Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!
Madutza, nasoala faza ci TBC -ul ... si pe fondul problemelor voastre!!! Slava Domnului ca e totul OK!
Referitor la petrecerea de 1 an ... inca nu stiu ce si unde vom face !
Noki, BAFTA LA FACULTATE ! Nasol cu fundicul lui Sarah ... iar ! Nu stiu ce sa-ti recomnad , din pacate ...
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!
Ne-am trezit sinoi azi la 9.30, am papat si gata la joaca. Am vrut sa iesim afara ca e taaare frumos dar...am pus o supica la facut asa ca...iesim mai pe la 12 in fatza blocului un pic, asta daca nu da fi'miu semne de somn ca atunci nu are chef de mers pe jos si eu asta intentionez. Sa ies si sa fac cateva ture cu el.
Am si eu o Intrebare: Voi datzi suc de porto sau gref? Pe mine ma intereseaza daca sucul de gref il dati simplu sau indoit cu apa. I-am luat gref rosu si ii place tare si as vrea sa ii fac suc si ...imi e sa nu se irite la fundic. Plssss spuneti-mi si mie!
Despre mot...eu ma gandeam sa il facem de Sf.Stefan dar....ne mai gandim. Poate mergem de sarbatori la soramea la BV si il facem acolo...sau vin ei in Buc. Oricum il facem acasa si...invitati cred ca se vor aduna ceva.
Acum ma duc sa ma mai uit la supa si apoi plec afara! va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Noki cred ca vorbesti de MyKids. Doru a luat chiar ieri Momi - seamana perfect cu Mamia - cu elastic.
Joy stai calma, si eu sunt in aceeasi situatie. De aceeasi Doru mi-a facut rost de un program de tip organizer (Chaos Manager) in care sa-mi programez diverse lucruri - mers la doctor, extragerea castigatorilor la nu stiu ce tombola de la Cora... Asa stiu si eu in ce zi a lunii si a saptamanii sunt, ce serial am etc.
Anutzache si Serban - LA MULTI ANI!!!
anda77 spune:
tania, uita de naturino, nu vrei sa stii cat costa!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Feli, nu e vorba de Mykids doar. Cica au vandut de 40 de milioane si nu mai aveam de nici un fel cu elastic, ca alea se epuizeaza primele.
Io m-ama enervat ca presimteam ca asa patesc si totusi am mers ca daca am fost si la Facult de med Veterinara, am zis satrec si pe acolo. Si la intoarcere am prins mega-ambuteiajul de iesire din dr Taberei catre centru. Dezastru!!! Apoi am fost in Carrefour si am luat Libero.Lavi, sunt facuti in Suedia, la mama lor acasa. Sunt curioasa cum sunt comparativ cu precedentii. Si acuma e un baietel si mai mare pe cutie, dar fara sepcutza.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Anutzache si Serban LA MULTI ANI !!!!
Feli, am gasit si eu programelul ala (Chaos Manager) ... pare interesant ... si pentru mine
Cami mami & Daria
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
'Neatza fetelor!
Am si eu o Intrebare: Voi datzi suc de porto sau gref? Pe mine ma intereseaza daca sucul de gref il dati simplu sau indoit cu apa. I-am luat gref rosu si ii place tare si as vrea sa ii fac suc si ...imi e sa nu se irite la fundic. Plssss spuneti-mi si mie!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Diana, eu suc de gref nu i-am dat niciodata ... ar trebui sa incerc si eu ! Dar ce crezi tu ca ar trebui diluat?
Edit: .... Doamne, ce cascata sunt !!! Am uitat de la mana pana la gura ce citisem ....
Cami mami & Daria
Noki_Lara spune:
Dordia- io una suc de porto nu-i dau, ca si asa avem belele cu eritemul fesier...asta ne-ar mai lipsi.
Dar am incercat de 2 ori sa-i dau suc de gref rosu - l-a halit - putin evident, ca ea nu e fana lichide si a fost ok dupa el. Nu l-am indoit cu nimik.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
tania-z spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsurile cu somnul. Se pare ca noi suntem in plina tranzitie, mai doarme cam 1 data, de la 15-16 cam 2-2,5 ore. Eu sper sa se faca 3.
Roxi saru'mana pt linkuri, pe mine chiar ma interesau.
Si apropo de mers, am vazut mare-reklama-mare in Superbebe la nu's ce papuci cu talpa de nisip, Naturino se numeau parca. Aveti idee cat costa, ca am vazut niste modele tare mishto prezentate, dar ma gandesc ca sunt la pret de statie orbitala.
Anda tare ideea cu catzeii, dar cum se vor impaca cu pisica ta?
Pitic nici noi nu bem suc de fructe sub nici o forma! mai mult, s-a intamplat ca, de ex. azi sa infulece cu pofta o jumatate de portocala, iar peste 2 zile sa nu vrea sa se atinga de ea.
Corap banuiesc ca Ardeiasul doarme in scaunul de masina numai la plimbare, nu? Ca mi-e greu sa mi-l imaginez in casa dormind asa
Joy asa ca tine am ajuns si eu la premergator. Da' stai sa vezi ca dupa vreo saptamana in care l-a tot testat, acum nu mai vrea nici in ala! Bine ca l-am imprumutat, ca daca dadeam 2 milioane pe unul nou, plangeam de nervi acum!
quote:- ce bine cunosc si replica asta!
TATA, CUM GASESTE CEVA DE FACUT, DE JUCAT UKA LA EA IN PATUT SI TU PARCA STAI PE GHIMPI??? CHIAR NIMIC NU-I FRUMOS AICI???"
Noki noi ne-am facut bine la fundic cu urmatoarea solutie recomandata de doctorita noastra: pui in palma ta 2/3 crem de fund de care folosesti in fiecare zi (de ex. Bepanthen) si 1/3 Nidoflor. Se amesteca si se unge local o data pe zi. Noi in 2 zile am fost ca noi.
mai citesc si revin, ca m-am placintit rau!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by anda77
tania, uita de naturino, nu vrei sa stii cat costa!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta