Ce va aminteste de copilarie?

Ce va aminteste de copilarie? | Autor: ondrio

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa abordez subiectul asta,sa devenim nostalgice un pic,in lumea asta agitata a piticilor nostri,nu?
Mie mi-e dor de ...mirosul casei bunicilor,de batoanele cu vanilie,miere si lapte si de perioada fara griji,cand ai mei ma duceau la munte anual,la mare de asemenea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mie mi-e dor de excursiile cu toata familia pe biciclete, de merele coapte, de emotiile dinaintea vacantelor si a inceperii scolii...
Mi-e dor de convingerea pe care o aveam atunci ca parintii ma pot apara de orice...

Sanziana & Marina (03/10/2004)

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

vara, mergeam la casuta noastra de la tara, mancam lebenita de eram de suc din talpi pana in crestet, si fugeam peste dig, direct in rau. toamna, tot la tara, mergeam la furt de diverse fructe. o data, ne-a surprins un batranel, noi am inceput sa fugim care incotro, dar el a fost asa de dragut ca ne-a rugat sa stam cu el, ca se simte singur (era de paza la C.A.P.) si ne da tot ce vrem. asa ca am stat pana tarziu sa ascultam povestile lui din copilarie.
iarna, bunica ne facea cartofi copti in cuptor, si lapte de pasare.
totul era atat de frumos...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mie una fetita mea Luana imi aminteste cel mai mult de copilarie...De perioada de pana a veni pe lume surorile mele gemene,cand inca eram fata lu' tata si cand inca imi permiteam luxul sa ma dau cu fundu' de asfalt daca nu imi cumpara papusica din vitrina...asa cum face acum mandra mea...Stau uneori atat de mirata si ma uit la actiunile ei:parca ma vad pe mine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Mirosul de tei si de liliac...
Ajunul Craciunului...Cand pe la 5.30 bunica se inchidea in bucatarie sa faca cozonaci si eram certati toti, de la adulti la copii, daca tineam usa deschisa sau furam stafide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Mirosul de tei si de liliac...
Ajunul Craciunului...Cand pe la 5.30 bunica se inchidea in bucatarie sa faca cozonaci si eram certati toti, de la adulti la copii, daca tineam usa deschisa sau furam stafide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Imi aduc aminte....cand venea taticu' de la servici cu "ceva bun" in geanta tot timpul...Sau cand jucam elasticul toata ziulica afara...
Povestile inventate pe care mi le spunea mamica seara...
Viata fara griji........
Sarbatorile erau ceva de vis....Irina si Edy Irlandezu'cel scump!(5 noiembrie 2002)

Poze cu noi la 2 anisori
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am vazut aseara pe B1 un film - imi scapa numele - in care era cantata foarte des melodia "...si in anul 2000 cand nu vom mai fi copii..." celelalte versuri mi s-au sters din memorie...dar mi-a rascolit amintirile...era o melodie pe care o cantam tot timpul in "spectacolele" pe care le dadeam in scara blocului.
Imi amintesc dupa-amiezele de duminica, cand mergeam la film cu mama, tata si fratele meu, apoi la cofetarie...
Mihaela, Miaunel si Balanel, Lolek si Bolek!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Amintirile din copilarie ... la mine sunt ciresul din curte unde ma cataram 80% din timpul zilei, din pacate moartea tatalui meu imi aminteste iarasi de copilarie (aveam 11 ani si imi aduc aminte perfect, cu exactitatea ziua aceea). "Certurile" cu surorile mele .... cozonacii mamei ... curtea de pasari de la mamaia pe unde imi era frica sa trec din cauza curcanilor ...
Sau Arabella, Racheta Alba, Album Duminical ... Mihaela ... cantecele patriotice de la scoala, soimii, pionierii etc.

Ce vremuri ... frumoase sau mai putin frumoase ... !!!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mie mi-e dor de bunici si de libertatea mea din vacantele de vara.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Zapada murdara imi aminteste de iernile din fata blocului... Parca atunci zapada era mai curata, mai pufoasa, mai multa. Iar veselia... cine n-ar tanji dupa bucuria de atunci?

Asa de mult imi lipsesc iernile de acasa, de cand eram mica. Suspin uneori "vreau Craciun". Craciunul vine, dar nu mai e la fel.

Mergi la inceput