* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

dragele, somata de Ada intru sa va zic ca am avut santier in casa azi, si am phost plecata de-acasa (cu pluta, evident) cam 90% din timp; acu' mai stau o secunda de vorba cu mamaluMaia si pe urma sooooomn

promit sa recuperez maine

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Maaaaama, imi vine sa-mi bag capul in pamant, precum strutul, Serj. Cum naiba uitai de ziua ta???
Iti doresc tot ce e mai bun pe lume, sa fii fericita alaturi de puiutii tai si sa fii o mamica si sotie iubita. La multi ani si sanatate multa!
Urez apoi la multi ani pentru prichindeii: Ambra , Mario Valentin ,Andrei-Ioan.
Azi am reusit sa dorm la pranz cu plozii vreo doua ore. Nu stiu cum de am putut sa dorm, avand in vedere ca de vreo 2-3 luni nu mai stiu ce e ala somn de frumusete.
Aseara am fost foarte stresata, cu chiu cu vai am reusit sa adorm, si sculata din nu stiu cate vise de groaza, pe motiv de bomba nucleara a coreenilor.
In rest, de dim. imi facui o cafea tare ca sa ma tina pe picioare (depind de ea foarte rau) si ma apucai sa spal, calcat, facut curat si gatit.
Sper sa fiu mai activa de acum incolo.
Adar, felicitari pentru "Tata". Te pomeni ca o fi urmatorul bb baiat? Ca la mine a fost valabila chestia asta.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

FETELOR, va dorim o zi minunata si va pupam cu mult drag!
Puturoasa de Maia nu vrea sa mai spuna TATA, am terorizat-o aseara, daca ziceam eu TATA incepea sa rada ... na, nu mai vrea si pace ...

Ciuf - in primul rand te felicit pentru ca faci parte din gasca mea: calcat, spalat, vase, etc. Cat despre baiat ... PE BUNE ????? Hmmm, io nu credeam ...

Ma duc si eu sa termin de dat cu aspiratorul si ma apuc de calcat.
Mai intru sa vad ce faceti, dar sa stiti ca mi se pare slaba activitatea pe aici ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eduard Gabriel - - Simona Toma
Krisztian - - Otilica
Darius Mihai - roxivan

LA MULTI ANISORI FERICITI SI PLINI DE BUCURII !!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SA VA BUCURATI MAMICILE ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

In primul rand vreau sa ii urez copilului meu tot binele din lume, sa fie sanatos, sa creasca mare, sa aiba parte numai de bine in viata.

LA MULTI ANI DARIUS!!!!!!

Noi azi am inceput ziua pe la 6. La 7,30 am fost la masaj unde, ca de obicei, Darius si-a testat plamanii si a auzul nostru. Imi pare asa rau de el cand il vad ca plange si nu am cum sa-l impac, imi vine sa mor. Dar ce sa fac, e spre binele lui. Trebuie sa se obisnuiasca (sper).

Andreea Georgiana, eu am inceput sa ma bucur ca doarme noaptea, ziua nu stiu daca doarme 2 ore adunate. Maraiala o tot pun pe seama dintisorilor care nu mai apar..

Noe, chiar voiam sa o intreb pe Adar ce se intampla cu tine.

Adar, nu stiu daca v-am spus, dar acum Darius zice mama numai cand vrea el. Cand ii zic eu mama se uita la mine si rade, iar peste putin timp il aud "ma-ma", cum ma duc la el, cum nu mai zice. Am impresia ca s-a facut tare smecher. Si tati n-a auzit-o pe Maia strigandu-l?

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

La multi ani ghioceilor:

Krisztian - - Otilica

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!

Mergi la inceput

Mare zapaceala cu mesajele astea. Eu am scris ambele mesaje dupa Noe si au aparut inaintea mesajului ei.

Multumim pentru urari!

Noe, am fost la Mothercare. Pai au niste preturi la hainute, ma asteptam eu, da' nici chiar asa!!! Noi am fost in Dorobanti, nu am gasit masinuta pe care o voiam, era alta si bininteles ca pretul de pe site (60 euro) nu corespundea cu cel di magazin (425 RON) asa ca deocamdata asteptam sa vedem daca o aduce pe cea care o vrem.

Tania, cum se simte Bia?? Mi-a spus Tanti Mimi ca nu ati fost nici la masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ingeras iubit, iti urez la multe lunisoare si la multi anisori, sa cresti mare si voinic, sa te faci cuminte si sa dormi noaptea linistit, ca m-ai capiaaaaaat, mama, m-ai capiat!! Mami si tati te iubesc enorm si iti promit ca vor face tot ce le sta in putinta sa nu-ti lipseasca nimic, sa fii fericit.
Eii, am fost ieri cu Edutu-Iedutu la cantarit si ce credeti?N-a luat decat 200g in ultima luna.cam putin.Are 8100 g si 72 cm.Stiu ca nu e putin, ca stam destul de bine, dar, comparativ cu luna trecuta e ff putin.Dar asta e, sunt constienta ca acum e mai mare, mai activ, nu are cum sa ia in greutate asa ca la 2-3 luni cand statea doar pe spate si atat.Dar de, am si eu obsesia mancarii, ca orice mamica.
Azi am papat pentru prima data iaurtel Campina, slava Domnului ca am gasit pe aici.I-a placut un pic, nu i-am dat mult.restul a papat mami, ca e taaare bun, mai bun decat vestitul D...
La multi ani Darius, sa o iei pe mami si sa vii inpoi la Valcea, sa ne sarbatorim
Acum incerc sa citesc din urma, v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buon giorno, ragazze!
in primul rand trebuie sa urez LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE:

Ambra - SERJ
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana

Krisztian - - Otilica
Darius Mihai - roxivan

si, cu intarziere,

Serj!

!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Simona si eu eram disperata ca nu mai ia in greutate ca atunci cand avea 2-3 luni, dar parca mi-am mai revenit. Iaurtelul i l-ai dat simplu fara cereale, fara nimic in el?
De sarbatorit ne sarbatorim noi si cu intarziere.

Mergi la inceput