Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, vorbim maine pe yahoo, in caz ca reusesti sa te conectezi. Prefer asa, daca nu iti scriu mail.

Si eu m-am speriat cand ai scris de Andrei. Niciodata nu stim ce le trece prin cap.

Bubu, insemna " stop it". Hehe, el repeta dupa noi si asta iese.

Alte ghicitori, nimic? Incepusem sa ma distrez..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
La voi tot asa mare apare scris forumul? Sunt niste litere enorme, pt. orbi!!!
Noi am fost dupa-masa la cumparaturi si abia acum am reusit sa intru.

Crinuta...pe asta nu-l stiu...ce inseamna?
Mamaaa, dar ce de peripetii ati avut! Nasoala treaba cu accidentul, saracutul Rayan ce tarziu a adormit!
La creveti eu te-as ajuta sa-i mancam, nu-i mai aminti de ei! Uite, chiar, am uitat sa-mi cumpar!!

Liviana, si Matei a stat cuminte pe scaun sau la tine in brate la teatru? Nu s-a ridicat deloc, nu se plictisise?

Patricia, pompita minune se gaseste in multe farmacii acum, in lanturile Dona am vazut mereu, e 400.000. Iar seara sau cand doarme punei pe perna Karvol, e f. bun si desfunda nasul repede. Si eu as vrea sa-i fac Varilixul daca il duc la cresa, dar sa vad ce zice dr. lui...despre vaccinul antigripal, nu stiu, parca eu nu l-as face...

Strumfita, ma bucur ca-i mai bine Bogdanel. Si eu cred ca vrea hainute de la Armani si nu te-ai prins tu

Ghicitoare de la mine:"amponu" si "amashu"

Amaya, pai acum se cocoata peste tot, trebuie sa avem mare grija. Si Vlad s-a urcat azi singur pe scaun in bucatarie si a alunecat cu el pe gresie si a cazut, dar nu s-a lovit deloc.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, e samponu' primul cuvant? La al doilea ma mai gandesc.

Fii-miu da toata ziua cu capul, si in noi. Asa ceva nu am mai vazut....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, nu mi-am inchipuit vreodata ca l-ar impinge curiozitatea sa se urce acolo. Oricum m-am hotarat si maine ii comand o canapea extensibila (fiindca este f. joasa si ca sa nu stau nici cu teama cazaturilor din pat), asta:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=72
si scot patul.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

n am prea mai avut tp sa intru,dar acum iar m a apucat o insomnie din aia....in primul rand,sa va dau adresa corecta a siteului cu masinute,ca data trecuta se pare ca am gresit.www agendecalendaredosare.ro.sper sa gasiti.cris nu mai e asa pasionat de masina,iar pe afara n am prea iesit cu ea,ca e f grea,iar tati a fost f obosit si n a mai coborat o.daca nu v am spus,stam la 4,intr un bloc fara lift.cris e bine,sanatos,desi e slab,se pare ca e rezistent.noi iesim in fiecare zi afara,chiar si cand ploua,ii pun pelerina de ploaie si n are treaba.stam cam 2 ore la pranz si 2 ore pe seara,intram cam la 21 in casa.azi a fost cam frig,dar i am pus o pereche de pantaloni captusiti si n a fost nevoie sa i mai pun si dres.azi am dat putin drumul la aer conditionat,sa se incalzeasca in casa,dar numai putin,vreo jumatate de ora.nu din zgarcenie,ci pt ca nu vreau sa l cocolosesc.voi ati inceput sa folositi surse de caldura?cris in fiecare zi spune cate un cuvant nou,a ajuns sa spuna cam 80 de cuvinte carora le stie semnificatia,dar nu le pronunta prea corect.ce ma nemultumeste la el e ca inca mai loveste copiii,dar nu da tare,doar asa,cate o palma,insa ma deranjeaza gestul.am incercat toate metodele sa l fac sa renunte,dar n au avut rezultatul scontat pana acum.de mancat mananca satisfacator,adica tot asa,pasat f bine,si nu cu prea mare pofta.parca e ca o obligatie,mananc pt ca tb,pare sa spuna.ma gandesc cu groaza ca tb sa incep serviciul si nu stiu ce o sa fac....,la noi in oras exista o sg cresa,de pe vremea lui ceausescu,unde nu exista educatoare ci doar infirmiere....nici macar nu te lasa s o vizitezi,cica te vad copiii si te asociaza cu parintii lor,asa ca,daca ti duci copilul la cresa,ele il iau de la usa si gata,mai vezi copilul cand vii sa l iei acasa.mi se pare barbar!plus ca am 2 prietene care n au avut alternativa si au dus copiii acolo,unul dintre copii a facut pneumonie interstitiala,iar celalalt e bolnav de o luna,parca nu i mai trece.cris al meu,dupa ce ca e slab,daca se mai si imbolnaveste.....eu fac parte dintre mame acelea care considera ca nimeni nu e suficient de priceput sa stea cu copilul ei.nu l am lasat cu nimeni in afara de taica su mai mult de o jumatate de ora,nu ma deranjeaza ca dorm cu el,n as putea sa l culc in alta camera,pt ca mereu as face ture sa vad/e invelit,nu cumva are febra,etc.daca sotul meu ar avea un salariu mai mare,as mai sta acasa,cu cris,cel putin 1 an..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, i-am pus si karvol si degeaba. aseara insa a fost muuult mai bine.
la varilix ma gindeam si pentru mine personala mai mult, ca nu am facut boala.
la sampon m-am gindit si eu. al 2-lea...camasa???

Amaya, bine ca l-ai prins la timp. si rebe vrea sa se catere, isi trage singura scaunul de la computer si se aseaza la birou sa scrie, vrea sa escaladeze canapelele (bratele sint destul de inalte) si se aseaza pe ele si zice "baca" adica banca, insa sintem mereu cu ochii pe ea ca mi-e tare teama de cazaturi.
imi place mult canapeaua. Mi-ar placea si mie asa ceva pentru cand as incerca sa o fac sa doarma singura.

Monalac, din ce oras esti??

Ghicitoarea de azi: ugu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Am vazut si eu canapeaua, e draguta si faptul ca e joasa prezinta un avantaj.

In schimb am vazut preturile masinutelor si m-a luat durerea de cap.
Pai noi i-am luat aici masinuta super, cu pedala, tot ce vrei, semnalizatoare, etc, si a costat cam 60$, iar aici cea mai ieftina costa in jur de 4 milioane. De necrezut asemenea preturi intr-o tara saraca!

Patricia, da, cica merge la orice aspirator. Cumpar-o, ca e vitala.

Ah, numai pe capul meu sta copilul asta, nu ma lasa singura o clipa. Foarte obositor!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

'Neata mamici.

Sunt asa de plina de nervi! Tocmai vroiam sa comand canapeaua si nu stiu ce se intampla cu site-ul Buburuza. Nu se deschide deloc Asa ghinion n-am vazut! Speram sa mi-o si aduca astazi.

L-am tinut si astazi acasa pe Andrei fiindca are o groaza de muci grosi, nu stiu ce m-as fi facut fara pompa minune. Avea si putina febra dimineata dar i-a trecut imediat dupa prima doza de antitermic. Urasc schimbarile astea bruste de temperatura. La noi in casa toata lumea este bolnava in afara de mine.

Patricia, sfatul meu este sa iei pompita. Este excelenta! Nici n-o sa-ti vina sa crezi ce scoti de acolo.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amaya, dar telefon nu au sa ii suni?
o sa imi cumpar si eu pompitza. Banuiesc ca merge la orice aspirator, nu?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata mamici!

Crinuta si Patricia ati ghicit ! primul este "samponu'" iar al doiea este "iepurasu'"!

Crinuta, ai facut crevetii ?

Amaya, n-am reusit sa vad si eu canapeaua, cat costa? Eu tot canapea extensibila am la Vlad, langa patutul lui, e de la Mobexpert si are husa detasabila sa o pot spala. Si-asa camera este micuta, iar canapeaua ocupa putin loc. Tu mai ai cumva camera web la Andrei in camera? El se joaca acolo cu usa inchisa?
Of, si a si racit! asa e, pompa minune chiar e o minune, nici eu nu m-as descurca fara ea. Daca nu incepe sa tuseasca si ramane la stadiul de muci poti sa-i dai Sinupret.

Patricia, eu nu stiu exact ce boli am facut in copilarie, doar una singura cu bube, dar nu stiu exact care, trebuie sa o intreb pe mama...Rebe cum mai e azi? Tiza(nepotica mea) a facut ieri 4 luni, iti vine sa crezi ce repede a trecut timpul?? Ghicitoarea este "strugure"??

Monalac, si eu bag caloriferul electric noaptea, il pun pe hol, camera mea si a lui Vlad este una langa alta si asa se duce caldura si la mine si la el. Mai mult dezvelit doarme, dar il imbrac mai gros, cu toate ca dimineata are manutele cam reci. Eu nu pot sa ma trezesc noaptea sa-l invelesc, daca adorm ma mai scol dimineata cand ne striga el. E nasoala faza cu cresa, cum adica nu ai voie sa vezi cum e acolo?

Vlad zice acum babana la banana, i-am luat ieri o carticica cu animale salbatice si e o maimuta cu o banana in mana...hi, hi... avea doar cu domestice vreo 3 si e super incantat de ea.
Va zic si eu ghicitoarea de azi: "ghighi"

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput