Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by lordra

Hola lume,

Io am fost plecata la ai mei, in vacantza cica: dupa 3 zile de relache, Dara-mi a racit rau: 40 de grade, tuse, muci.(dup'aia am luat si io de la ea, asha ca a fost "super"). Acu' e la stadiul de muci in gāt, chestie care ma enerveaza teribil. Ce naiba sa le mai fac? Ii scot cu aspiratorul nazal, ii pun Pivalone in nas...nika, tot mai sunt. Are deja 5 zile de cand se chinuie cu ei.
Aveti vreo solutie in sensul asta?

P.S.Fi'mea-i rea tare de boala. Nu colaboreaza deloc asha incat fiecare tentativa de curatzare a nasului se soldeaza cu urlete si zbateri epileptice. Ce mai! Imi vine sa fug la padure

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

la noi in primavara mucii au trecut cu Zirtec si Rhinonef parca - un siropel care fluidifica secretiile din gat.Sanatate multa.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- aia cu scutecele chiar ca e veste buna, ca trebe sa-mi cumpar. Cu chilotii asa e, iese si pipi si kk.

Bulucel- io i-am dat in curele de Ca cate 5 ml pe zi. Noi avem doar 2 dinti, aia de jos, adica tot la stadiul de hamster suntem.Despre tarat pe burta...ehehe, as vrea io!

Lordra- invcearca cu batista bebelusului. la noi a functinat ok. Sanatate multa piticei! Merge?

Alinush- de aprecieri. Sosetutele i le trag cat de mult pot in sus, ca si asa are un talent sa si le dea jos, de numa'..
Cu pretendentii, ce sa zic: poate fac vreun baietel si atuncea ma infig din prima!

Gata, sunt la zi cu forumul!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Zi buna de la Iasi!!!

Noi suntem mai bine, mucii sunt la locul lor (expreisie imprumutata de la pischi ), ceva mai densi si mai buni de scos cu pompita. Dar macar doarme bine noaptea, slava Domunlui. Dar nu are pofta de mancare, ea care halea orice in cantitati apeciabile. Ma tot gandesc ca din cauza ca nu poate respira bine. Sper sa-i treaca.

Lordra, nu prea ai ce face, rabdare si tutun. Multi copilasi au trecut prin asa ceva recent. Incearca cu baita mai calda seara si bagat nasul curgator in aburii din baie sau deasupra unei oale fierbinti. SI muuult Serimar sau Marimar. Sanatate multa la pui.

Madau, sa va fie de bine cura montana!

Noki, Corap, pupici multi la plimbareti!

Madutza, sanatate multa, of, prin ce-ati mai trecut si voi! Pune mana si dormi, sa-ti revii cat mai repede

I-am luat Mariei scaun de masa, din ala din lemn, transformabil in scaunel si masuta. E suuuuper incantata de el, ii pun pe tavita jucarii si trancaneste cu ele ore in sir. Are fata me niste plamani, cred ca aud vecinii de la parter cand tipa, striga (noi stam la 4)

I-am luat si salopeta de iarna, la 400 mii, f fainuta, sper sa o poarte, ca am auzit ca iarna vine in februarie!!!

Noki, naspa faza cu innecatul, tre' sa stai cu ochii pe ea non-stop.

Ina, cum se mai simte pufoasa? Si samburelul?

Camelia, io-s de acord cu Lavi 100% in ceea ce priveste necesitatile lui bb. Decizia trebuie sa o luati de comun acord.

SI eu vreau sa o intarc pe Maria in jur de un an. Deja incerc sa-i limitez mesele din timpul zilei la 2, dimineata si seara, ca recupereaza ea noaptea.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by lordra

Gabitaco, multzam de informatii. O sa ma interesez de cele 2 remedii.
Noki, pai numa' cu Batista bebelului am operat. Doar ca face ca toti dracii doar cat o vede. Rāde cand ii aspir obrazul, manutzele, hainutzele insa, cand i-l apropii de naaaaara: valeu!, se zbate si urla de zici c-o tai. Nashpa treaba!

Oricum, cand a avut 40 de grade, am zis c-o sa-mi plesneasca materia cenushie: plangea incontinuu, nu ma lasa s-o ating, urla doar cat vedea termometrul (a 2-a zi, nu ma mai lasa nici scutecul sa i-l pun, de stres), imi arunca cat colo compresele reci....d-astea. Pana la urma a trebuit sa-i fac baie aproape rece, sa-i scad febra(nu cedase nici la Novocalmin combinat cu Nurofen + sosete cu otet in picioare). Dupa baitza rece si-a revenit si a inceput sa transpire, asha incat, pana dimineatza, nu mai avea febra deloc.
Baaaai, stresant e sa ti se imbolnaveasca pruncu'. Am tras o sperietura de numa'. Si n-a fost decat o viroza nenorocita.

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adānc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hello, ne-am repatriat aseara si abia acu' am reusit sa aprind calc

CORAPINO sa-ti traiasca samburelu' sa se faca mare. felicitari la Anrei umblaretu'.

Felicitari la toti bbi pentru primii pasi, la noi inca nu se intrevede repede... de, greu curu...

LORDRA, chiar nu ai mai cris de mult timp... sanatate, sa va faceti bine

MADUTZA, exact la asta ne gandeam cand am vazut ca nu ai mai scris... ne-am facut griji pt voi... sanatate muuulta si pupici la Orlando

Iulia nu a mai facut febra de joi insa am continuat tratamentul cu augmentin, nurofen si biotics, am fost azi la control si se pare ca tot mai e putin gatul rosu deci continuam cu antibioticul si ne-a mai dat si sirop Pikovit si Fe Hausmann ca cica e paliduta...in rest e vioaie se joaca, merge si ea din ce in ce mai bine, tot nu merge in 4 lacute nu se ridica singura numa' in genunchi inca nu s-a prins cum sa puna picioarele ii ramane unul sub ea iar de cand se ridica singura in fund numa asta face ... pana se plictiseste.

BULUCICO, avem 5 dinti, 3 jos 2 sus si tocmai iasa al 6-lea tot jos

cam atat despre noi, ma duc sa mai citesc din urama sa vad ce a pstit Anda cu bona...
pupici

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Bulucel, noi avem doar cei doi dintzi de jos ... si muuuulte balutze! Deci, probabil ca sunt si altii pe drum ...asteptam cu viu interes! Vreau sa spun ca sambata seara cand i-am dat sa suga m-a muscat pentru prima data !
Referitor la tarat ... noi am trecut de acest stadiu ... a inceput sa mearga deabusilea de vreo 3 saptamani ! Sambata eram cu ai mei in bucatarie si ea se juca pe covor in sufragerie. La un moment dat aud lipa-lipa pe gresie - Dariuca venise dupa noi !

Noki, Ioana, va multumesc si voua pentru raspunsuri ! -ici si !!!
Lordra, sanatate muta Darei !!! Nu stiu ce sa zic; si la noi se lasa tot cu tipete si zbateri din toate incheieturile!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumim celui/celei care a acordat o stea subiectului. Daca nu va place nu cititi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- si io i-am tras o injuratura in gand persoanei respective.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai Alinusla un moment dat Ardeias le avea in vizor pe Amalia, Anutache si Natilici. Cum Anutache s-a cuplat cu Stafanel iar Amalia, missa fiind, era full de pretendenti eu am profitat de ocazie si am batut fierul cat a fost cald.

Multumesc pt sustinere .

corap, Natilici s-a facut silhouettissima, a scazut in ggreutate vreo 300 g in timpul unei diarei si semi-diarei de vreo 3 saptamani, iar acu' nu se grabeste deloc cu recuperatul. Nu stiu zau daca o sa o mai placa Ardeias... in schimb cred ca prin simpatie i-a preluat si ea din abilitatile culinare asa ca acum isi ia singura cu mana bucatele din farfurie si le inghesuie la ghiozdan. Bine, in paralel ii bag si eu cu lingurita mancare mai pasata cu furculita.
Altfel, cu mersul singura mai e de asteptat.

Maine cred ca facem vaccinul de 1 an!!! Si miercuri sau joi mergem la pediatra sa lamurim chestia cu burtica. Inca n-am avut curaj sa-i dau iar piersici.

Bulucel 2 jos si 4 sus.
Apropo de dintosi:
E cineva al carui bb are mai mult de cei 8 dinti din fata?
Care anume?

Maduta bine ca v-ati intors cu bine!

Lordra nasol cu viroza, asa-i nimic nu se compara pe scala stresului ca a fi stresat pt sanatatea/viata puiutului tau!
Multi bebeici au avut asa ceva saptamanile astea!

Anda ce s-a ontamplat azi, a venit bona pana la urma?

ioana_77 sa stapaneasca scaunelul sanatoasa si sa-l onoreze !

Noki deci matusa-ta e vecina cu mine?
Cand a vomitat Sarah? Azi de dimineata? Ce s-a mai intamplat dupa? Ai grija!!!

Mai bagam o intalneala de toamna?
Fara paturi de data asta....
Acum ca s-au cam vindecat bebicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza pe la pranz.

Vai ce de bebelaci care merg in picioruse!!! Felicitarile noastre!! Noi probabil ca peste muult timp o sa ne incumetam ca nu prea vrea deloc sa faca pasi singur. Nici de o manutza nu vrea. doar de 2 manutze ar fi in stare sa si alerge. Sau in premergator cand il mai pun. in schimb se catzara in pat si jos din pat, se urca pe tot ce poate si unde nu poate se chinuie pana se plictiseste sau mai rau...se oftica teribil.

Sanatate muulta bebeilor bolnaviori si cate un de la noi.

pt poetul nostru si pentru Orlando sa fie sanatosi si voiosi si cate o pt mamicile lor!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput