In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 13
crista-s spune:
am dormit cum sa nu ... mai rau e cind ma bag in pat ca e cearceaful rece( oare de ce nu ma pligeam de treaba asta prin iulie ?)...Vreau sa imi iau asternut d-ala gros,mai pufos ... in Ro aveam aduse din Germania , dar era pt pat mic ... tb sa ma duc sa caut cind o sa ies si eu in oras ( vreau numai ala cu elastic de sub mine/noi ..).
ce mai fac?? am terminat de spalat in bucatarie ( pe jos de data asta ) si frecat chiuveta cu solutie speciala pt inox ... acum astept tehnicul de la gaze hahah ala cu centrala .. sa faca revizia... cica vine inre 10-13..si nu pot sa arunc varza in cuptor ca se umple casa de miros .
mai am o intrebare :voi cum curatati intre placile de gresie ? la mine e gresia alba si evident ca in buca iunde se spala dar se si murdareste mai des dungile alea sunt negre ( ce rusine!!) .. se curata cu peria dar e munca multa ... exista o solutie speciala xca sa muncesc mai putin?? adica sa pun ceva clor , prostii pe perie ? au pun fornetto ala cu care spal si restul ca omoara grasimea hahah
Sau aveti aparat d-ala cu abur ? si daca da de care si preturi ... sa ma orientez si eu ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
cicina spune:
Si aici e vreme de numarat banii, de stat in casa.
"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo č talora eterno" Cicina
cicina spune:
Cri, incearca mai intai cu apa amoniac, sau daca nu, vaporizator, ala curata. N-am idee cat costa acum, ca l-am gasit in dotare aici, dar nu cred sa fie mult.
crista-s spune:
vaporizator ( adica ala cu abur ) era vreo 70 euroi ce am vazut eu ( mai mult ca un aspirator .. sau mai bine zis decit aspiratorul meu ).
Apa si amoniac o sa incerc...
A plecat baiatul cu revizia ... ma duc sa gatesc ...
ete ce banc am capatat eu pe mail:
Un sot, satul de sotia sa care-l tot întrba cum arata, îi cumpara o oglinda mare, ca sa se vada în ea din cap pâna în picioare.
Asta a mers un timp, dar acum îi punea aceleasi întebari, stând în fata oglinzii. O data, proaspat iesita de la dus, se plângea ca are sânii prea mici.
Sotul, care de obicei tacea, îi spune :
- "Daca vrei sa-ti creasca sânii, ia o bucata de hârtie igienica si freac-o între ei câteva secunde în fiecare zi".
Femeia se repede, ia o bucta de hârtie si se apuca sa o frece între sâni:
- "În cât timp o sa-mi creasca?"
- "Va dura câtiva ani!".
Sotia se opreste:
- "De unde stii tu ca daca frec o bucata de hârtie igienica între sâni, acestia o sa îmi creasca în câtiva ani?"
- "Cu fundul a mers, nu-i asa?"
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Carmi spune:
Va multumim pentru urari, maine petrecem, azi suntem in ´alergeri´, promitem poze multe.
Cri, Iri, da, ii taiem si motul, ca vine sora mea din Belgia, care este si nasa lui, si astfel okim 2 iepuri...
Picca, nu mai stiu, dar oricum nu se da fara reteta, i-a dat pastilele in urma spermogramei facute. L-am intrebat si pe el acum si nu-si mai aminteste, imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Viorella, da, vreau sa scap de nenorocitii astia de la Telekom, poti sa-mi dai detalii despre freenet, sau unde pot citi despre asta? Pe noi cand ne-am mutat ne-au tinut o luna ba fara telefon, ba fara net.
Fug la treaba, va pup mult si va multumesc inca o data pentru urarile facute piticului Duracell.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
blue eyes spune:
[quote]Originally posted by crista-s
am dormit cum sa nu ... mai rau e cind ma bag in pat ca e cearceaful rece?...Vreau sa imi iau asternut d-ala gros,mai pufos ...
[/qoute]
Dar uno scaldaletto nu ar fi mai bine?
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
cicina spune:
Cri, nu-ti trebuie scaldaletto, ia de la magazin borsa per acqua, pui apa calda si o strangi bine intre picioare, vezi ca te incalzesti.
Si cu vaporetto, sant si mai mici, de-alea de le tii in mana, uita-te pe tv private poate ca mai fac reclama.
iriale spune:
Cri, eu propun ori "lenzuola felpate" ori...picioare/pulpe calde ale barbatului din dotare
Fetelor, dragelor...aici ploua rauuuuuu...puhoi, ce mai... si e o ceata...o fi venit direct de la Venetia?
cicina spune:
Iri, ai sa razi dar inca nu a venit ceata pe aici, e frig dar sec, inca.