"Alcanzar una estrella"-stie cineva?
Asa se numeste o telenovela pe care am vazut-o acum ceva ani buni, nu mai stiu sigur pe care canal in Romania...poate ca pe Antena1...
Stiu ca este cu Ricky Martin pe cind era tinar (si taare imi placea de el pe-atunci ), avea parul lung.Si mai stiu ca au difuzat citeva episoade si pe urma ... pauza.Nu au mai dat episoadele urmatoare.Ma prinsese povestea, era vorba despre doi frati, cel mai mare dintre ei avea o iubita iar cel mai mic (Ricky Martin) era muzician.Fratele cel mare nu il privea cu ochi prea buni pe cel mic, pentru ca asa, cu alura lui de visator pletos si romantic, atragea atentia femeilor fara sa vrea...Mai exista in film si un bunic batrin si sfatos, dar cam bolnav, care cred ca facuse infarct la un moment dat, apoi mai era(nelipsita, de altfel, in telenovele) si o tipa invidioasa si uricioasa(mi se pare ca chiar iubita fratelui mai mare)...nu mai tin minte mai multe amanunte...stiu doar ca tare mi-as dori sa vad povestea intreaga, cumva.Desi nu stiu cum si unde ar fi posibil.
Mai este cineva pe-aici care isi aminteste despre toate astea??
Ca eu am mai intrebat in stinga-n dreapta, cunoscutii, vecinii, dar e ca si cum doar eu am vizionat asa ceva pe planeta asta
..si ca sa dovedesc ca intr-adevar a existat telenovela asta, am gasit aici un scurt fragment din film:
http://www.youtube.com/watch?v=UN80EBGAh1M&mode=related&search=
...dar unde e filmul???
Raspunsuri
Anyela_M spune:
Mda, imi amintesc de telenovela asta, cred ca acum vreo 10 ani a fost difuzata de Antena 1, dar nu in intregime. Probabil ca nu vom sti niciodata finalul. Mie mi-a placut, mai ales ca avea legatura cu ceea ce ma pasiomeaza pe mine cel mai mult, si anume muzica.
piticutz spune:
Esti prima persoana de atunci, de cind s-a intrerupt difuzarea, pe care o aud zicind ca isi aminteste ca si mine!!
Oare de ce or fi lasat-o balta?...pacat.
sper sa ii dau cumva de urma.
nu stiu cum,inca, dar mai caut.
ana_maria222 spune:
http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=181854
daca nu intelegi....da-mi un PM si traduc pe seara cand ajung acasa! pupici!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Esti prima persoana de atunci, de cind s-a intrerupt difuzarea, pe care o aud zicind ca isi aminteste ca si mine!!
Oare de ce or fi lasat-o balta?...pacat.
sper sa ii dau cumva de urma.
nu stiu cum,inca, dar mai caut.
Eu imi amintesc de telenovela respectiva, a fost difuzata de Antena 1, dar din cate stiu, nu Ricky Martin interpreta rolul principal, ci regretatul Eduardo Palomo si Angelica Rivera.
Anyela_M spune:
nope, mai multi actori erau personajele principale, iar Eduardo Palomo interpreta un personaj negativ. Angelica Rivera, Riky Martin, si inca vreo cariva care imi scapa acum, jucau rolurile unor tineri care au infiintat o formatie, si care vroiau sa se afirme.
piticutz spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
http://www.univision.com/content/content.jhtml?cid=181854
daca nu intelegi....da-mi un PM si traduc pe seara cand ajung acasa! pupici!
Multumesc mult, esti o draguta.Ma descurc cu cititul, inteleg si ce scrie.Observ ca exista si a doua parte, numita "Munecos de papel".O sa mai caut eu pe net, poate o sa cumpar dvd-ul.
Super!