Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
Liuda spune:
IoanaN
crede-ma ca nasteam natural daca stiam ca trecerea aia a copilului "naturala" cum zici tu spre lumina becului (ca nu pot sa-i zic soare) s-ar produce repede. Dar in cazul in care te chinui ore in sir pana vad medicii ca ii scad si bataile inimii sau ce mai aud ei - ala nu e stres pentru copil? Daca il chinui. Sau daca se stie si se vede clar ca nu e bine si tot te forteaza - ala nu e stres pentru copil? Nu cred !!! E natural - da recunosc!!! dar in cazul in care esti sigura ca poti, si esti sigura ca ai oamenii potriviti langa tine!!! Dar in tara asta nu poti sa te bazezi pe oameni - ci doar pe bani!!! Ca daca ai o jigodie langa tine care nu iti acorda ajutorul de care ai nevoie si pe care poate sa ti-l dea - ca na nu toata lumea naste normal, usor, si bine si fara eforturi - si te lasa sa zbieri de dureri ore la rand , atunci oare copilul nu simte?!!!
Pentru ca prea mult am trait si muncit intre oameni si am vazut cum sant, plus ca sant super realista nu traiesc in ceruri, ca nu cerul trebuie sa ma ajute daca e rau, ci medicul de langa mine!!! Nu cred in oameni, nu cred si gata!!! Sant ei buni si nu stiu ce, dar viata ne-a facut pe multi dintre noi sa nu mai vedem suferinta altora de langa!!!
Cel putin in Galati - e jale la maternitate!!! JALE!!! Bataie de joc, se mananca intre ei si victime raman tot pacientii ca ei orgoliile le demonstreaza pe pacienti, sant niste babete de asistente care nu se uita nici cu curu la tine daca nu bagi mana in buzunar!!! Pai si risc eu sa las copilul sa iasa natural cand stiu ca in caz de probleme s-ar putea sa ma lase balta!!!!
Hai ca e de coma!!! Daca doctorul din spital care lucreaza acolo de ani de zile, zi de zi, 24 din 24 - merge cu o ruda de-a sa ca sa fie sigura ca o sa fie in maini bune - si asistenta - o jegoasa care numai stie sa faca paturile si poate sa faca o injectie si cu aia te inviniteste - nici nu se uita la ele - pana nu-i da bani!!! Ei nici intre ei nu se ajuta!!! Pai pe un strain!!! Exista solidaritate intre oameni, ajutor reciproc - aici nu se stie de asta !!! Aici sant doar banii!!!
Poate voi aveti de unde alege - eu nu am - e doar un singur etaj in spital - si acolo scrie ca e maretnitate!!! In realitate e o mizerie , infectie, babete care stau acolo de o viata si sug bani, orice pacient nu este om, este sursa de muls bani!!! Pleaca lumea cu probleme grave de acolo (o fata a plecat cu bazinul rupt ca nu iesea copilul dar nu aveau chef sa-i mai faca ceza asa ca s-a asezat una cu genunchii pe burta ei, ca sa iasa copilul - si asa i-au rupt oasele bazinului). A plecat efectiv in carje !!!!
Asta e !!! M-am documentat!!! Stiu unde o sa ajung si pe mana cui!!! Asa ca am luat o hotarare - cezariana !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 25 sapt si 4 zile
aventura spune:
Nadiuta, am programare la Tutunaru pe 23 oct. la 15:00..poate ne vedem alta data..
Aventura
22+ cu
Conrad
Daconst spune:
Alinuk,mersi de explicatii...deci sa ma pun pe parte in care ma loveste mai tare...buuun.Eu citisem ca daca e prea agitat nu ar fi chiar bine.In mintea mea ma gindeam ca-l deranjez si se zbate saracutul.![]()
Fetele are intrebau de streptococul B,noua ni s-a spus la spital ca e o analiza foarte importanta in momentul nasterii naturale.Pentru ca daca mama il are,se transmite la bb in momentul in care iasa.Deci eu sunt sigura ca il voi face in ultimele saptamani.
Nu stiu cit de concludenta este analiza acum in perioada asta,dar va trebui repetata,cu siguranta spre final de sarcina.
Maine merg la analiza de diabet,sa-mi tineti pumnii ca am emotii.
Hainute bb
Dana 27+ 
marinar spune:
oana bine ai revenit.
dacost am mai citit despre strptococul de tip B si cica se face si in intervalul 24-28 de saptamani. acum cred ca depinde de dr pt ca antecedente nu am de nici un fel.
Marina
25+
burtika
alinuk spune:
Daconst,
O sa-ti spun eu ce cred ca simte puiul in burtik...
Atunci cand se simte in siguranta si in largul lui, da din piciorutze si se manifesta in voie - cum stau eu acasa in patutz si vb cu el si vine si tati si-l pupa ..etc
Atunci cand esti afara, sau intr-o stare de tensiune la fel e si el si atunci sta cumintzel ...ca si cum s-ar pitula sa nu-l vada, nu-l auda nime, cumva sub acoperire
asa ca atunci cand stai pe partea pe care zici ca-l simti, s-ar putea sa se simta el mai bine, mai lejer si mai in siguranta
fetelor, nu dati cu rosii...e parerea mea
PS: azi am recitit "Micul Print" a lui Exupery - o poveste superba pe care de fiecare data cand o citesc ma minunez si gasesc noi intelesuri, e o poveste de dragoste induiosatoare..iar Micul Print e delicios (cel mai tare il ador in pasajul cu ....oaia pe care si-o doreste)
Pt cine nu are cartea gasiti povestea si aici http://www.revistanorii.com/7/Micul_print.htm
Alinuk cu un Mic Printz la burtik de 24+
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
Messa spune:
Simkat, ce cosmar groaznic ai trait! Brrr! Si ce curaj ai avut, eu cred ca de la primul bagat de mana urlam ca vreau cezariana si daca nu imi faceau, macar omoram una din ele cumva! Cred ca o luam pe campii daca mi se intampla asa ceva!
aventura spune:
Bai, am ajuns si io acasa acu' intr-un final, ca am avut de alergat azi..
Bai, sa va zic eu pe-aia tare fratilor, mi-am ridicat urocultura si ce credeti ca mi-a iesit la UROCULTURA??? Streptococ de grup B!!!!!!
Deci la cultura de col nu a iesit dar a iesit la urina...Doamne iarta-ma n-am mai auzit la nimeni asa ceva......
Ioanaaaaaaa, ce zici de asta?
Dr. mi-a dat eritromicina 400 g la 6 ore 5 zile, ca e sensibil la eritromicina..am citit si prospectul si zice ca nu are efecte in sarcina..
Dar sa apara asta in urina??
Aventura
22+ cu
Conrad
Daconst spune:
Alinuk,mersi de explicatii...deci sa ma pun pe parte in care ma loveste mai tare...buuun.Eu citisem ca daca e prea agitat nu ar fi chiar bine.In mintea mea ma gindeam ca-l deranjez si se zbate saracutul.![]()
Fetele care intrebau de streptococul B,noua ni s-a spus la spital ca e o analiza foarte importanta in momentul nasterii naturale.Pentru ca daca mama il are,se transmite la bb in momentul in care iasa.Deci eu sunt sigura ca il voi face in ultimele saptamani.
Nu stiu cit de concludenta este analiza acum in perioada asta,dar va trebui repetata,cu siguranta spre final de sarcina.
Maine merg la analiza de diabet,sa-mi tineti pumnii ca am emotii.
Fetele am descoperit cum sa facem sa nu mai apara mesajul aiurea.
Adica am citit si eu la burticile mai mari.![]()
Trebuie sa accesati forumul prin linkul dat deasupra cu rosu.Deci acum incepe pagina cu www.forum.dc
Incercati si voi si va merge sigur.
Hainute bb
Dana 27+ 
mediterana spune:
Michelle- La multi ani cu bucurie!
IoanaN-bravo-citesc foarte atenta postarile tale!noi ar trebui sa nastem in aceeasi zi!
Fetelor azi dimineata am facut ecografia morfologica, totul e ok, o singura exceptie- nu mai asteptam un baietel-ci o FETITA. Oare asa va ramane? oricum am primit vestea ca pe o gluma mai intai...apoi am ras-buna e si o fetita, sanatoasa sa fie.
asa ca imi fac curaj si o sa o iau ex. pe Daconst si fac o tura de cumparaturi, maine.
a, eu am cu 7 kg mai mult, la 23 de saptamani.Dureri articulare am si eu, putin si spatele-dar ma dau cu diclofenac crema.
Noaptea am, cred, cate o contractie-se intareste tare burtica-dar respir adanc, calm si e ok-n-am luat niciodata no-spa, nimic de altfel,
doar magneziu si acid folic.Voua nu vi se pare ca timpul trece mai repede?
parca nu mai este asa mult. Pe mine nu ma sperie nasterea.E adevarat, conteaza foarte mult medicul pe care il ai!
mediterana
pako spune:
criss,da...pereche...toata luma in jurul nostru se bucura de faptul asta...noi ne doream tot fetita.Am o oarecare teama acum ca e baiat....ma obijnuisem cu "pasarica" ![]()
ralu, sa-ti traiasca fetita
oana, multa sanatate, aveti grija de voi!
simkat, m-a intristat povestea ta....mult norov in continuare!
io stau cu sobolanu' meu in brate la ora asta si va citesc...nu vrea sa adoarma decat dupa miezul noptii..of of
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin