In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 3
Carmi spune:
Bau si de aici !
Racoare si la noi, dar cer senin, asa ca ma pregatesc sa ies cu Fabiano un pic pe-afara, sa ia un pic de aer.
Altfel, nimic nou.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Bai fetelor, a devenit atat de greu sa intru aici...
Josefine, sa nu ai pretentia ca la Venezia sa gasesti ceva mai ieftin. E o localitate prea cunoscuta in lume si e rost de jecmanit de la toti. Atentie si unde bei cafea.
Acum nu stiu ce te intereseaza pe tine ca vestimentar, ca daca umbli un pic si pe acolo unde esti, gasesti la preturi convenabile, nu neaparat de la bancarelle. Sau mai e varianta de a cumpara cand incep saldurile.
Blue eyes nu stiu ce link ai pus tu, pentru ca ma scoate afara din forum, ceea ce inseamna ca are ceva gargauni.
Acu, fetelor, sa va spun ca eu sant una din acele care a patit-o cu carnetul. Eu aveam permis Ro, nu prea ma interesasem eu de legi, dar stiam sigur ca sant in torto. Mi-am luat un Autobianchi sa circul prin oras. Cam dupa doi ani, se face ca ma opreste politia ca era usor stramba masina, fiind veche, si consecvenze: sechestrat masina( intr-adevar dupa un an de rezidenza trebuie schimbat carnetul, dar la ora aceea trebuia sa fac scoala si dat examen), amenda de 2 mil jumate, si am avut noroc ca nu era penal, ca cine stie prin ce celula ajungeam.
De frica dupa aceea, m-am inscris la scoala, ore serale, ceva ore de condus( obligatoriu, dar asta insemna 25.000 juma de ora). De frica ca nu iau examenul, am luat de la comuna delega pentru a sustine examenu oral fiind cetatean roman( ma gandeam asa ii imbarlig mai bine). Am dat sala, va dati seama dupa 10 ani de la luarea carnetului, am luat-o cu brio, ca i-am facut capul calendar la inginer. Apoi a fost practica, tare mi-era frica , trebuia sa ma gandesc ca dau prima oara examen, sa potrivesc oglinzile, sa ma uit in toate directiile la semne, sa nu calc tare pe acccelerator, tare greu e sa stiti. dar l-am luat, afacerea m-a costat 1 mil 600 scoala, examen.
Cum sa nu ma supar eu acum, ca cei care schimba carnetul acum , nu platesc decat o taxa? Affanbrodo.
Crini, explica-mi si mie cum e cu naturalzarea asta, ca nu am mai auzit.
Va pune-ti prea mare baza pe intrarea Ro in Ue, eu nu cred ca vor fi schimbari radicale.
Cri, ca ochiul mortului merge forumul, n-am rabdare sa schimb paginile.
cicina
crista-s spune:
Cicina iti povestesc eu cum e cu naturalizarea pe messenger daca vrei ... ca merge mai bine ca DC -UL HAHAHH
Carmi bravooooooo la plimbarica ca pe urma vin ploile si o sa iti fie dor de iesit la parculet .
la mine s-au deschis paginile de la Blueeyes... una e ceva despre psihologie si una e o paginuta pt fete ceva gen femina ... pe aia mi-am salvat-o cu psihopupu nu am tangente
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
connie1974 spune:
Buna din nou. Multumesc inca o data pemtru raspunsurile cu transportul, iar acu va mai rog ceva. Fetele din Roma, imi puteti recomanda ceva unde sa pot sta 2 nopti, nu scump, dar curat? Vreau sa vizitez cat de mult se poate, deci doar vreau sa avem unde dormi, iar daca se poate sa fie aproape de centru sau cu acces la mijloace de transport in comun ar fi excelet. Am inteles ca Roma e minunata si noaptea, deci cred ca o sa profit de tot timpul pentru a o vedea.
Multumesc.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
crista-s spune:
connie citeste aiciRoma...si mai e tot pe prima pagina www.romaspqr.it/ROMA/Indice.htm" target="_blank">TOATE OBIECTIVELE TURISTICE DIN ROMA - site in italiana ...
cazarea e scumpa in Italia si deci cam ce au scris fetele in discutia aia despre Roma e minim ca si pret.
Nu alege hotel pina nu ai citit referinte despre el pe net ( il cauti cu google pina dai de comentarii ) ... sa nu iei vreo plasa .
Cristina
blue eyes spune:
Am zis ca mai trec pe aici. Ce inseamna vaffanbrodo?
Crista, va dau si eu la schimb ce pot.
Puneti-ma si pe mine pe lista cu urmatoarea localizare: col cuore sulla riva del Lago Maggiore.
Si o sa mai trec pe aici... Notte!
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
cicina spune:
Blue eyes, cum eu am folosit cuvantul am sa-ti explic: e o varianta mai usoara a trimisului, in loc de origini, intr-un fel de ciorba. Ai inteles? Aici se foloseste destul.
Dar am si eu o intrebare: cum cu inima? Nu si cu fizicu' la Lacul Maggiore?
cicina
blue eyes spune:
ma gandeam eu ca asa e , ca prea seamana intre ele!
Lago Maggiore: eh, in viata nu e totul posibil. Important e ca cineva sa salasluiasca in inimile noastre: asa nu suntem singuri. Mai rau e inversul: prezenta fizica si absenta emotionala.
Acum ma duc la nani. notte!
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
crista-s spune:
buna dimineata ....
a venit toamna ... eu aseara ma gindeam la Craciun ... cred ca sunt cu capu' rau de tot
Cristina
blue eyes spune:
Si de aici un salut! Crista, iti fac un pic de companie. Eu sunt cu capul in zona LM, si i-am urat doamnei cu care aveam un schimb de informatii la telefon "un placut sfarsit de saptamana", fiind sigura ca era vineri.
Am dormit rau, am avut in cosmar: visam ca domnul din zona LM ma lasase singura in gara din Milano unde erau numai ciudati, chiar si la ghisee, si nu pleca niciun tren din gara.