In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 10
blue eyes spune:
Iti multumesc muuult, Crista! Mi-am salvat deja un un link interesant. O sa fac o incercare sa pun cap la cap niste idei, dar nu cred ca o sa reusesc: am putin timp si multe altele de facut.
Da, mi-am amintit si de Toto'in scena cu castronul cu spaghete in fata zi zice o fraza de genul: "e adesso si ragiona diversamente!" Imi vine in minte si filmul Francesca e Nunziata, cu Sofia Loren, Raoul Bova si Claudia Gerini, unde ultima era fiica adoptiva intr-o familie cunoscuta de producatori de spaghete.
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
Carmi spune:
Cicina, lemn dulce, nasprasnic si ce ai mai zis tu pe-acolo, da am luat vreo saptamana, ca apoi m-am prins ca-s gravi. Si spune-i si lu“al tau sa se caute, ca 50% din cazurile de infertilitate in cuplu sunt din cauza barbatilor, n-am crezut pana nu mi-a confirmat ginecologul meu. Al meu a luat pastile 3 luni, sa-i faca gigeii mai vioi si a si “simulat“o lasare de fumat, care a durat doar doua saptamani, da exact atunci am ramas. Noi deja ne gandeam la adoptie, voi nu?
Cri, bafta maine, sa ne povestesti!
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Mai fetelor, am precizat, sa nu credeti cumva ca sant o floare. Poate la tinerete reuseam sa invart mai multi parteneri in acelasi timp, dar acu, de-abia fac fata la unul.
Carmi, nu vrea si pace, ce sa-i fac? De fumat nu fumeaza de trei ani, alte analize le are super, ca de cand a venit din misiune, ii fac pe gratis, numai de gigei nu are, ca cica in familia lui sant toti puiferi. Am tot incercat sa-i bag cate o maca pe gat, dar a luat doua zile si dupa, a uitat.
Iri, asa intri si tu mai des si sa ne anunti cand se face podul.
Cri, atunci maine e ziua ? " Fratelli d'Italia, Italia sedesta", si ne ridicam si-n picioare.
Blue eyes, mai fata mai, dar vino aici sa dam la peste in lac, ca tot p'acilea ti-e gandul.
Da mi-ar fi placut mie sa le scriu, dar e altul Faber
"Un sorriso arrichisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona"
Cicina
viorela hoff spune:
hallo Ragazze!
am aparut si eu dupa multe chinuri cu acte, telef. net etc. se pare ca aici birocratia e mai mare decat oriunde altundeva, si nemtii emigreaza si ei pe unde pot (kanada, africa, australia new zee etc.)
nu va povestesc ce chin cu mutarea, in sfarsit am poposit si noi pe "arca lui Noe", dar sper ca nu pt. mult timp ca nu imi place deloc in zona asta.
Cristina, m-am uitat pe poze, frumoasa vacanta ati avut, si mie mi-a fost dor de tine, ti-am simtit lipsa de fapt chiar din ziua cand ai disparut de pe net in concediu
Enn ce face "Piersicuta"? sta in fundulet deja?
Iri si Ale, cum va mai distrati?
va pup pe toate si restul fetelor, ce mai e de nou pe DC, in vietile voastre?
va pup cu drag si revin
Vio
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by cicina
Blue eyes, mai fata mai, dar vino aici sa dam la peste in lac, ca tot p'acilea ti-e gandul.
'Neata, fetele.
Cici', daca as putea, as veni; dar imi e imposibil: am multe de rezolvat aici, unde sunt acum. Si daca m-as muta, nu as face-o neaparat de dragul lui, ci pentru a schimba locul cu unul mai frumos. Va dove ti porta il cuore nu e mereu aplicabil.
Stii, pana la 20 de ani iubim cu ochii, intre 20 si 30 si cu sufletul, dar dupa 30 si cu capul.
editat: facusem o gafa, inca mai veam paienjenii pe ochi si vazusem altceva.
O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
iriale spune:
Buna dimineata!
Cri, iar am ramas in urma ..ce se intampla azi, juramantul?? Orice ar fi, sa ne povestesti
Cici, daca e sa vin pe-aici doar cand oi avea vesti despre pod...heheheeee...ar trebui sa ne luam de pe acum.
Vio, bine ai revenit... Ale acum e in faza Pokemon + piratii si monstrii cei mai urati de pe fata pamantului.
Dat fiind ca in Messina toamna si iarna sunt mai blande, cei mai multi copaci raman cu frunzele destul de verzi... singurii ai caror frunze se ingalbenesc si cad sunt teii... si zilele acestea tocmai a inceput "procesul", spre marea mea bucurie, caci tare mult imi mai place toamna asa, colorata...
Mai tineti minte cand mergeam dimineata la scoala/liceu/facultate... si strazile erau pline de frunze galbene si rosii? ca un covor...
O zi buna tuturor.
enn spune:
Buna dimineata!
Scriu doar 2 rīnduri, ca sa-mi motiveze Cri absentele. N-am mai trecut pe la voi, c-am facut o suprainfectie si am ajuns la spital. Unde am facut cu nervii, realizīnd ca n-o voi mai putea alapta pe Dora. Asa ca m-au lasat acasa, pe proprie raspundere, si a venit mama sa ma ajute, ca trebuie sa stau īn pat.
Sper ca sunteti bine toate si Danangie a trecut cu bine de operatie.
Va pup cu drag si dor,
Eni
cicina spune:
Enn, sanatate, pupici Dorei.
Iri, acu vad ca ai si tu un flacau, sa-ti traiasca.Chestia cu podul, imi aduce mereu aminte al meu cand il bat la cap sa mergem si noi acolo. Dar se pare ca nu are chef, avand pre multe rude acolo cu care nu s-a vazut de mult, si astfel de protocoale nu le suporta.
Blue, tu ai ajuns la 30? Si continuarea cu 40? Dupa 40 cu hormonii care dau navala pe ultima suta de metri.
"Un sorriso arrichisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona"
Cicina
blue eyes spune:
Eh, Cici',nu-mi fac ganduri cum e dupa 40, mai am mult pana la -anta.
Am o veste buna! Am primul client la meditaii de italiana. Sper sa fie intr-un ceas bun! Tineti-mi pumnii!