Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
felicia74 spune:
Aaaa, dar nu v-am zis vestea buna: ieri am luat analizele Ilincai si nu are nimic chitica la burtica!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Anda de la 1 an ti-l primeste la Acorns. http://www.acorns.ro/programme_and_fees.htm
Nu stiu daca ai luat in considerare asta, e indelung discutata pe forumul de gradinite, crese, bone, concluzia e de OK. Nu ideal dar OK.
(Ti-am dat direct link la pagina de taxe ca aia e durerea) Si programul, ca e 8-17.30, cel lung.
corap spune:
repede ca tre sa fug:
andrei are un dinte nou (no.7)
inuta, stai un pic cu ghicitul... ti-am zis doar ca e tare departe canada . da' nu vii si pe la mamicile de mai-iunie? (stiu ca n-ai timp, da macar asa... sa nu fiu singura).
pentru toate mamicile cu bebici bolnaviori (sau bolnavioare chiar ele) MULTA SANATATE!
pupici
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & ciresik dpn 05.05.07
joy04 spune:
neata neata.
FELI... ma bucur ca-i bine cu burtica chitaiala mica.
sarumana de urare, sper sa-l pun pe picioare repejor.
nu am ami apucat sa vb aseara...intradevar cristi il adormise pe pitic, eu i-am schimbat pampersul, l-am imbracat si cand l-am pus in patut a inceput sa urle....
nici nu terminase bibele...asa ca am mai stat cred jumate de ora pana a terminat de papat.
NOKI, -icei la SARALINA, sa se faca repejor bine.
da, fetele, al meu este bolnavior. dr a zis ca se aude la ascultat ca si cum ar fi o raceala veche si netratata, sau netratata bine...sau, din cauza ca ei nu stiu sa scuipe, tuseasca sa-si scoata secretiile la raceala sa fi ramas ceva pe acolo care sa se fi inflamat, infectat, naiba stie si asta sa fie cauza.
eu is sigura ca a luat raceala de la mine, ca si eu sunt cu tuse si cu gatul copt...(am niste chestii in gat...cand scuip...brrrrrrrrr)
dar am UITAT sa-i zic si de mine.
INA, eu am baut cafea... la mine ca sa-ti zic ca-i agitat nevoie mare copilul asta.
sora-mea in schimb a baut mai multa decat mine si aia mica a ei a fost ingeras.
asa ca ...nu prea cred ce zic gurile slobode.
quote:
si ma folosesc de scaunul de masa unde ii prelungesc sederea si dupa ce a terminat papa, pana da semne ca e nevrozat. intre timp io reusesc sa spal castronase, bibe, sa mai sterg ceva prin bucatarie. p-orma il mut in tarc, mai sta si acolo vreo 20 de minute cu jucarele multe, dar nu mai mult. in caz extrem il pun pe jos, dar asta cand fac treburi prin jurul lui, nu cand citesc ca se duce numai unde n-are voie, tb sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie. Cumparaturile le fac numai la ora de plimbare, s-a invatat in magazine. cand doarme fac treburile "nasoale", adik ce nu pot deloc cu el: dus, sters praf, parchet, citit, cateodata pot sa si zac doar pentru jumatate de ora:) alte metode de gestionare a treburilor cu timpii nu prea stiu.
exact asa fac si eu. doar ca sta din ce in ce mai putin in scaunul de masa, cum a terminat de mancat - chiar daca castronul este plin, daca numai vrea, gata, s-a terminat - sta spanzurat , jumate aruncat din scaun, cu capul in jos si cere sa-l dau de acolo.
is varza, franta si ca toate alea, imi beau cafeaua...si cam asta e.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
bianca_mo spune:
sanatate multa bebeilor bolnaviori!
am observat de cateva zile ca Serban e marait, de obicei seara, dar azi dupa ce s-a sculat nu ii intram cu nimic in voie, ba si plangea daca nu faceam ce voia el, clar lucruri interzise, flori, cabluri etc... mai e si suuuper balos, sper sa fie o faza si sa nu se fi terminat faza de veselie , ca nu rezist sa-l vad asa, plange de-adevaratelea, nu alta, desi daca il las sa faca ce vrea ii trece instant... numai ca eu nu as vrea sa cedez in privinta unor obiceiuri periculoase..
sa ne dea Domnul putere si sanatate tuturor! si
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Madutza10 spune:
Sanatate multa puiutilor bolnavi!!!
Dordia,te invidiez cu somnu asta de 10-12 ore :))) ,asa mai da ,nici nu simti ca ai copil ,o sa treaca si la noi ,inainte sa fie bolnavior si sa iasa dintosii de sus dormeam si noi8-9 ore..
Cu listuta sint de acord cu tine !
Buluci ,tare scumpel e Simonica pe calut ,sa-ti traiasca!
Anda si eu cam tot in ritmul asta fac trebile ,pe fuga mereu si cu ochii pe terorist ,doar in weekend ma relaxez si eu putin ca-i sotzu' acasa sau il lasat cu mama ,soacra daca iesim !
Feli,ma bucur pentru voi ,ca nu aveti nimic la burtica !!!
Joy,sanatate lui Vladut !!
Noki ,sa va faceti bine cat mai repede si daca ai timp spune-ne cum va simtiti!!
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
A dormit fi'miu 12 ore . Adineauri s-a trezit si acuma papa laptic.
Progrese la noi ar fi ca a invatzat sa raspunda...adica daca il intreb ceve zice da dar daca nu e de acord nu zice nik si se uita uimit la mine. Stam in picioruse singurei destul de mult dar pasi...numai tinut de maini.Si de o mana merge dar putzin.
Avem 8 dintzosi mari, mancam nepasat aproape deloc. ieri i-am facut gris cu lapte de vaca si i l-am amestecat cu bucatzele de nectarina si maaama ce i-a mai placut sa mestece la bucatzele.
Vorbim, zicem mama,tata,cere papa, apa, Tiu,tiu cand vrea ceva si arata cu degetul, Ii place sa vb la telefon, face pa,pa si zice, in rest totul este intr-o chinezo-japoneza cu accent americanesc. e Mortal ca doar e al meu!
Buluci frumos foc calaretul tau!
Noki si Joy muuulta sanatate puilor si...rabdare ca o sa se faca bine numaidecat.
Felicia ma bucur enorm pt nor'mea ca...de ginerica e invatzat cu mancaruri "grele". de la Stefan si pt tine o .
Fetelor felicitari pt dintzosi!!!
Bic super metoda! felicitarile noastre si pentru minunatele realizari!
Madutza suuuper ca e bine micutzul si ce bine e cand dormi toooata noaptea nu??? Eu stiu ca doar asta facem in fiecare noapte!
al meu flacau dupa cate ore doarme noaptea adica 10-12 ziua mai doarme doar o data cate 1 ora..max 2.
Gata ca ma duc sa il pun pe olitza...poate si sta de data asta. Voi cum procedati cu olitza? Al meu nu prea sta decat f. putin si apoi incepe sa planga si daca nu il iau...face istericale! Cred ca mai fac o pauza si peste o sapt incerc iar ca nu vreau sa o urasca totusi. Poate vrea direct la WC!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Dayssy, sa-ti traiasca Dragoshutzu sisa fie sanatos. Tu pe unde mai bantui? ce mai faceti? Mai povesteste-ne si noua!
14.11.2005
dordia2000 spune:
Fetelor eu m-am gandit la o chestie si sa nu dati cu rosiii. dupa ce implinesc copilasii 1 an nu ar fi cazul sa facem curatenie in listutza? Ca sunt o gramada de mamici care poate au dat o data pe aici si apoi s-au dat la fund. eu zic sa ramana listutza cu mamicile active iar restul ne pot citi in continuare dar nu vad rostul lor pe listutza.
14.11.2005
dordia2000 spune:
Nu ma refer la mamicile active ca fiind cele care scriu zilnic ci cele care scriu de obicei si ne dau vesti. De ex. Mirabilis pt. mine e o mamica activa chiar daca intra rar.Dar intra si ne mai da vesti si nu ne uita. Sper sa nu se intzeleaga gresit ce am vrut sa propun si sa ma !
14.11.2005