In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

eu sunt departe de oras.. la vreo 30 km.. spre Firenze din pacate

Uita-te pe net atunci, taoate localitatile de mare sunt ok ...pe acolo .. Ravena e mare , si Rimini deci ai sanse de hotel ok... dar si satele /orasele mai mici sunt dragute -- eu nu as face planul de acasa.. unde ne prinde seara ne oprim si gata .. tot 130 euro /cam dubla e pretul mediu si la sat si la oras ..

de mincat in Romagna .. obligatoriu : piadina / sau piada cum ii mai zic astia .. macar sa simti atmosfera , zona .. lasagna, tortelli .. hai ca miine poate iti scanez si eu din michelin ala al meu vechi ...
paaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara de la München!

Vroiam sa va spun ca pe 22.12-Brescia,23,24.12-Milano,25.12-Torino concerteaza corul de copii "Alegretto".Cinta superb si live!Daca aveti posibilitatea,mergeti sa-i aplaudati pe micutii talentati.
Astazi au concertat in München si o ora a rasunat piata de colinde romanesti si internationale .Am fost asa de mindra!

Din pacate,pe program nu scrie locatia din fiecare oras dar poate aveti ocazia sa va informati.

Alina

Mergi la inceput

Multumim mult Alina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fee, eu am fost la Alessandria, nu e cine stie ce, mai bine va opreati ori la Pinerolo, sau Alba in Langhe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanuta spune:

buna fetelor!e cineva din Padova sau Venetia pe aici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

CameliaS multumesc de incurajare, ar fii chiar culmea dupa 5 ani sa nu stie nik...eu ma refeream la modul de lucru in clasa comparativ cu altele , adik c-am bat pasu pe loc.Nu as vrea sa ma intelegi gresit, poate ca ptr al meu care are memoria buna "prinde din zbor"ii vine mai usor,.Partea proasta ca tot ele incearca sa-mi spuna "ca se plictiseste" sau "a inceput anu bine si ...adica doamnele nu pot sa-l stimuleze in plus cu ceva ca sa-i capteze atentia daca tot a termnat de scris etc ...il lasa sa faca desene multe, cred ca am sa-l fac pictor...fantazia are ma talent ioc.
toate fetele mai mult sau mai putin italience...sante-ti haioase foc.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Stefanuta ,da, eu sant din vicinanze Padova. Vad ca esti din Fossò, esti ruda cu Cici?
Cri, daca intri maine pe aici schimba si tu ca am ajuns la 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, daca mergem cu masina in Italia, ne trebuie invitatie neaprat? Noi mergem la niste prieteni si nu ne-au facut invitatie, ca ne-am hotarat in scurt .
Si inca ceva. Cati km sunt din Bucuresti pana la Firenze??

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Inca nu suntem in Ue ( abia dupa 1 ian 2007 ), deci regulile sunt ca si pina acum: bilet dus intors ( in cazul tau nu ca esti cu msina pers)+asigurare de sanatate pt perioada cit veti sta in It+ invitatie sau voucher sau bani sunt vreo 35-40 euro /zi de persoana ... Insa unii cer si bani si invitatie .. nu romanii iti vor face figuri ci ungurii probabil.. ca pe urma nu mai ai granita dc intrai dind nas in nas cu italienii astia iti cereau invitatie, bani ...
Era bine dc iti trimitea invitatie si copia actelor prietenilor tai ( copia dupa cartea lor de identitate sa se vada ca locuiesc la addresa unde te invita )...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

La multi ani!Un An Nou mai bun,cu sanatate,bucurii si liniste!

La multi ani fericiti,Cristina!Iti doresc o aniversare pe cinste!

Fetele,
Ce mai faceti?Eu scriam rar pe la voi din lipsa timpului dar citeam cu mare drag!Sper ca veti reveni pe-aici,eu abia astept sa va intreb cite ceva,anul asta vrem sa mergem in Sardegnia.

Alina

Mergi la inceput