Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

care e faza cu stelutza ca eu nu stiu???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu ... i-am tras o injuratura ... in gand!

quote:
Maine cred ca facem vaccinul de 1 an!!!

Doamne, Lavi, deja vaccinul de un an ! Nu-mi vine sa cred ca se face deja vaccinul de 1 an !!! Doamne, ce repede trece timpul !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi- matusa lui Adila sta pe acolo. De vomitat a vomitat azi de dim, dupa mancarea de 10.30, deci pe la11 si ceva. Api dupa valuri a mai scos putintel, dupa ce o schimbasem, iar de atuncea a facut nani si nu am mai intrat la ea. Amu s-a sculat si ar trebui sa vad ce face..ca de auzit o aud ca se cearta cu nu stiu ce din patutz de la ea.

Intalneala - declar deschisa sesiune toamna de coiala. Io sunt pro. Oriunde e ok. Pacat ca nu putem sta pe paturele. deci trebe un parc cu alei multe si....locuri de joaca, ca deja la noi e musai sa ne dam in leagane.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus cardiologul a zis ca nu are nimic, inima e normal formata dar ca se aude uneori la 3/4 din copii un suflu sistolic "inocent" atunci cand sunt raciti, cu febra, anemie, stresati, agitati, etc.

Multumesc pt interes.

Noki da-i sa bea ceva, dar 1 gura-doua. Dupa 5 minute iar 1 gura-doua. Daca ii dai mult dintr-o data risti sa verse iar, ca dupa varsatura stomacul e sensibil si "reactioneaza" mai nervos.

Cu intalnirea ma astept si eu la maxima coiala dar ar fi frumos sa ne mai vedem 1 data pana vine iarna de-a binelea si nu mai putem sa o lungim pe afara.

Cine mai e interesat? Cine ce propune?

Fac eu o propunere:
Hai sa ne intalnim intr-o dimineata in Cismigiu ca e in centru si sunt locuri de joaca berechet. In timpul saptamanii dimineata nu e inghesuiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, se apropie aniversarea de 1 anisor a bebelacilor.
Am priceput ca faceti cam toate acasa - probabil asa voi face si eu, dar intrebarea-intreabatoare e ce le luatzi cadou? ca doar trebe asa ceva....
Si sa fie ceva memorabil, nu? Ceva idei?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Abia am reusit sa-i bag pe gat niste supa cu galuste. Am facut prima data, era incantata de gust, dar nu mai are rabdare sa stea la mancat, parca are arcuri in fund.

Noki, si eu imi pun problema ce sa-i luam cadou, de ieri ma tot uit pe site-urile pt bb, poate imi sare in ochi vreo jucarie desteapta si care sa faca toti banii, cati or fi ei.
Pana una, alta, eu m-am apucat sa fac selectie de poze din anul asta sa le scot pe hartie, ca aia e sfanta si ramane in timp.

Explicati-mi si mie cum i-ati invatat pe ai vostri sa manance biscuiti, ca a mea e asa de haplea ca baga cate jumatate in gura odata si se inneaca de fiecare data cand ii dau.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi de ce il faci maine?

si eu sunt pro intalnire, daca e in weekend!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

BULUCI nici noi nu mergem in 4 labe si probabil nici nu vom merge, altfel merge si tinut de o singura manuta cativa pasi...rar se taraste ca nu sta pe burta, deci...am inteles ca nu toti copiii merg de-a busilea inainte de a face primii pasi, ai nostri or fi dintre acestia...

bb_alinus. la asa domnisoara draguta cred ca ne vom inscrie pe o lista de asteptare, sa aveti de unde alege...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi, pt ca maine e zi de vaccinari la dispensar. Toate le-am facut cu 1-2 saptamani mai devreme. Scapam mai repede.

Camelia, de-aia v-am si zis de vaccin, in ideea: uite cum a trecut timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Stefanelu' s-a trezit azi dimineata la 9:30 !!!
Era si cazul, la 9 luni jumate. Sa inteleg ca la 10 luni se va trezi si el ca alti bebelusi, la 10?

Silviuc felicitari pentru iesirea din gashka teroristilor! Sper sa obtinem si noi pasaport de iesire cat mai curand.

Corap, Noki bravo pentru piticii plimbareti!

Madutza ce greu trebuie sa-ti fii fost! Multa sanatate si pupici lui Orlando.

Feli bine ca ati terminat si voi tratamentul. Sa inteleg ca sunteti pe kk-tzei normali?

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput