In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si aici e frig.. eu dirdii in casa ca parca nu imi vine sa ma imbrac mai de toamna.. asa ca tot la mineca scurta stau ca fraiera..
Afara e umezeala mare dimineata... dar dupa 10-11 se face frumos .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bau !
Frigut si pe-aici, da macar nu ploua.
Fetele, voi aveti dreptul sa conduceti in Italia cu permis auto romanesc? Cum e la voi? Aici ai dreptul doar 6 luni, dupa care tre´sa dai examen din nou, ceea ce eu n-am facut. Si daca tot n-am facut-o pana acum, astept sa intre frumusel Romanika in UE, poate mi-or recunoaste si mie carnetul.
Mi-am gasit grup de mame+copii unde pot sa merg cu infantul sa socializam. Ma pregatesc eu azi de dimineata, ma fac ´gigea mai-mai´ si astept, si astept, Fabiano dormea si nu avea nici un chef sa se trezeasca. Asa ca am ramas acasa si m-am apucat de smotru, ca saptamana viitoare avem party-ul de un an al copilului.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Am lesinat de ris ...parca te vedeam Carmi gatita si asteptind la marginea patului sa se trezeasca printzul...

Faci party cu copilasi invitati??

Carnetul de conducere iti zic povesti ca eu n-am asa ca mi-am luat o grija hahahh ... Poti sa conduci timp de 1 an de la data rezidentei aici, dupa care sau mai bine zis in vremea asta te duci la consulat si il traduci.. si apoi la motorizazzione si il schimbi... nu dai examen . Importnat e sa nu conduci dupa ce ai facut 1 an de rezidenta ca dc te opreste politia ti-l ia si atunci chiar ca dai examen din nou...Carnetul pt a fii convertit in unul italian tb s afie obtinut inainte ca cetateanul roman sa aiba rezidenta in Italia... altfel da iar examen aici.. oricum am inteles ca era tare misto sa dai exemn aici mai ales cind erai de putin timp in It.. ca faceai pe prostu' cica nu intelegi si ii puneai sa repete intrebarile pina aveai timp sa te gindesti bine, te lasau mereu mai mult decit pe italieni.. numai avantaje.. acum insa cica iti da intrebarile in limba ta materna si nu mai faci nici o afacere

Au mai multe acorduri internationale ro si italia .. nemtii se vede ca sunt mai severi ca sa nu zic mai lesinati dupa banii starinilor ca de fapt e un mod de a te pune sa mai platesti : scoala, exemnul...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

buna fetelor,

vin si eu cu o intrebare legata de shopping . unde e mai bine sa fac niscaiva cumparaturi, haine in general, nu prea scumpe (ca eu m-am speriat, chiar 80 de euro un pulovaras?), dar sa fie frumoase? in roma? sunt outlet-uri prin zona? o sa am o saptamana la dispozitie in noiembrie, in care o sa combin cumparaturile cu turismul si o sa fiu prin roma, florenta, venetia si milano.

la muzeul uffizi de unde se pot cumpara bilete on-line?

mersi

Mergi la inceput

Josefine uite www.florenceart.it/booking/?google-uffizi-rete-ricerca" target="_blank">aici pt bilete

apoi cauta cu google.it outlet Roma, la fel si pt Milano si vezi ca sigur iti va da multe adrese... deci depinde unde vei sta, sa nu faci turul orasului pt un magazin.

80 DE EURO o bluza nu un puloveras e si la Bologna si nu cne stie ce firma ..
Eu ( acum fetele milaneze poate ma vor alerga) dar am gasit preturile din Milano ( centru ) mai mici decit cele din Bo. La Bo toata vara sandalele nu au scazut sub 50 60 euro ( si vorbesc de magazine super normale ) .. la Milano pe strada principala intre Duomo si castelul Sforzesco era plin de sandale de piele la 30- 35 euroi.. deci e mult mai ieftin...
Roma ar fii tb sa fie chiar mai ieftina decit Mi ca dehhh cica in sud e mai bine , dar cum tu vii de la mama sudului si vorbesti de preturi ca la mine ... nu stiu ce sa mai zic.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

multumesc, crista-s! prompta ca de obicei . si eu credeam ca ar fi mai ieftin aici in sud, dar nu m-am lipit decat de niste pantofi sport, la 45 de euro, gasiti tot printr-un magazinas tip outlet. multumesc si de linkul cu rezervarile, stiam ca sunt cozi imense, cand am mai fost eram intr-un grup de studenti si am intrat pe usa din dos, dar acum nu mai tine. gasisem si eu cateva, dar nu prea pareau de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ragazze, eu am gasit ceva interesant in linkurile puse de voi si doresc sa va dau ceva in schimb. Sper sa va placa, sa le gasiti utile :http://www.psiconline.it/psiconline.html
http://www.per-me.it/

Petronela, da sunt o cunoscatoare: ma intereseaza limba si cultura italiana.

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Ragazze, eu am gasit ceva interesant in linkurile puse de voi si doresc sa va dau ceva in schimb. Sper sa va placa, sa le gasiti utile :http://www.psiconline.it/psiconline.html
http://www.per-me.it/

Petronela, da sunt o cunoscatoare: ma intereseaza limba si cultura italiana.

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.

Bine ai venit in clubul nostru atunci! Te asteptam la povestit. Si daca tot sunt la capitolul intrebari indiscrete, te intereseaza lb. si cultura italiana pt. lavoro sau e un hobby? Daca vrei poti sa nu raspunzi ... sper sa nu te deranjeze curiozitatea mea.

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

La inceput a fost hobby, un hobby care s-a dovedit a-mi util in viata: asa sunt pe drumul de a-l folosi pentru munca. Si mi-a fost util si intr-o relatie speciala de amore.
Cu mare placere as sta cu voi la taclale, dar eu nu stau in Italia si nu stiu daca as fi un bun conlocutor. Mai trec pe aici.

Mergi la inceput

Neata fetelor ...
la noi e tot mai racoare dimineata si seara .. vine iarna!!!

Blue eyes bine ai venit in gasca noastra ... nu suntem numai din Italia ... Deci daca ai chef de vorba noi suntem aici mereu cu usa deschisa ...

Cristina

Mergi la inceput