In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele dragutzele m-am intors...

Am jurat, am dat mina cu primaru', m-am emotionat ( mai mult al meu care a facut niste poze contra luminii ).. dehhhhhhhh
Am scapat, oarecum .. acum sa schimb cartea de identitate si gata.

Vio ce bine ca ai aparut !! offf credeam ca ne-ai parasit de tot.

Enn sanatate multa!!

Cicina dupa un banc celebru .. "femeia la 40 ani e in culmea tehnicii .. ca america"

Poze

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, felicitari!!!!!!!!!!!! Un nou cetatean italian printre noi...hi hip uraaaa!!!!

Cici, multam!

Blue Eyes, succes la meditatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cristinico felicitari, deci persoana importanta acuma! Sper sa ne auzim in curand, ca vin ploile pe aici

Fetelor dragi va salut, imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu, nici macar sa va citesc, sper ca sunteti bine!
Va

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Iri la fel a zis si primaru'

Asa mai Alina macar ploaia sa te mai aseze la computer . Glumesc .. lasa ca nu-i rau sa mai profitati de vremea cit de cit buna sa se joace si bambinutza pe afara. Am vazut ca avem si motz roz .....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

CRI, CARMI, ENN va multumesc pentru gandul cel bun. Deci, ieri a fost operatia. Am intrat in sala la 12,30. Am fost extrem de agitata. Parca eram batuta in cap. Stiam ce-mi vor face, ce ma astepta.......dar am fost oricum agitata. Cand au inceput sa ma pregateasca pentru anestezie avem tensiunea 15/9. Durerea a fost exact ca aia cand ti se face anestesia pentru dinte. Exact cand iti atinge acul nervul. O durere care a durat 3 secunde. Pe urma cand a inceput sa mi se incalzeasca piciorul m-am linistit pe loc. Am fost stresata ca-mi era frica sa nu fac pe mine. Pentru ca este acest risc......sa faci pipi si sa nu simti. Pot sa va spun ca este foarte urat sa nu iti simti picioarele, fesele. Incercam sa strang din b--i si nu reuseam. Vroiam sa-mi misc piciorul si nimic. Cand m-au pus pe patul de operatie....normal aveam piciorul drept dar aveam impresia ca era indoiat. Pe urma aveam impresia ca ma duc jos....ca nu stateam bine pe pat. Si cum vorbeam eu cu anestezistul numai ce vad cu coada ochiului ceva. Intorc capul....si sa-mi stea inima pe loc. Era piciorul meu sus. Ma dadeau cu iod. D-ne am inlemnit. O senzatie groaznica.....sa-mi vad piciorul sus si sa nu simt absolut nimic. Totul a durat o ora. Au avut dificultate sa-mi scoata bucata aia de cartilaj. Destul de mare pot sa spun. Am luat-o acasa. Ca amintire. Pe urma......la 2 ore de la anestezie a inceput sa se trezeasca piciorul si a inceput sa ma usture, sa ma doara. Astia mi-au dat antiinflamatoare cu gastrita mea si am avut si arsuri la stomac. In rest, ce sa va spun......aseara pana la urma am plecat acasa pentru ca era un frig de muream in spital si am cerut sa ma duc acasa. Azi la 12,00 am fost la control si am genunchiul umflat.....mi-au scos si o seringa de sange din genunchi de mai aveam putin si plangeam la cat de tare m-a durut. Acum piciorul e si mai umflat decat cum era dupa-amiaza. Stau in pat cu gheata, si sper sa mi se dezumfle pana maine. Sincer nu ma asteptam sa ma doara asa tare. Dar lasa ca va trece si asta. Important e ca a trecut. Pot spune ca abia acum pot intelege pe deplin chinul unui pacient care este fortat sa stea la pat. Calcaiele iti amortesc, spatele te doare de simti ca-ti iesi din minti, vrei sa te intorci sa te relaxezi dar nu reusesti..........e un chin. Doar asa reusesti sa afli toate nevoile unui pacient. Ok, va las.....noapte buna tuturor.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Multa sanatate Dana si dai cu gheata sa se desumfle.
Cri, sa speram ca la viitoarele alegeri,(sa speram cat de curand), sa stii cu cine sa votezi.

"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina

Mergi la inceput

Buna dimineata ...

Angi stai in patutz la odihna, eventual cu niste filme vesele si dragutze ca sa mai uiti de dureri.

Vio mic de ce nu iti place unde v-ati mutat? E mai la deal, mai la cimpie, e orasel mai mare ? sau nu iti place casa pur si simplu ?

Enn l-am vazut pe Denes contorsionist cu piciorul la ureche ... .. cred ca vroia sa te faca sa rizi ca sa uiti ca esti bolnavioara.

pupice congelate tuturor ... mama ce frig s-a lasat in casa asta !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cri, ai vazut daca constructorul casei am fost eu? S-a lasat frig afara dar eu inca n-am deschis caldura, pentru ca izolatia pe care am facut-o mai e cald si acum in casa. Tin mai putin deschis geamul, dar se doarme atat de bineeee.

"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina

Mergi la inceput

Nici eu inca n-am dat drumul la caldura.. in sufra' sunt numai 19.9 °C.. deci mai rabd , in studio e mai frig asa ca ma voi dezlipi de calculator cu durere in suflet si o sa ma trec la ocupatii mai de iarna ( tv, niste cusaturi ceva .. sa vad ce, ca am las balta tot cind a venit vara acum poate mai ma iau de treaba ). Abia miine vine cu revizia la centrala si pe urma poate venii si iarna cea adevarata .

Ma duc sa fac curatenie sa vezi ce ma incalzesc eu [emoticon care calca imi trebuia mie ca de spalat am spalat ieri )]

ati auzit ca a murit Enest Maftei ? cititi www.evz.ro/article.php?artid=276852" target="_blank"> aici

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna tuturor,

CICINA da am tot dat cu gheata de ieri si uite ca a avut efect. Genunchiul s-a mai dezumflat. Si sunt multumita. Durerile au mai scazut. CRI asa voi face.....voi incepe sa ma uit la ceva filme. Acum am ramas singura in casa ca Alin a plecat la munca. E naspa ca nu prea am echilibru cu stampelele astea. Ieri daca Alin nu era in spatele meu sa ma prinda ma duceam cu cracii in sus. Azi noroc ca mi-am pierdut echilibru in jurul scaunului ca m-am agatat de el. e greu tare cu carjele. Tot vorbiti de frig.........stiti ca aseara la Botosani au fost minus 5 grade si la Iasi 4 grade? Deja mi se face pielea de gaina. Si aici la mine e frig. Nici eu nu am dat drumul la caldura. In casa sunt 23,7 grade..........deci se sta bine. Am primit o floare: ciclamino. Am inteles ca trebuie tinuta pe balcon la frig. Dar chiar si cand sunt 2......3 grade? Mi-e frica sa nu moara. A mai avut cineva planta asta? Daca nu dau un ochi pe internet.
O zi buna

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput