alocatia lunara pt.copii
Raspunsuri
stefan spune:
Te duci la primaria de care apartii si faci o cerere(formular tip).
Sa iei cu tine certificatul de nastere al copilului + copie xerox dupa certificat precum si buletinul de identitate.
Succes!
Stefan
stefan spune:
Sa nu uiti sa faci o cerere (formular tip) si pentru indemnizatia de nastere care este de 1.400.000 lei pentru primul copil.
Stefan
Mugur spune:
Ce simplu suna! Birocratia e mare- o sa ai mult de alergat:
Trebuiesc depuse 2 dosare separate pt- alocatie si pentru indemnizatie de nastere.
Trebuie sa ai la tine copii dupa certificatul de nastere, livretul de familie, buletinul mamei si originalele.
Daca ai nascut in alt sector decat in sectorul unde stai trebuie sa obtii o negatie de la primaria sectorului unde ai nascut.-dureaza cateva zile pana obtii negatia.
Si o luna de zile pana iei indemnizatia, si 2 luni pana iei alocatia, pe luna in care s-a nascut nu iei nici un leu!
Actele pt indemnizatia de nastere le depui in primele 6 luni- altfel ai pierdut banii.
Succes!
raducu spune:
Subscriu la ceea ce a scris Mugur.
Mai mare bataie de cap decat alocatia si indemnizatia nu cred ca am mai intalnit.
Ai mult de alergat ca au si un program cam dificil:-9-11 dimineata.
Bafta si sa te tina picioarele si nervii.
Mamica lui Raducu
Mugur spune:
Programul e diferit. Au si dupa-amiaza, dar niste ore tampite 12-16. Vinerea nu au program am impresia!? In orice caz iat nr de la primaria sect 6 daca iti trebuie: tel 2126324.
Pentru indemnizatie nastere (1.400000)trebuie sa mearga mamica cu certificatul de nastere copil si buletinul ei.
programul e imposibil 13-15 iar interiorul la casierie 336.(sa suni sa vezi daca le-a intrat banii in cont, ca poti sa ai surprisa sa nu le intre si sa pierzi ziua de pomana (cum am pierdut-o eu)!