Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simkat, chiar esti o eroina cu tot prin ce ai trecut! Mare curaj iti trebuie "sa ramai pe pozitii" dupa asemenea experienta.

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai de aia vreau eu ceza !!!
stiu ca suport consecintele operatiei, dar macar nu ma lasa nimeni in travaliu cu orele, nu inebunesc de durere si nu stresez copilul. Pac o anestezie si sa ma taie sa-l scoata, ma coase si basta fratilor!!! Stiu ce am de tras! ca la normala e mai mult ruleta cu bingo, daca ai noroc de dr., daca are dispozitie, daca nu e suparata, daca nu e ocupata si plus - te taie in 98 % din cazuri,tot te coase...ca nu e bun bazinul, ca e bun bazinul, ca incape pe el ca nu incape sa iasa. Copiii sant mari in ultima vreme ca, na, luam vitamine, daca nu iese ce fac? tot ma taie!!! ca adoua zi nu am unde ma grabi pot sa stau si o zi si doua in pat ca, na, cica la ceza revii mai greu!!! Ei si daca mai greu, da unde ma grabesc? La bal?!!!
Am o ruda pe care tot o rugam fati fata cezariana si nu te mai chinui (dar are si avea ditamai bazin) !!! ea nu !!! se ia dupa gura lu soacra-sa care a nascut in camp, deci nu e bine cezariana, numai normal, ca atunci simti ca nasti... Prostii, nu conteaza ce simti pana ca principalul e ce simti cand iti vezi copilul!!! Si la 12 noaptea i s-au rupt apele si s-a chinuit pana la 9 dimineata dar chin frate ca nu o lasau durerile deloc. Sigur ca asistentele vedeau ca nu are cum sa nasca ca copilul e mare cu nu incape capul, dar au tinut-o pana la 9 ca, na, la 9 incepe programul si vine doctorul odihnit la munca. Si nici nu i-a zis nimeni ca nu are sanse la normala, au tinut-o ca pe proasta sa se chnuie pana vine medicul la 9 !!! Doar a doua zi a recunoscut una ca inca de la 1 noaptea era clar ca fara ceza nu naste, dar nu au chenat medicul!!!
Lasati-ma in durerea mea ca nu nasc fiecare an , nasc si eu odata in viata si zic eu ca am mai multe exemple de nasteri cu ceza reusite, chiar super bune decat cele normale. Cele normale toate au fost cu probleme !!! Asta vad eu in jurul meu!!! Poate la voi e altfel!!! Pentru mine e hotarat!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Aventura, e foarte important ce ti-a spus medicul...esti sanatoasa! nu iti va face atatea probleme...
Cata, despre ce streptococ vorbesti, cel de tip B? si daca da...am impresia ca tu l-ai facut deja...oricum trebuie repetat inainte de nastere cu 2-3 saptamani. Se recolteza exudat vaginal...si se face cultura. Hai va pup mult,

Ralu, fetelor va avea o fetita!!! sa fie sanatoasa Ralu draga noastra si sa ve bucurati de ea...hai te astept cu carutul ala roz...:)
te-au trecut fetele in listuta cu carutul roz?

ioana 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Ioana draga iti multumesc, a avut grija Aventura de mine sa imi adauge carutul roz.
Sunteti niste dulci de fete

Ralu 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Daconst Ralu
Ralu felicitari girl ptr fetita.......Sa fie sanatoasaaaa si frumoasa si desteapta si norocoasa.E minunat sa ai printesica in burtica.

22+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Draga Liuda, hai ca deja undele dintre fete ma cred total impotriva CS dar nu este asa, uite ideea este ca sunt de acord ca nasti cum vrei dar nu mai vreau sa vad ca nu stiti in continuare amanunte importante. Uite, in nastera naturala fara complicatii fatul nu este stresat. E programat sa treaca printr-o serie de factori care il ajuta sa-si curete plamanii de lichid amniotic, inima sa pompeze cu mai multa putere sa fie bie irigat si oxigenat...si asta il ajut asa scape de complicatii la nastere...deci el urmeaza un proces natural...trece prin canalul de nastere asa cum este normal, finalizeaza un proces lung de 40 de saptamani...la CS lucrurile astea nu se intampla, dar! eventualele complicatii, sunt nesemnificate in comparatie cu cele pe care le poate intampina cand mama nu il poate naste natural...e hipertensiva, are DZ sau pur si simplu un cervix incompetent...si mai sunt multe motive din cauza carora mama nu poat enaste natural...vasta ETC...sau probleme fetale...un ritm cardiac cu probelme si tot asa. Spina bifida...doamne fereste...etc, desi cunosc si cazuri de spina bifida cu nastere naturala fara probleme.
Va pup

ioana 23+ cu

Mergi la inceput

Alinutaaaaaaaaaaaaaaa,
burtoaso...te omor cum stai tu acolo cu burtica aia mare si frumoasa si cu pisicuta in brate! sunt tare geloasa...mi-e atat de dor de Pepsi a mea...of ce seamana cu pisi a ta! va mananc pe amandoua...
vad ca nici tie nu ti s-a exteriorizat buricutul...puioaso!

of daca-ti prind pisica o pup pana fuge speriata de mine

esti o frumoasa...

ioana 23+ cu

Mergi la inceput

Simkat scuze a aparut mesajul tau mai tarziu....Am citit si pe al tau si pe a lui gio.Imi pare sincer rau prin ce ai trecut la tine cred ca a fost problema medicul si modalitatea lui si a moasei de a rezolva problema.Am mai auzit de un caz de genul asta cand se impuneau masuri de urgenta adika Cs .Parerea mea.Pe mama mea de exemplu au chinuit-o cu contractii 2 zile .Ea saraca a zis ca a vazut moartea cu ochii.Striga in gura mare sa o taie sa ii faca ceva si doctorul respectiv a zis ca nu o taie ca asha vrea ea ca sa nasca ca toate femeile.Dupa 2 zile vazand ca ii scade tensiunea si ca e mai mult moarta decat vie a decis sa ii fac cezariana.Sa vedeti taietura ce i-a facut.In dusmanie.La mama intradevar muschiul ala nu a mai fost muschi niciodata insa recuperarea a fost piece of cake.Nu a avut dureri dupa,la toaleta mergea singura si a iesit repede din spital.
Asha ca ce sa mai mai sunt si macelari si doctori sadici eu una i-ash fii spart capul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Brrr Simkat, hai ca am citit ce ai scris; pe langa faptul ca ai simtit acelasi lucru (ca nu se mai termina contractia, e o durere continua dupa ce tot citisem ca vezi doamne te relaxezi intre), m-am ingrozit citind prin ce a trebuit sa treci.
Daca ala nu era caz de ceza, atunci nu stiu ce o fi fost. Nu inteleg cum dr nu-si poate da seama de prezentatia lui bb; eu facusem special pt asta o eco la Herghelegiu la 6 sapt si bb era in pozitia OISA (cea mai potrivita pt nasterea vaginala din cate stiu), lucru confirmat si de tuseu inainte sa nasc si ca are circulara dar cum el mi-a garantat ca e laxa si nasc fara probleme am mers pe mana lui. Eu cumva am si o relatie mai deosebita cu dr, in sensul ca e un fel de cunostinta de familie, si i-am zis clar ca daca nu e totul ok si se intampla ceva intru neaparat in ceza. Plus ca nu am ramas cu moasa singura nici o secunda; de cand a ajuns in spital a stat efectiv langa mine.
Brrrr....

24 +

Mergi la inceput

Ioana tu iubareata ca de obicei....

Mergi la inceput