Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor,

amaya, multumesc de lamuriri. Cred ca depinde de spital intr-adevar, parca am auzit discutii la spitalul unde voi naste ca era mai bine inainte cand copilul statea o zi separat de mama, care avea nevoie de odihna.

alinatxa, taticul nu e deloc dezamagit de fetita, era o dorinta ascunsa de-a lui mai degraba (pt ca sunt mai cuminti, mai apropiate de parinti). Eu sunt cea dezamagita, iar jenata cred ca ma simt pt ca dintotdeauna am declarat ca voi avea un baiat. Fara nici un fundament, evident. Ce mi se pare mai straniu este ca am facut ani de tratamente pt a avea o sarcina (doar ca acum a venit de la natura) si ar fi trebuit sa fiu in al 9-lea cer doar pt ca am un copil. De fapt am si fost la inceput.

R_MARCE, si eu sunt cam ca prietena ta: de cate ori aud de nasterea unui baietel mi se pare ceva extraordinar si ma bucur de parca ar fi al meu. Cand aud de nasterea unei fetite intreb ce si-au dorit mai mult, iar daca ei si-au dorit fetita ma bucur ca li s-a indeplinit. Pe undeva sper ca poate vor mai avea apoi si un baietel. Cred ca e ceva intrinsec, adanc inoculat din frageda copilarie. As fi vrut sa am un frate, nu sora; as fi vrut verisori baieti si nu fete! Cand mi s-a nascut primul verisor baiat... aveam 14 ani si de atunci am inceput sa-mi doresc enorm un copil. Nu inteleg de ce asta. Poate D-zeu imi da o fetita ca sa scap de ideile preconcepute, sunt convinsa ca o voi iubi chiar daca acum mi se pare ca nu stiu ce sa fac cu o fata.

Acum o discutie ceva mai serioasa. Fiindca sunt si studenta, semestrul asta mi-au introdus un stagiu la terapie intensiva copii. Chestie stupida, am mai facut si anul trecut (cred ca un prof avea nevoie de ore ca sa mai ia niste bani) si stiu ce am vazut: horror! Oare ma afecteaza sa vad bebelusii aceia vai de capul lor? As putea vorbi cu profesorul sa ma scuteasca de imagini cutremuratoare.

Michelle, abia astept sa ne mai dai vesti. M-am ingrozit cand ne-ai spus initial cum sta situatia, dar acum sincer vad sperante reale.

Va las si astept sa vad ce mai postati. Va doresc o saptamana cat mai buna.

criss 25s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Lapte eu nu am ...dar nici nu ma stresez. Sa vina cind o fi sa nasc! Apropo, eu una de abia astept sa nasc si ...NU MI-E FRICA!

Cu linia aia neagra, Alinuk imi zicea k cica ar fi o piele suplimentara care se formeaza in momentul cind pielea ta nu mai are de unde se intinde mai mult. Adik, ceva de genul, dak ati avut burta lipita de spate (adik un abdomen f plat) sau pur si simplu pielea nu e f elastica, nu mai are de unde se intinde si ..apare kestia cu pricina.
Poate ma insel eu ... nu dati cu roshii!

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nici la mine nu e lapte, lapte... e tot colostru... Eu am patit-o sa ma trezesc cu tricoul ud la serviciu si de atunci, nu mai plec nepregatita de acasa (cu tampoane in sutien). A trebuit sa-mi pun servetele in sutien...
la burtici!
Loredana 22+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Criss68, esti cu capul...! No ofense...

Nu imi vine sa cred k exista femei care pot gindi asa. Cred k, dak kiar vroiai baiat, il puteai planifica ceva mai bine. Dar dak ai avut probleme de conceptie cum zici si nu simti fericire acum, k minunea s-a implinit, cred k trebuie sa iti dam o bataitza buna, sa te trezim!
O sa iti fac cunostinta cu prietena mea nebuna...sa va luati de mina! Sa iti zica ea acum ce simte pt fetitza ei ... nu ar mai da-o pe sute de baieti!
Catalina, eu in we am cedat nervos si ...m-am ras "acolo". O sa incerc sa alternez ...crema - ras- si tot asa. Deocamdata, mi-a cam fost frica de crema....dak imi ard bunatate de "mitzi"?

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Chiar nu stie nimeni ce as putea face importiva durerilor articulare??? Ca nu mai pot...zici ca mi se rup picioarele de la genunchi..

In legatura cu nasterea - am vazut ca ati discutat iar in wk-end - cred ca nici una din variante nu este usoara si depinde pe cine intrebi, unele zic intr-ujn fel, altele altfel, depinde de la caz la caz. Eu una pt cezariana optez, ma stiu ca nu suport durerea de fel.

Linie neagra sub buric am, insa lapte ciuciu deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Am vazut ca voi mai vb pe messenger, id-ul meu este: draghici_irina

Sunt on-line mai tot timpul

Mergi la inceput

Delfinutza, si eu am dureri de incheieturi, uneori ingrozitoare. Cred k sint dureri reumatice si le-am pus pe seama vremii urite de afara. Din pacate, pot doar sa zic k iti tin isonul...dar nu am remediu! Eu stau si sufar in tacere, ma bag in pat si ma zvircolesc acolo si imi pling de mila pina cind durerile se indura de mine si dispar! Uneori ma mai dau local cu Carmol ...datorita efectului revulsiv, pt ceva vreme(cca juma' de ora) uit de ele sau se estompeaza.

Marce 20+

Mergi la inceput

E o idee sa ne auzim si pe messenger. Mai lasati inca o data, id-urile, va rog, pt cine are kef de vorba si petrece timp pe net. Imi aduc aminte k am citit undeva in urma unele id-uri dar nu am apucat sa le notez si acum nu mai stiu pe unde sint.
al meu e: marcelutza_dragutza (yahoo ...normal)

Marce 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marce, hai ca m-ai distrat. Sa stii ca astea sunt si sentimentele mele. Acuma am aplicat niste crema de galbenele, tot din frica asta, sa nu imi fac naibii vreo problema acuma din mancarimea asta in fund.
Nu mai pun crema nici de a naibii, gata. La gunoi cu ea.
Oi vedea eu ce oi face ...

Cata 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai nici eu nu am linia neagra si daca nu apare nu ma deranjeaza. nici lapte nu am, poate doar putin lichid, dar fff putin, ad nu ma patez sau asa ceva, dar mai gasesc din cand in cand cate o cojitza pe sfarc.

Marina 25+

burtika

Mergi la inceput