carte de bucate-stela popescu

carte de bucate-stela popescu | Autor: capra cu trei iezi

Link direct la acest mesaj

stie cineva? am inteles ca se cheama "in bucatarie la steluta" am dat cautare, dar nu am gasit-o.cica are niste retete deosebite.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

an gasit eu cum se numeste:

Stela Popescu: În bucătărie la Steluța cu Mag­gi (Ed. Coreus Group - 180 000 lei)

dar din pacate numai atit ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

crista, cum ai reusit sa dai de carte, ca eu tot nu o gasesc!nici la editura mentionata de tine nu am reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

cu bunul meu prieten google ...
www.google.ro si la cautare am scris chiar: Stela Popescu carte de bucate si a sarit cu un articol publicat intr.-un ziar local, acum vad ca iar nu il mai gasesc ( probabil ca fiind un ziar mai necunoscut nu au baza de date mare si actualizeaza prin stergere )...
acum gasesti numai :
http://www.adevarulonline.ro/2002-07-13/Timp%20Liber/stela-popescu-prefera-fasolea-cu-ciolan_17755.html

http://www3.ziare.ro/articol.php/1083405950

si cam atit ... dar acolo unde am citit eu ( pacat ca nu am copiat mai mult ) era titlul, pretul si editura macar pe astea am reusit sa le salvez ...

am gasit www.agenda.ro/2002/35-02-11.htm" target="_blank">aici jos de tot la bursa cartilor ... dar e numai ceea ce stim deja .. nimic mai mult si www.edinfo.ro/carti/i.php" target="_blank">aici fara maggi insa

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

merci, crista. am cautat si eu pe google mai multe combinatii, chiar si "la steluta in bucatarie" si nu am reusit. dar mai incerc, nu ma las.

Mergi la inceput