Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

So - Daca e la sfarsit de saptamana vin oriunde. Nu cred ca mai chiar asa de aglomerat acum.
Daca e in Botanica vin oricand.
Altfel - pas, ca stiu ce-am patit data trecuta.

Tania da, kk e normal, dar mai tinem regim o saptamana.

A dormit Ilinca de-a rupt - o ora la pranz Vai de capul meu, ce fata maraita o sa am dupa-amiaza.
Se vede ca nu a plimbat-o bunicul, ca atunci dormea 3 ore neintrerupt.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Tania, noi inca dormim fff bine: se trezeste pe la 8.30-9 papa biberonul si mai doarme (uneori)pina la 11, trezire, fructe, joaca,somn variabil 1, 1.30 pina pe la 3, 3.30, si iar variabil un mic somnic cam de 45-50 min in jur de 6-7!
Deci, noi stam bine cu somnul!

Gabitza, am incercat ca dar nu a mers, e tare scirbos, ca atare mi-a vomitat!Am incercat sa-i pun lamaie, nici asa nu a mers!Va trebui sa-i cumpar de-ala dulceag!

Bianca, simon face toate miscarile:se da si singur jos de pe canapea,face ture srijinit , dar inca se taraste!Are o tentativa de mers de-abusilea dar nu reuseste sa se coordoneze si vine in cap, apoi o ia din nou taras!

Lordra, cam scumpa la vedere!Imi pare rau ca intri sa ne dai vesti proaste despre Dariuca!Sanatate multa!

Simon stranuta, se aud ceva mucozitati in git, deci cred ca fff curind o luam si noi pe urma muciosilor!

Simona Dragusin, Stefanalex, pe unde sunteti????

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Of, ce de-a pitici bolnaviori... Sanatate tuturor.
Miha, voua pentru rosu in gat v-a dat antibiotic? Ca noua ne-a prescris Nurofen 2.5 ml de 3x/zi si vit C (1/zi).
Buluci, Elise are 7 dinti: 3 jos si 4 sus. Si cred ca iese si al 4-lea de jos.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Feli, ce bine ca ai amintit de somn! Am si eu o intrebare-sondaj: cati dintre pitici au renuntzat deja la primul somn de peste zi, sau catzi au deja tentative? Ca noi de doua zile dormim numai o data pe zi, dar nu 3 ore cum scrie la carte , ci maxim o ora jumate!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare fetelor !

intru sa va salut dupa o luuunga absenta, mai exact de la ultima intalneala de bbei; parca am mirosit propunerea cu intalneala de toamna :))) am citit si eu pagina trecuta, fiindca atata imi permite timpul; mi-am descoperit o veche si mare pasiune - croitoria, si luca ma sprijina 100%; adica cat cos eu la masina, el face "curat" prin casa ...
noi suntem foarte bine; luca merge cam 5-6 pasi singurel, nu mai mult, fiindca cade in poponetz; de mana merge mult mai bine; zice tata, vava, papa si apa cand ii e sete; bea din canuta cu paiul si stie sa se coboare singur din pat. in rest, are 10 kg si 76 de cm.
inca o data va pup si va rog sa ma bipaitzi si pe mine cand stabiliti intalnirea, sa putem sa venim si noi, chiar daca nu suntem pe faza pe forum.
sanatate multa la bebei si la mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi- noi suntem la polul opus: cu 2 saptamani DUPA vom face vaccinul, ca suntem defazati. Asa ca pe la un an si 2 spt. apoi pe la un an, o luna si jumate Priorixul.

Dienutzo- mai-mai, dar meteorica te-ai facut! Nu tu o poestioara, o gluma, ceva...croitoria, bat-o vina!

Taniutza- noi avem inca 2 somnicuri si o sa le mentinem asa, ca tare bine e in felul asta: program de invidiat: nani pana la 9-9.30-10 apoi papa, diverse apoi nani de pa la 12.30-13.30-14, variabila. Apoi papa iar, diverse si nani iar variabil, de pe la 16-17-17.30 in medie. Deci cam 2.5-3 ore maxim i decursul zilei, dar zi care incepe la noi dupa9. Numai ca programul asta de sculat in jur de 9-10 imi afecteaza mie planul de a ma intoarce la servicu. sa vedem pe viitor ce va fi.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Bun gasit

Lavi, uauuu, vaccinul de 1 an. Fata mare are mama.

Ioana, sa stapaniti sanatoase scaunelul si sa pape mult-mult din el, mai mult decat acum.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ne-am intors de la aerosoli mai devreme dar baiatu' meu nu a vrut sa adoarma deloc ,asa ca l-am leganat pina am obosit si eu si el,intr-un sfirsit a adormit!!
Va multumim din suflet pentru urarile de bine ,m-am bucurat foarte tare sa vad ca v-ati interesat de noi ,pupici la mamici si bebici de la noi!!

Fetelor ,am si eu o intrebare ,a facut careva IDR-ul pina acum??Ca noi l-am facut in spital si s-a cam marit ,inrosit ,umflat ,mai mult decit trebuie ,asa ca am fost suspecti de TBC ,innebunisem va dati seama ,pina azi dimineata cind am fost la institut sa ne vada radiografia la plamini facuta acum 3 sapt. ,este ok nu are nimic dar trebuie sa repetam IDR-ul peste o luna ca sa stam linistiti ,poate fi reactie alergica la substanta aia dar as vrea sa stiu daca a maipatit cineva asa !!Nu doresc la nimeni sa treaca prin frica prin care am trecut eu si sotu' pina azi ,ca in spital isi dadeau cu parerea tot felul de asistente cum c-ar fi tbc ,deci inchipuiti-va ce disperati am fost ,cu toate ca nu avem asa ceva in familie si n-am avut vreodata dar doctorii zic ca se poate lua si din aer si se poate lua doar virusul fara ca boala sa se instaleze ,cam asa ceva ...,multumesc lui Dumnezeu ca nu este ce am crezut!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Orlando si poetul Nichitutz - LA MULTI ANI SI SA FITI SANATOSI!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ne-am intors si noi din plimbari.
Cred ca ma repet dar e o toamna superba aici, tare placut afara, cine naiba m-o fi speriat ca timpul frumos tine 2 luni, din 3& iulie pana pe 1 aug

Ok Corap inteles eu ca Ardeiasul e in mai multe parti dar tot o sa incercam sa ne reorientam ca daca Nati e concurenta pai ne e cam frica!

Bianca deci Stefanelul e cap de lista. Deseara ii arat pozele missei.

Tania noi mai avem doar un somn pe zi, deci miss se scoala pe la 8 si se mai culca dupa masa de pranz, deci la 12, max 2 ore. Asta de vreo cateva saptamani. Nasol e ca seara ar vrea sa se culce cam devreme, dupa ea si pe la 19h, si de aia se trezeste devreme dimineata. Cateodata mai adoarme si tarziu dupa amiaza, pe la 6, dar din ce in ce mai rar.

Fetelor voi va stresati ce cadou ii luati lui bb de ziua lui iar eu nu stiu pe cine sa invit, as avea doar o fetita si cam atat ca in rest nu cunosc.

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici noi de weekend
Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput