Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Anda ,cu ziua de nastere sint de acord dar noi vrem sa facem motul in aceeasi zi si v-a fi la restaurant cu vreo 70 de persoane ,ca de ,avem multi prieteni ,rude pe care nu-i putem da la o parte si in cazul asta ce le fac celor care tin post?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
Madutza10 spune:
Am luat-o pe urmele Andei ,imi apar mesajele cum ca ar fi postate cu o ora in urma ,..hmmm
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
Buluci spune:
Lavi, ma lamuresti si pe mine cind ii fac vaccinul dtp,polio, priorixul:
ultimul DTP l-am facut la 7 luni
Ultimul polio la 6 luni
N-am facut AR, doza aia de la 7 luni!
Le pot face toate odata la un an!?
Mi-e cam teama de reactii!Tu cum zici?Plzzzz!
Vreau sa urmez mai mult schemele rominesti, caci oricum la anul prin mai cred ca voi fi in Romania!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
joy04 spune:
neata neata.
sa va zic repede: suntem inca muciosi. nu am fost la budimex, dar ma duc la dr azi sa iau trimitere.
vladonele vrea toata ziua sa se joace, ma RUPE, numai pot.
afara numai doarme DELOC, vrea numai in fund sa stea si tipa la toata lumea de pe strada.
ar vrea sa se ridice in picioare, dar sa nu se tina de nimic, ci din 4 labute se pune cumva in fundulet si apoi da sa se ridice....bine nu vred ca poate dar mi-e o frica.........
motul si ziua de nastere va fi acasa. clar.
von fi ceva invitati,(io nu m-am gandit si la neamuri....trebuie si ele invitate la mot????????) voi face ceva(nu stiu ce si cum si cand) tip bufet....
cu pusul in premergator....pai uite eu care ziceam ca nu, acum este in premergator. nu am ce-i face, cand am putina treaba decat sa-l stiu ca se da cu capul de alte alea, mai bine acolo. nu sta niciodata 1 ora intreaga.
cu mersul pe varfuri, cica TOTI copii intre 1-4 ani merg pe varfuri si abia spre 7 ani se "definitiveaza" mersul...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
proadelina spune:
Salutare! Multumim pentru raspunsuri.
Lavi02 - nu m-am suparat! Multumesc de raspuns! Albert are in jur de 11 kg, iar doza recomandata pentru el este de 7 ml Panadol Baby. A fost prima data cand am facut combinatia asta, de obicei optam ori pentru supozitor, ori pentru Panadol, dar, totodata a fost si prima oara cand a avut frisoane. Bine ca i-a trecut si nu au fost complicatii. Am fost ieri cu el la control si totul este in regula!
In legatura cu tiroida, nu am avut probleme inainte de sarcina, nici macar inainte de nastere. O explicatie ar fi, ca hipotiroidia s-ar fi declansat la nastere, dar, exact nu pot spune cand, pentru ca nu mi-am dat seama. Oricum la inceputul verii am inceput sa am primele stari de rau. Tratamentrul consta in Levotiroxina sodica, intai doze mici, care cresc progresiv, iar din 3 in 3 luni, trebie refacute analizele si restabilite dozele.
Adelina cu Albert (16.11.2005)
joy04 spune:
bai...ce au astia cu mine?????
vor sa au eu ultimul cuvant????
ha ha ha ANDA, na ca se intampla amplificat!!!
mi-am facut programamre la dr pt LUNI, 30.10....abia atunci are locuri libere.
si am vb la tele fon cu asistenta ...DOAMNE, cat de amabila si ce vorba dulce are....sper sa fie asa si nu...doar la telefon.
ELAAAAAAAA ai fost la dr???? nu ai sughitat zilele astea???? mai bine zis noptile astea?
ca-l tot intreba cristi pe pitic: TATA, CUM GASESTE CEVA DE FACUT, DE JUCAT UKA LA EA IN PATUT SI TU PARCA STAI PE GHIMPI??? CHIAR NIMIC NU-I FRUMOS AICI???"
bine, asta era intrebare adresata plodului la 4.30 dimineata cand urla ac-l lasam in patut cand el vroia pe jos....
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
HAHAHAHHA M-au spart, chiar ca am ultimul cuvant!!!!!!!!
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Tare harnicutza am fost deja: dus broasca la doctor, fost la Carrefour - Feli, nu au scutece cu elastic la Fippi, mam lor de cretini, am fost si pana acolo degeaba, apoi la ASE sa semnez contractul. Amu sunt studenta cu acte in regula. Iar!!!!
Cat despre sarah, e iarasi pavian la fundic..deja simt ca o iau razna. Numai ca de data asta pare ca uleiul nu are efect. Mai incerc.
Madutza- slava cerului ca nu e TBC. Asta va mai lipsea.
b]Anda77- hi hi hi...maimutica...eram sigura ca o sa-i zica cineva asa dupa nasbatia de pe calorifer. Cu petrecerea, cam in jur de 25 de pers ma invart si io daca le pun pe lista si tot asa, am sunat la niste locruri de petreceri de plozi, dar ultima oferta era de 9,8 mil pentru 25 de parinti, ceea ce m-a enervat asa de tare ca am cam renuntzat la idee. Pai cu banii astia iau copilul, mama, socrul si nasa si mergem la munte.
Cu linsul pe fatza...idem intamplare sila noi..dar cu mine de fatza si Cora cateaua lui Adila de la Bistritza. Sarah erain extazuri.
Lavi- intalneala: io in week-end nu mai pot, ca am scoala. Decat daca e dupa-amiaza.[/b]
Mai citesc si revin.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
joy04 spune:
mai sa va zic cat sunt de DUSA???????????????
pai 30.10 nu este lunea viitoare ci peste 3 saptamani!!!!!!!!
doame, bine ca mi-am dat seama, nu de alta dar eu ma duceam la sigur saptamana viitoare.
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
de fapt 2 saptamani, nu 3 ca astazi suntem in 09.10....
ardeiasul meu umplut