In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

am dormit cum sa nu ... mai rau e cind ma bag in pat ca e cearceaful rece( oare de ce nu ma pligeam de treaba asta prin iulie ?)...Vreau sa imi iau asternut d-ala gros,mai pufos ... in Ro aveam aduse din Germania , dar era pt pat mic ... tb sa ma duc sa caut cind o sa ies si eu in oras ( vreau numai ala cu elastic de sub mine/noi ..).

ce mai fac?? am terminat de spalat in bucatarie ( pe jos de data asta ) si frecat chiuveta cu solutie speciala pt inox ... acum astept tehnicul de la gaze hahah ala cu centrala .. sa faca revizia... cica vine inre 10-13..si nu pot sa arunc varza in cuptor ca se umple casa de miros .

mai am o intrebare :voi cum curatati intre placile de gresie ? la mine e gresia alba si evident ca in buca iunde se spala dar se si murdareste mai des dungile alea sunt negre ( ce rusine!!) .. se curata cu peria dar e munca multa ... exista o solutie speciala xca sa muncesc mai putin?? adica sa pun ceva clor , prostii pe perie ? au pun fornetto ala cu care spal si restul ca omoara grasimea hahah
Sau aveti aparat d-ala cu abur ? si daca da de care si preturi ... sa ma orientez si eu ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Si aici e vreme de numarat banii, de stat in casa.

"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo č talora eterno" Cicina

Mergi la inceput

Cri, incearca mai intai cu apa amoniac, sau daca nu, vaporizator, ala curata. N-am idee cat costa acum, ca l-am gasit in dotare aici, dar nu cred sa fie mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

vaporizator ( adica ala cu abur ) era vreo 70 euroi ce am vazut eu ( mai mult ca un aspirator .. sau mai bine zis decit aspiratorul meu ).

Apa si amoniac o sa incerc...

A plecat baiatul cu revizia ... ma duc sa gatesc ...

ete ce banc am capatat eu pe mail:
Un sot, satul de sotia sa care-l tot întrba cum arata, îi cumpara o oglinda mare, ca sa se vada în ea din cap pâna în picioare.
Asta a mers un timp, dar acum îi punea aceleasi întebari, stând în fata oglinzii. O data, proaspat iesita de la dus, se plângea ca are sânii prea mici.
Sotul, care de obicei tacea, îi spune :
- "Daca vrei sa-ti creasca sânii, ia o bucata de hârtie igienica si freac-o între ei câteva secunde în fiecare zi".
Femeia se repede, ia o bucta de hârtie si se apuca sa o frece între sâni:
- "În cât timp o sa-mi creasca?"
- "Va dura câtiva ani!".
Sotia se opreste:
- "De unde stii tu ca daca frec o bucata de hârtie igienica între sâni, acestia o sa îmi creasca în câtiva ani?"
- "Cu fundul a mers, nu-i asa?"

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Va multumim pentru urari, maine petrecem, azi suntem in ´alergeri´, promitem poze multe.
Cri, Iri, da, ii taiem si motul, ca vine sora mea din Belgia, care este si nasa lui, si astfel okim 2 iepuri...
Picca, nu mai stiu, dar oricum nu se da fara reteta, i-a dat pastilele in urma spermogramei facute. L-am intrebat si pe el acum si nu-si mai aminteste, imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Viorella, da, vreau sa scap de nenorocitii astia de la Telekom, poti sa-mi dai detalii despre freenet, sau unde pot citi despre asta? Pe noi cand ne-am mutat ne-au tinut o luna ba fara telefon, ba fara net.
Fug la treaba, va pup mult si va multumesc inca o data pentru urarile facute piticului Duracell.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

[quote]Originally posted by crista-s

am dormit cum sa nu ... mai rau e cind ma bag in pat ca e cearceaful rece?...Vreau sa imi iau asternut d-ala gros,mai pufos ...
[/qoute]
Dar uno scaldaletto nu ar fi mai bine?

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.

Mergi la inceput

Cri, nu-ti trebuie scaldaletto, ia de la magazin borsa per acqua, pui apa calda si o strangi bine intre picioare, vezi ca te incalzesti.
Si cu vaporetto, sant si mai mici, de-alea de le tii in mana, uita-te pe tv private poate ca mai fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, eu propun ori "lenzuola felpate" ori...picioare/pulpe calde ale barbatului din dotare

Fetelor, dragelor...aici ploua rauuuuuu...puhoi, ce mai... si e o ceata...o fi venit direct de la Venetia?

Mergi la inceput

Iri, ai sa razi dar inca nu a venit ceata pe aici, e frig dar sec, inca.

Mergi la inceput