Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Noi la un an vom sarbatori acasa in familie, impreuna cu nasii Mateei si parintii exact in ziua de 7 dec.- intr-o joi. La noi in fam se serbeaza numai in ziua de nastere, indiferent in ce zi a saptamanii cade.Nu vrem sa invitam copilasi pt ca vrem ca Mateea sa fie in centrul atentiei, ca de ...e prima ei aniversare.Oricum e prea mica sa se joace cu alti bb iar noi nu vrem sa umblam toata casa numai dupa copii sa nu se loveasca sau sa nu pateasca Mateea ceva. Asta e decizia noastra.Poate o sa vina nepotelul nostru de 4 ani.Drept cadou o sa ii luam o pereche de cercelusi din aur, pt ca cei actuali sunt luati de nasi,si o jucarie ... un centru de activitate poate.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Bulucel incerca sa ii pui Ca in suc de porto.Eu ii pun 10 ml Ca gluconic in 40 ml suc de porto si mai adaug si 8 pic de vitamina C natural. Bea Mateea fara nici o pb. Ca sirop e prea dulce si e scarbos.. bleah .

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare again!

Despre intalneala...nu ma pronuntz pana nu se stabileste locatia si ziua pt ca nu stiu daca pot ajunge. Ma straduiesc sa pot dar...sa vedem locatia si ziua.

Cat despre petrecerea de un an..inca nu m-am hotarat ce voi face. Despre cadouri...vor fi muulte jucarii si muuulta iubire. si mai vreau sa ii fac un tort haios din care va si gusta off course!

Va pup si...mai revin pe seara!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,
vorbim de orice, dar nu ma intrebati de bona ca sunt cu nervii pusi pe bigudiuri pe chestiunea asta. cand rezolv, va spun. scuzati-ma, situatia este asa neplacuta incat sunt isterica.
ma duc sa citesc ce-ati scris azi si ieri

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

noki, pozele si filmuletele cu fii-ta catarandu-se ca maimuta pe calorifer sunt totale! am ras nemaipomenit. dar are dexteritate dom-le, practic se tine in maini si face doar prize cu labutele. io sa stii ca maimutica ii zic de-acum!

tania, cu somnul: nic doarme in medie 45 de minute undeva in intervalul dintre 10 si 11 si mai are a 2-a repriza de 1 ora si jumatate in medie, cumva intre 15 si 17. si gata cu soamnele de zi.
noaptea: de la 21 la 7:30~8

mai, eu nu mai stiu ce sa fac de ziua copilului. initial am zis ca sa fac ceva maret, am fost si la un centru d-asta de distractie pt. copii sa vad cat sunt meniurile adulti si meniurile copii (obligatorii, din pacate, chiar dk unii mananca doar piure de morcovi...), dar p-orma m-am gandit de ce naiba sa cheltuim atatia bani. ar fi fost misto ca erau o sumedenie de jucarii de-ale imense, gonflabile, pe alea se putea da si fiu-meu, ca-s moi, dar parca prea multi bani pt. un bebelus, la un an.
pe de alta parte, dk fac acasa tot trebuie sa invit ceva oameni obligatoriu, ca doar taiem si motul, si trebuie sa fac mancare ca nu poti sa servesti alune cand tai motul, nu?. daca aduc un catering, n-am facut nicio economie la buget. dk nu aduc, muncesc ca...
minimum de persoane de care nu pot scapa ar fi de 13:, copilul:))parintii lui, bunicii lui, nasii lui cu cei doi gemeni ai lor plus bona lor, ca nu se lipsesc de ea, prietena mea buna cu barba-su. ca sa nu fie cu ghinion si ca sa fie un aer festiv cumva, ar mai fi inca 4 perechi care au cate un copil sau 2, perechi la care am tot fost la evenimentele familiei, la aniversarile copiilor, de unii imi e cam jena sa nu-i invit. asta ar insemna inca 13 persoane, deci un total de 26...Aoleu, mi-au iesit cam multi! Intra 26 intr-o casa? cam greu...trebuie sa mai tai din perechile alea.
voi cat de expandata faceti petrecerea?

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

madutza, sanatate va uram, bine ca s-a pus puiul pe picioare. acum mai tb sa te mai pui si tu.

despre ce vaccin de un an vorbiti, de fapt? ca noua pediatrul ne-a zis ca la un an facem un vaccin anti..., anti..., anti..., dar nu AR (asta e antirujeolic, rubeolic, ce e?), ca opinia lui este sa-l las sa faca varsatul de vant (cum ii spune varsatului de vant: rujeola sau rubeola, ca io le incurc groaznic) si doar dk nu face pana la 5 ani, atunci ii face vaccin,(din cauza ca mai tarziu de 5 ani ar face forme mai naspa).

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor ,ai vostri bebici dupa boala au avut pofta de mincare ,mincau ca inainte sau mai putin?Ca puiu meu nu mai maninca asa mult si-mi fac griji!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

mama di tutti, pai intre alea 5 perechi (excluzand nasii) sunt asa: unii n-au copii, dar e prietena mea cea mai buna, nu pot sa n-o invit ca i-a luat cadou de pe acum:)), unii au de un an si 5 luni, unii au de 3 ani si inca una de 7 luni la vremea petrecerii, unii au de 3 ani si jumatate si unii de tot de 7 luni. la astia m-am gandit io, stai sa-i zic lu' ta-su ca taie urgent dintre ei, ca sa reduca costurile. cred
dupa calculele mele conform taxelor afisate de ei, asa e cum spui tu, sub 8 milioane n-ai cum sa iasa dk inviti la centrul ala de recreere copii. la 26 de persoane dintre care o treime copii, as zice chiar 10 milioane
acasa probabil e mai ieftin, dar nu prea am spatiu pt astia...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

mama di tutti, multam pt. scoaterea din bezna cu vaccinurile. intelesei acum ce facem si ce nu.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai sa centralizez cine ce a zis de intalnire.

Deocamdata punem problema: in we sau in timpul saptamanii? Va rog mult, cele care va doriti sa veniti, sa spuneti cand vreti.

Noki - n-a specificat
Lavi - in t saptamanii
Roxisialexia - in we
Feli - in we
Dienuta - n-a specificat
Dordia - n-a specificat

Anda bine atunci, hai sa te iau cu altceva: vrei intalnire?
Cand poti?

Tania la noi somnul s-a cam haotic-it probabil se face tranzitia spre noua varianta??? S-a redus, de la 3 somnuri/zi la 1-2; daca e 1 e de 2h - 2h1/2

Maduta i-am facut Silviei IDR-ul cand am inscris-o la cresa, dar i-a iesit normal. Asa ca nu stiu ce sa-ti zic.

Mergi la inceput