..
Robi..criminala faza cu ..vaca!Ai vreun motiv..pt starea..aia?
Andrea sanatate Stefaniei!
Ioana..asa care v-a sa zica....ai de unde alege! Vazut..puiul!
Carmen dragute pozele...si frumosi cupii! Pozele de duminica nu se deschid!
Daria tu pe unde ai umblat astazi?
Carolina tot in butoiul cu munca esti bagata?
Alice ce dragut sa ai fratele atit de aproape!
Cristalinule ce ma bucur pt tine!
Dana...succes in continuare la gradi!
Bye!
edit ca am uitat ceva....Eu am o retata proprie de tarta cu fructe ...Blatul il cumpar (in Ro il cumparam de la orice supermarket). Separat se face budinca de vanilie Dr Oker (parca asa se scrie)....O puneam fierbinte peste blat...apoi fructele..si la sfirsit gelatina (aceeasi firma). Este f gustoasa..si -n maxim 20 de minutele ..este gata!
iar de calcat..de 7 ani am uitat ce-i aia! rufele ies din masina de uscat..perfect calcate!
polux spune:
Uffffff ce greu mai tine omul pasul cu voi. Mai ales ca mai trebuie si sa munceasca...si in weekend. Eu am fost ocupata si nu am intrat zilele astea. A si in plus la mine nu a vrut deloc 2 zile sa deschida DC.Si azi nu am observat cap 199...vorba Monica ce nostalgie, asa de aproape de 200. Asa ca eu citeam la 198 si ma gandeam unde sunt fetele mele daca de 2 zile nu au scris nimic.
Carmen, sa-ti traiasca puiul cel scump. Ce dulce e Ilinca, ea merge la Iasi "atuma"(= acuma banuiesc), iar eu beata de mine citesc atuma = la turma. Mai sa fie eu stiam ca e stol de pasarici nu turma, dar cine stie poate fata stie mai bine ca mine.
"Ana" si "Deea" asa deci mai nou mamile voastre au barbi.
Roxi pupam pe mami sa-i treaca sperietura care sigur ia adus un fir alb.
Monica nu ai invadat inca frigiderul? Chiar nu-ti pofteste inimioara la nimic?
Adela bafta cu anestezistul, sa fie disponibil in ziua x.Care chiar ca se apropie, daca ai inceput sa aranjezi lucrusoarele Maiei.
MOnica acum am citit ca miercuri ai fost la dublu test. Ce ai facut?
Alice felicitari ptr terminarea santierului.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Hehehe asa fac eu cand recuperez, incep sa raspund la probleme de acum o saptamana.
Nora si Gama bine ati venit...un pic cu intarziere, dar din toata inima. Sa fiu sincera s-ar putea sa va mai fi spus o data bine ati venit, dar ca sa fiu sincera nu mai tin bine minte, asa ca mai bine spus de doua ori decat o data.
A si parca Nora vorbea de firele albe ale sotului. Al meu cand am venit in US nu avea, si acum e plin. Si cica America si nevasta i-au scos fire albe....de parca cei 40 ani l-au intinerit. Eu ce sa mai spusn cand sunt alba in proporti de 90 la suta...vopseaua sa traiasca.
Daria si Gilia s-a colorat numai pe ea, sau si peretii ceva. Caci Adela tot asa a facut sambata. Eu vorbeam la telefon cu maica-mea si surpinzator nu mai intrerupeam convorbirea din minunt in minut "Adela, nu mamaie acolo"...."Adeluta da-te jos mamaie". Chiar o intrebam ce face si maica-mea imi spune ca sta in fotoliu si mestereste ceva. Ce mesterea fiica-mea...se scria pe picioare cu pixul. Cand a vazut maica-mea sa lesine, caci stiti si voi ce usor iese pixul si cat trebuie sa freci la el.
Mihaela pupam micul Picasso, mare curaj pe tine sa-i dai pe mana tempera.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
AncaMaria spune:
Salutare! Azi cica am lucrat la greu.. am mai recuperat din timpul pierdut in ultimele 2 sapt. cand nu prea am facut nimic.. si asa mi-am propus s-o tin pan la sfarsitul sapt...am aruncat un ochi si pacilea, si vad ca e liniste si pace, Olivia lucreaza si ea..
Liliana tu unde esti, ca parca nu e vacanta acum pe la scoli... da un semn sa stim ca esti bine, pls
Carmen, ti-am admirat pasaricile, sunt niste scumpi, Ionu cred ca a fost superfericit, mi-aduc aminte anul trecut ce sfios era si cum se inrosise tot, parca tot de ziua lui era.. m-am distrat cum dansa Ilinca..auzi, da tu o tunzi non-stop, si daca da, care-i motivul... intreb ca si eu am vrut sa o tund pe Bia ca are parul destul de rar, dar toti mi-au spus ca tunsul nu va rezolva problema... si ca asta e mostenirea genetica..asa ca am tot tuns-o dar nu f. scurt..
Roxi, io tot astept pozele cu noul look...
Felicia, ce scumpa trebe sa fie Andreea dansand in fata oglinzii, mi-o si imaginez... tu cum te mai descurci cu burtica si cupilu... ca vad ca si voi aveti program haotic de somn.. ai reusit sa gasesti pe cineva sa te ajute? si nu in ultimul rand, v-ati acomodat in noul oras, va mai ganditi sa va intoarceti in Germania... scuze de intrebarile multe dar m-am tot gandit la voi
Roberta, pupici tie si lui Mateiutu, mai lasa vrajeala si zi cine-nvata cupilu prostii..
In rest pup toate mamicile cu burtici si fara, si copiii din dotare
polux spune:
Ufff ce gurese sunteti, sunt abia la pagina 3 din 8, pana termin eu nai scrieti cateva pagini. Noroc ca e noapte in Romania.
Daria vazut bulinele, mai ce copil cuminte ai tu, ca mie mi-ar fi frica sa o las pe Adeluta singura cu el, ca are niste idei...mama mama, sa vada daca bilele se potrivesc in ureche sau nas etc, incearca si urechile ei si pe ale lui maica-mea.
Adreea sanatate maxima.
Ioana ce m-a distrat Maia ta, cu tati ai facut caca pe tine...cool.
Dana ma bucur ca prima zi de gradinita a fost asa buna. Sa aveti numai zile bune de acum in colo.
Nora sa inteleg ca negociezi cu sotul bb2, sau el cu tine pardon?
Apropo va spun un banc apropo de dulcetzica si danone a fetitei de 3 ani.Cele puritane sariti peste el va rog.
Cica a mama isi creste fata foarte purinan. Fata aude la scoala vorbindu-se de chestiuta fetelor si o intraba pe maica-sa ce e mama p..... Maica-sa ii spune ca e palma. Apoi aude de chestia de la baiat, si maica-sa ii spune ca p...=antebratul. Apoi aude de cele 2 ousoar ale baiatului, si maica-sa ii spune c....=ochii. Bun face fata 18 ani si pleaca prima data singura de acasa cu trenul.Aglomeratie mare, bagajul greu. Asa ca vede un tip si il roaga sa-i puna bagajul sus: Hei tu ala lung in p...(antebrat), pune-mi si mie bagajul sus. La care baiatul casca ochii mari si fata intreaba, Ce casti asa la mine c......(ochii) alea, ca iti dau un dos de p....(palma) de vezi stele verzi.
Gata cu prostiile.
Pup
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Nora super bancurile....si cum a ramas pana la urma cu cei 100 de mii de lei, 10 normale sau una ca-n filme? Stai sa-i spun si eu bancul sotului ca in fiecare zi ma tapeteaza de ceva bani, si din cei verzisori.
Nora ma bucur tare ca ai aparut pe la noi, ca asa un suflu ai dat la discutii.Hei nu intelegeti ca noi nu aveam umor sau haz, doar ca mi-a inseninat un pic serile Nora.
Felicia pupam burtica. Ai grija de tine.
Olivia distractie la voi. Sper ca e bine Luca dupa cazatura.
Hopa eu sunt in prag de exmatriculare, asa ca uite recuperez acum.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
philip spune:
doar scurt sa fac prezenta.
ma simt mai bine, multam la toata lumea
pupi a primit azi pachet de la bunica-sa (mama) si printre multe altele si un asternut cu pooh pe care l-=a intins pe jos in living sa doarma cu el:)
ioana, mie imi place ce moace face maria ta ,e super expresiva
cristalina, of, imi amintesc si eu de prima eco si nu era 3d, de 4 d nici nu mai vb....pupici la samburic
mitzu, eu i-am calcat lui pupi toate hainele inainte sa sa nasca dupa care n-am mai facut-o. americanii ii zic nesting. o sa treaca :)
am vazut pozele de la bairamul lui ionutz cu clown si dansatori, ce gagiu era el, mey, mey, da' nici cu tunsulicea nu mi-e rusine. si-am mai zarit si niste poze din parc cu masini si figuri
sa nu uit cozonacii roxanei care m-au lasat balind...
liliana, bine ai revenit pe la noi si la cat mai des
hehehe, felicia, si pupi e fascinat de carpele mele
nu mai stiu ce-am vrut sa zic
va pupi la gramada si ne mai auzim si maine
philip&andreea
polux spune:
O Felicia, tu esti cu Anreea in poza?Banuiesc ca da , caci am vazut burtica. Pupici, ca asa dulce esti, sincer, m-a induiosat asa tare poza ta cu Andreea, dar mai ales tu,
Papadie mai dar voi mai scapati vreodata de racelile astea? Sanatate multa.
Si uite asa stau eu de 3 ore citind ce ati facut voi, si examenele mele sunt ne facute....uff uff si mai,mai.
Gata fetelor am dat semne de viata.Acum pot sta linistita o saptamana? Glumesc, ca dependenta e mare. dar eu 3 zile nu am putut intra pe DC, din motive tehnice.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Si acum o rugaminte mare ptr voi.
Voiam sa o intreb pe Adina ca stiu ca ea lucra la aeroport, parca, dar poate stiti si voi.
Am reusit sa rezerv 2 bilete aici ptr noi cu Lufthansa, dar de acolo nu am reusit nimic pentru mama mea si Adela.
Vreau si eu 2 informatii:
-cat este un bilet ROUND TRIP ptr SENIOR(>65 ani) Bucuresti-Chicago si retur, in data de 8 ianuarie 2007 cu Lufhansa la zborul LH3423 ce pleaca la 7.10AM spre Munich si intoarcere undeva in iulie (6 luni) se poate sa fie pe 6 iulie sau 7 iulie.
-cat costa un bilet Bucuresti-Chicago cu acelasi zbor pe 8 ianuarie dar ptr un copil de 2,5 ani, numai ONE WAY.
a si bineinteles daca au locuri.
Va rog mult de tot, e foarte urgent caci trebuie sa vad daca platesc biletele de aici sau nu.
Multumesc mult de tot
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
carmenp spune:
`neata si multumim schimbului 3 de vizionari acu merje si lincu` de duminica, era o virgula aiurea pe acolo si de aia nu se deschidea
liliana, turma de oi mey, io nu mai stiu nica de adina si declar acilea ca mi-e dor de ea, adinaaaa
anca, ultima data am tuns-o prin august, parca, da`i creste foarte greu se pare, da` gata, ii las paru` sa creasca de-acu
roxana, chiar asa, pozeeee
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3