Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
mama di tutti, ideea de petrecere perfecta in care io nu muncesc, ta-su nu cheltuie bani si copilul se distreaza si taiem si motul este urmatoarea: nichita, eu, cristi, nasa (doar ea:)) si 3-4 caini invitati!!!! ca fiu-meu lesina de ras cand il linge un caine pe fata (nu dati cu rosii, nu eram de fata, ta-su e de vina)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Madutza nici un om mare nu are pofta de mancare dupa boala ...dar un copil. Eu zic ca incet incet isi va reveni.
Pentru cine vrea sa ne vada....am pus poze noi in contul comun. Sunt la coada!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
pai ce sa raspund cu intalneala: io vin doar dk e in we, stii doar, am work 5 zile pe sapt. in we vin oriunde, dar alegeti cel mai "pustiu" parc, pe cat posibil, stiti ca in we e omor in toate parcurile! parerea mea: exclus herastrau, exclus cismigiu, exclus 23 august (national). pe-astea le stiu ca nu poti arunca un ac, e ca la manifestatie in piata universitatii. pt. we hai sa incercam un ior, zic io, are spatii mai largi.
avand in vedere ca la ultima intalnire in timpul saptamanii era pustiu in IOR, ca dk te ucidea cineva, te gaseau abia a doua zi, ma gandesc ca in we o sa fie aglomerat, dar nu OMOR, ca in celelalte parcuri.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Tania de obicei Ilinca se trezeste la 8-8,30. In acest caz foarte rar mai atipeste 20 minute. Dar sunt zile in care nu mai doarme deloc pana la 1. Deci cred ca si ea este in perioada de tranzitie.
Noki eu as vrea sa-i iau un centru de activitate cu care sa se si deplaseze. Am vazut ceva de la Disney in Cora dar e foarte scump - peste 200 roni si pot avea surpriza sa nu-i placa. Dar ceva in genul asta, oricum.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
lavi02 spune:
Anda, ai pus punctul pe tz si virgulita sub i, eu visam la o mega petrecere super restransa (ca doar neamurile noastre nu sunt aici) dar, naspa: de exemplu: Silvia are pe prietena ei cea mai buna de la gradi- Alexia, cu mama careia m-am imprietenit si eu un pic. Ei, pe 26 e ziua fratelui ei, o tin la MacD si ne-au invitat. Cum pica faptul ca eu nu-i invit pe 28 la Nati?!?! In fine, pot zice ca fac acasa si n-am loc... naspa.
La tine - clar parintii vostri nu sunt incalziti cu nimic de un loc de joaca de-asta de minim 6-7 milioane. Nasii la fel, ca gemenele-s mici. Cati copii peste 1 an sunt in cele 5 perechi de prieteni?
Pe unde si-au facut ei aniversarile?
Dacat catering-ul acasa, pe de alta parte, mai bine local inchiriat.
Daca faci acasa e misto sa ai mancare facuta de tine. Zic eu. Mama & soacra nu te ajuta cu potolul?
Nici eu n-a hotarat pe cine invit dar fac acasa - clar.
Iar de ziua Silviei voi face la McD probabil pt prietenii ei de la gradi (ai caror parinti nici nu-i cunosc) si acasa pt ai nostri. Noi "grabindu-ne" cu Silvia nu prea avem prieteni cu copii de varsta Silviei sau in jur de.
Cu vaccinurile - incurcasi borcanele:
-la 1 an de face DTP+Antipolio sau Infanrix-ul care ce-ati facut; (la fel ca la 6 luni)
-cine a facut AR (anti rujeolic) la 7-8 luni face ROR (anti rujeola-oreion-rubeola) la 1 an si jumatate
-cine n-a facut AR face la 12-15 luni direct ROR
Varsatul de vant = varicela; vaccinul pt asta e optional; eu nu i l-am facut Silviei si intre timp a si facut varicela - o forma f usoara
Urmatorul DTP+antipolio se face la 2 ani 1/2.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by anda77
mama di tutti, pai intre alea 5 perechi (excluzand nasii) sunt asa: unii n-au copii, dar e prietena mea cea mai buna, nu pot sa n-o invit ca i-a luat cadou de pe acum:)), unii au de un an si 5 luni, unii au de 3 ani si inca una de 7 luni la vremea petrecerii, unii au de 3 ani si jumatate si unii de tot de 7 luni. la astia m-am gandit io, stai sa-i zic lu' ta-su ca taie urgent dintre ei, ca sa reduca costurile. cred
dupa calculele mele conform taxelor afisate de ei, asa e cum spui tu, sub 8 milioane n-ai cum sa iasa dk inviti la centrul ala de recreere copii. la 26 de persoane dintre care o treime copii, as zice chiar 10 milioane
acasa probabil e mai ieftin, dar nu prea am spatiu pt astia...
mami de poet(09.12.2005)
Iti dau quote ca altfel iese babilonie curata.
Pai dintre toti kindeii, aia doi de 3 ani ar enjoy si cat de cat ala de 1 an si 5 luni desi nu cine stie ce ca n-o sa priceapa animatori, chestii - trestii. Asa ca decretez (m-am gasit, Io!) ca nu prea merita. La locuri din astea merita asa, cu gasca de 6-8-10 copii care de preferat se si cunosc intre ei.
Eu am studiat piata cand cu ziua Silviei un pic.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by anda77
mama di tutti, ideea de petrecere perfecta in care io nu muncesc, ta-su nu cheltuie bani si copilul se distreaza si taiem si motul este urmatoarea: nichita, eu, cristi, nasa (doar ea:)) si 3-4 caini invitati!!!! ca fiu-meu lesina de ras cand il linge un caine pe fata (nu dati cu rosii, nu eram de fata, ta-su e de vina)
mami de poet(09.12.2005)
Nu mi-ai raspuns cu intalneala
lavi02 spune:
Reiau: intalnire.
Deocamdata punem problema: in we sau in timpul saptamanii? Va rog mult, cele care va doriti sa veniti, sa spuneti cand vreti.
Noki - n-a specificat
Lavi - in t saptamanii
Roxisialexia - in we
Feli - in we
Dienuta - n-a specificat
Dordia - n-a specificat
Anda - in we
Anda, te-am intrebat cand poti ca am zis ca poate stai in concediu medical cu kupilu'; n-am vrut sa intreb direct ca nu-ti suna bine
anda77 spune:
roxisialexia, foarte interesante linkurile, dar nu este oare o parere extrema? adik vreau sa zic, atata timp cat multi medici zic altfel, chiar dk jianu asta e bun, poate nu detine adevarul absolut. dk ce spune el este corect 100% inseamna ca am facut bine ca am decis sa nu-l pun in premergator deloc, dar suntem sigure ca e corect ce spune el?
si pediatrul meu zice ca are nichita platfus (dk toti copiii sub 4 ani au, cum spune jianu, poate totusi medicii vad unele diferente intre platfusuri, adik unul poate sa fie total, altul partial, mai putin, se intrevede ceva-ceva), dar mi-a zis sa-i fac masaj. Atat. Masajul este simplu: dupa baita, ii freci cu degetul mare (al tau:)) nitel bucatica aia din interiorul-lateralul talpii, unde trebuie sa se formeze scobitura, ca si cum ai vrea sa "evapori" grasimuta pe care o au ei acolo.
mami de poet(09.12.2005)
roxisialexia spune:
Pentru ca m-a interesat subiectul( despre mersul copiilor si despre platfus) am cautat si gasit doua articole foarte interesante.Le postez pentru cine vrea sa le citeasca.
http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48379/pantofii_micutuluiusori_si_comozi.html
http://sanatate.jurnalul.ro/articol_29405/primii_pasi..._de_om_mare.html
P.S. Oricum nu era nimic vizibil la fata mea( ma refer la platfus, diagnostic pus de dr.Katona), acum m-am luminat!
lavi si feli voi mi-ati propus dr Jianu, am citit multe articole scrise de el si intradevar e "mirific"!
Loc de intalnnire,parcul Libertatii( eu merg des in parcul Libertati(Carol)... e liniste si multa verdeata, e un parc foarte frumos.)
Cristina H , ce mai faci? Am vazut pozele din link-ul de la YM, frumoasa foc iris!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac