Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Lavi eu...sunt de acord cam cu orice dar...nu garantez ca pot veni. de ex. in weekwnd-ul viitor cred ca ma sarbatoresc dar nu stiu sigur. Sa vad ce chef am! dar asa ar tb sa ma sarbatoresc si eu si sotul ca a fost si ziua lui pe 3 asa ca...in we viitor pt mine cam pica. Dar...nu sacrificati o intalnire din cauza mea. D-aia nu ma pronunt. Astept sa se hotarasca si daca pot veni...vin sigur.
Despre IOR....pt mine ar fi suuuuper si sunt total de acord. In we e aglomerat dar...nu OMOR.
Va pup si noapte buna!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Salutare!
Noki , felicitari pentru micuta maimutica, si pentru primii pasi! De acum sa te tot tii dupa ea !
Corap , felicitari si voua pentru mers si pentru urcatul pe masa! Alpinist il faceti!
Madutza , multa sanatate! Aveti grija de voi ca acum e si mai sensibil.Nu ai avut loc in pat langa el in spital?
Gabi , felicitari si voua pentru pasi! Mama-mama vad ca toti o luati in picioare!
Revin.
Cata si Bianca-Maria
pitic-03 spune:
fetele!!
Daca se intreba cineva daca am murit (cumva), raspund ca:NU!n-am timp de murit!!
Pina pe la 11.00 misuna singurel prin casa(timp in care mami face PAPA),apoi nani 2h, la 13.30 papa si directia afara pina la 16.00 cind bagam un bibe cu laptic si apoi facem nani pina la 18.00 dupa care iar papa , iar afara;la 22.00 baita de rigoare cu bibe mare si somn pina la 7.30
Avem 6 dintisori(4 sus si doar 2 jos)
De vreo 2 sapt mergem singurei, nu vrem sa mincam mincare nepasata, nu vrem sa bem suc de fructe (absolut numai apa)
Am programat MOTZUL pe 28 oct cind aniversam :taiatul motului(care-i intra in ochi), ziua de nume a puiului si al lu`tac`su(Dumitru), ziua de nastere, si 4 ani de la casatorie.Avem casa =5 camere imense (fiecare va avea destinatie precisa:dans, masa,dormitor de copii, etc), mincare face soacra`mea de mori mincind+sotul face mare gratar afara.Estimam ca nr de invitati=20 buc
Am si eu o problema(am pierdut firul) avem vreo graviduta pe aci??
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
catutza spune:
Asaaa:
-Bianca se trezeste dimineata pe la 10 , 10,30 si pana seara are o singura repriza de somn, pe la 13,30 ,14, cand doarme in jur de o ora jumate,uneori putin mai mult, depinde cat e de obosita.
- dinti are 8.
Noi in principiu venim la intanlire, unde? Cand? La ce ora?. I-mi e indiferent cand este. Venim cu sotii sau fara?
Pitic , e super de tine ca ai 5 camere, ai loc de petrecere, dar dupa...sa te tii la curatenie!
Noi o sa facem ziua fetei si a lui Mihai acasa, joi vin parintii si fratele lui, vineri mergem noi la parintii mei iar sambata vin nasii, finii si o prietena (sper sa vine ca inca nu mi-a spus sigur ca vine).Deci o sa fim 8 adulti si 5 copii. Turta nu o luam anu asta din mai multe motive, poate de Pasti .
Va las ca iar e foarte tarziu.Nb!
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Noi la un an vom sarbatori acasa in familie, impreuna cu nasii Mateei si parintii exact in ziua de 7 dec.- intr-o joi. La noi in fam se serbeaza numai in ziua de nastere, indiferent in ce zi a saptamanii cade.Nu vrem sa invitam copilasi pt ca vrem ca Mateea sa fie in centrul atentiei, ca de ...e prima ei aniversare.Oricum e prea mica sa se joace cu alti bb iar noi nu vrem sa umblam toata casa numai dupa copii sa nu se loveasca sau sa nu pateasca Mateea ceva. Asta e decizia noastra.Poate o sa vina nepotelul nostru de 4 ani.Drept cadou o sa ii luam o pereche de cercelusi din aur, pt ca cei actuali sunt luati de nasi,si o jucarie ... un centru de activitate poate.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
eu nu stiu de ce turta vb voi ... la noi se taie numai motul.
La petrecere vor veni parintii, socrii, cumnatul meu cu sotia si nepotelul meu, sora mea care e solo si nasii Mateei deocamdata. Tort voi comanda la o cofetarie faina, sau poate fac eu unul, iar la mancare o sa me ajute soacra mea care e fff priceputa in ale bucatariei. Spatiu ... avem o sufragerie imensa de 20 de m patrati si un living de 10 m patrati. Camera Mateei va ramane pt joaca.Eu nu vreau o petrecere mare pt ca Mateea e prea mica si sigur va fi obositor pt ea, care e obisnuita numai cu noi 2.O sa aiba ea timp si de petreceri ....
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta
corap spune:
gabita, si la noi tot numa motu', da la bucuresti se taie motu la baieti si se rupe turta la fete - in principiu, e aceeasi jmekerie = balamuc cu nasi
io cred ca o sa fac la maica-mea acasa (si botezul l-am facut tot la ea) - si o sa fie vo 20 de bucati (cred). ca a angajat mama o tanti sa stea cu bunica si se foarte pricepe la facut mancari, asa ca o pb e rezolvata
sa va zic de somn: andrei nu mai dorme 2 somnuri de zi de prin aprilie... deci: noaptea: 20 - 07 (in cazuri fericite 7:30)
ziua: 12 - max. 14
si asta-i cam tot
a... si noaptea se trezeste la 3 jumate ca vrea lapte
si nu doarme decat in patutul lui sau in scaunul de masina
intalnire - mi-e indiferent cand, mai putin sambata dupa-amiaza
alinush, ti-am zis io ca-i frumos in olanda...
pitic, sunt vo 3 gravidute in grup, io-s una, mai e gandacel si ina
inuta, tu cand ai dpn? ca sunt curioasa
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & ciresik dpn 05.05.07
ioana_77 spune:
Neatza!!
Mai, dependenta asta nu ma lasa nici sa lenevesc in pat!
Anda, imi dau si eu cu parerea, daca nu vrei restaurant, fa petrecere acasa in doua ture, adica 2 zile.
Noi sigur vom face asa, daca vom invita alti copii. Adica la taiatul motului familionul si nasii, fara alti bb (bine punctata Gabitaco, cu atentia concentrata asupra sarbatoritului/ei). Si in alta zi chemam alti copii, oricum nu avem prea multe cunostinte cu bb, iar mrai e cam cea mai mare, asa ca va dati seama ce distractie ar iesi.
Madutza, nici Maria mea, care abia iese din raceala, nu mai mananca ca inainte, eu cred ca e o perioada de acomodare.
A, si apropos de mancare, nu ma stresez absolut deloc. Adica noi am experimentat mese de zilele noastre cu neamurile, m-am dat peste cap sa pregatesc diverse si am chemat dupa aia colegii de la servici (vreo 10-12) sa termine mancarea. Asa ca am noroc cu asemenea ne-mancaciosi.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
Madutza10 spune:
NEATZA!!
Mai fetelor ,am tot vorbit si noi de motz zilele astea cu nasii ,prieteni si am ajuns la concluzia ca nu-l putem face in decembrie de ziua lui ,pentru ca sintem in postul Craciunului si e pacatul nostru sa dam mincare ,,de dulce'' ,asa zic si preotii ,daca este post ,dam mincare de post dar va dati seama ca nu merge asa ,ce petrecere ar mai fi?
Voi ce ziceti ,cele care aveti copii nascuti in postul Craciunului,cum o sa faceti?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
anda77 spune:
madutza, eu stiu ca preotii dau dezlegare de ziua de nastere. deci cel putin orlando are voie sa manance "de dulce":)) pana la sarcina si eu tineam posturile pastelui si craciunului, deci nu sunt diletanta 100% in subiect, dar eu zic ca poti sa-i faci ziua de nastere, altfel, ce-ar insemna: ca nicio persoana nascuta in cele 2 posturi nu are voie sa faca vreodata patrecere cu mancare "de dulce"?! toata viata! ca la unii asa ar iesi...io nu cred ca asta vrea "institutia" postului.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Mamaa ,iar e harababura p'aici cu mesajele ,eu am postat la 10:13 si-mi apare la 9:07,inaintea lui Joy ,ce se intimpla????
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE