* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Roxi, simplu i-am dat iaurtelul,sa vad daca ii place, maine poate il combin.
Ada, Roxi, Noe, multumim de urari.Va asteptam la petrecere
Mai, ma speriarati cu premergatorul.Edutu are deja niste paranteze impresionabile, de fotbalist.Deci nu-l mai pun.Of, si ce-i placea!Bine ca nu l-am cumparat noi, sa-mi para rau de bani
Catrinutza, Catrinel(si mi-a mai scris cineva, da' nu stiu cine, sorry!) eu il las sa doarma pe burtica, am vazut ca doarme bine, isi intoarce caputul intr-o parte, dar nu prea se odihneste el bine.Cred ca ridica capul din 5 in 5 min.Si atunci ce somn mai e asta?Dar ne chinuim, ce sa facem, nu pot sa-l oblig sa doarma numai pe spate.
Cred ca o sa incerc sa nu-l mai las sa doarma ziua asa mult(doarme si cate 6 ore, in doua reprize), ca poate doarme si el mai bine noaptea.O sa ziceti, aoleu, pai cum vrei sa doarma noaptea daca doarme asa mult ziua?Ei bine, daca nu doarme ziua e super marait si noaptea e parca mai agitat.Am probat, dar parca tot imi vine sa mai incerc, poate s-o mai fi schimbat cupilu' intre timp, mai stii?
Urati-mi succes, va rog, am mare nevoie, ca ma imbolnavesc cu nervii, pe cuvant!Imi iau campii, cum bine zicea Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ah, uitai, Ada felicitari pentru TATA.ce emotionat o fi taticu'.Ce fericireeee!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

asaaa, deci dupa cum va spuneam, ieri am avut santier in bucatarie si in baie...un nene ne-a astupat cele doua gauri din casa prin care, ocazional, ne vizitau aligatori, popandai, gandaci mutanti, phurnici aphricane si gugustiuci...acum pot dormi mai linistita eu si Bia am phugit ieri de acasa, sa nu asistam la muncile cele praphoase, am bantuit Cismigiul si centrul Buc, si ne-am indopat cu popcorn, adicatalea eu...

vroiam sa va anunt ca si Bia vorbeste, zice mama, tata, papa, plimbare, baita, abracadabra si mami, mami, mi-e phoame, insa codiphicate sub phorma de : PHSSSSSSSS, AGAAAAA, PHUUUUU, BRRRRRRRR!...limbajul umano-autentiphicat se pare ca mai are de asteptat....

Ile, sper ca e mai bine cu migrenelebiscuiti i-am luat si eu ieri Biei, normali (ea a trecut 'testul glutenului') si i-am dat unul in manuta -sub dubla supraveghere parentala- si l-a ros un pic...in phructe ii pun deocamdata cereale si e ok..

Delia, ce baiat mare si mumos aveti!mi-ar placea sa ne vedem la o tacla, poate prin judetu' Hunedoara, candva?pe 5 noiembrie eu si Dragos implinim un an de la cununia religioasa-asa ca, nu e o data rea

Ada, phelicitari, again, pentru TATAcat despre clubul , I'm in, cu tot cu Heritage , tot mai am un surplus de vreo 6 kile phrumos concentrate pe burta/solduri...vreau sa ma reapuc de abdomene..sa vedem daca ma tineAdevarul e ca la mancare n-am nicio sansa sa renunt (adica la alea "rele")..asa ca, tot la sport & Co se ajunge..Pupam maxim!

Kim, ce bine de tine ca ai scapt de kg!lucky girls, ca nu esti singura mamica de aici care a revenit la phorme ideale....dar si restul suntem pe drumul cel bun!Pupam Alicia!

Mihaser, si mie mi-a placut "moartea dlui L'...Cat despre catalogul Otto, la Phemina intim se vorbeste de el, cica nu ar phi de calitate produsele...tu ai comandat ceva?Pupam!

Andreea,mamica de Castorica, ai mare dreptate cu hainutele si lucrusoarele de bebe...La noi sunt niste preturi rusionase phata de ce gasesti in aphara, sa nu mai vorbim de calitate...Daca nu ar phi drumul costisitor, as merge 1 data/lunaDar si hainele pt oameni mari erau la preturi ok, chit ca nu sunt maniaca, tot mi-am luat cate ceva. Phoarte mumoase pozele, e un oras superb, nu?Pupam Thea si, daca nu parasim incinta we asta, poate iesim tughedar!

Pispirica, tare simpatica tiza noastra!Cat despre Vladut si taticul, cine stie...Eu una astept cuminte, sunt sigura ca Monica ne va contacta la un moment dat, sper, cu vesti bune. Pupam!

Polixeni, ce bine ca doarme Nick cuminte!si noi vrem sa mutam Bia in camera ei soon, doar ca ne cam ia cu durere de cap pt ca trebuie sa ii demomntam patutul, ca nu incape pe usa...Succes cu socrella....

Micaalsa, tare draguta grasunica ta!

Catrinel, sper ca e mai bine cu durerea de cap!ce Oana curajoasa ai!!!bine ca ati mai scapat de un vaccin!

Simona, cred ca si ei au zile in care nu au phoame (daca as avea si eu) asa ca, nu te ingrijora cu greutatea, daca in rest e ok..Premergator- toti care i-am intrebat au zis NU. Dar cunosc si multi care au pus bebele, poate totusi mai astepti o luna..Pupam!A, de greutate: pe masura ce cresc, nu mai iau asa de mult ca in primele luni...Intr-adevar, bun Campina

Catrinutza, am vizionat tot!Super Mariuca!pupam si ne vedem, daaa?

tania, pupam Bia sa se phaca bine!noi am pholosit Batista aia intr-un phinal si a phost phoarte ephicienta...ne-a scapat de muci. E ok, eu zic sa o pholosesti cu incredere!super pozele cu Bia si prietenul ei

Dananita, nu mi se pare ca e bb slab!ce, noi avem toate aceeasi greutate??pupam!

Ema, ma bucur ca ai mai scris!Pupam!

Amyana, noua ne-a zis sa il phacem la 7 luni dar AM REPHUZAT, o sa-l phacem la varsta la care trebuie phacut el, nu vrem sa ne complicam acum. Pupam!

Ada si Catrinutza, va ganditi la bebe 2 deja??COOOOL!

Ciuph, rau cu oboseala asta, bine ca ai prins putin somn...Ce mai presteaza Luk cel VOinic?Pupam!

Roxi, cu siguranta o sa se obisnuiasca bebe, oricum e pentru binele lui, asa ca phii strong!ayayay, Mothercare,....nu mai zi, ca si eu intru de obicei in Mall Vitan, dar cum intru, asa si ies..

sper ca nu am uitat pe nimeni!!!!!!!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,pot sa ma ascund si eu dupa tine,tot in pozitia faimoasei pasare de strut?Urez si eu tot cu intarziere

La multi ani fericiti Serj si sa-ti dea viata tot ce-ti doresti!
La multe lunisoare DARIUS,sa fi iubit si blagoslovit cu tot ce-i frumos si bun pe pamant ,pui mic!
Pupim pe Maia si o felicitam pentru primul "tata",uite domnle de asta eu tot timpul i repet raspicat cum se spune "ma-ma",pentru vreau cu ardoare o fetita,iar el....spune "ba-ba",eh,e tot de sex feminin si baba asta,asa ca.....fata trebuie sa fac,nu?!
Si pe Oana-faraoana,o felicitam pentru curaj,bravo scumpa mica,.....eu cand aud de ace,nu mai zic ca ma fac de ras,dar....sincer imi vine sa o iau la fuga,ma cuprinde spaima nu ....frica.
Noi bine,Rudy....tot stirb deocamdata.Dar lasa ca vin ei si dintisorii,iar cu papatul....cam nu ne mai convine mai nimic in afaca de cereala si apa,noroc ca la cereale pun lapte binenteles.El era topit dupa fructe,pireul de para era preferatul dar de 2 zile sa nu vada fructe,se uita la mine infuriat si plange de ce-i dau lui asa ceva.Poate o fi indragostit.....ca altfel nu-mi explic schimbarea asta brusca de gusturi.Eu va pupez si fug la somnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Fetelor, gata, ieri seara am fost sa vad cum si unde s-a reunit vechea (aprox) formatie de step aerobic si din seara asta o sa ma duc si eu. adicate..luni, marti si joi, sper sa ma tina! au ales zilele astea cam aiurea, dar cred ca asa ua putut inchiria sala. Eu am muuulte kg de dat jos, nu neaparat din timpul sarcinii, ci dinainte. Nu am ramas dupa sarcina decat cu 4 in plus, dar..inainte erau destule..ca sa nu zic, multe! Regenonul vad ca nu mai merge (Ada tot nu vrea sa-mi spuna cum e la ea!), incerc ci dieta si sport, clasic, dar mai sanatos..si mai greu, desigur..

Bebe Ana a dormit rau tare ieri noapte, nu stiu de ce, se trezeza plangang tot la 2 ore, o luam in brate, adormea la loc si apoi iar, de la capat. Nu avea febra, nu stiu, poate a deranjat-o burtica, ceva.Azi noapte a fost OK..cine stie ce-o fi avut!

Cam atat pe azi, pup mamicute harnicute (Ada, Poli..) si bebelusi cuminti..si merg sa hranesc Ana cu ceva fructe..si cu ce-o mai fi prin bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Roxivan – tati a auzit-o cu o seara inainte, cand de fata cu mama si cu matusa-mea a zis un fel de tata, iar el deja se scurgea de emotie, a doua zi insa, cand a zis clar si raspicat, nu a auzit-o. Acum e intr-o panda continua …

Noe – NUUUUUUUUUU puiule, nu ma gandesc la nici un bebe 2, glumeam si eu cu Catrinutza, nu mai stii de gluma ????

Delia – pupam stirbul de Rudy mumos si iti spun sa stai linistita ca si noi suntem la fel. A dat sa iasa o maseluta, a fost verificata chiar si de nasa, si aia era, insa … s-a ascuns … se pare …

Aalina – puiule, vreau, cum san u vreau sa-ti spun, da’ iote ca-s proasta si uit repde ce citesc … p[ai la mine lumea zice ca da rezultate. Mama si matusa mi-au spus ca am slabit din august de cand m-au vazut, iar nasul a zis ca mai am putin si ma fac super gagica …(daa, am zis eu, vreo 10 ani !!!). Si la mine problema e dinaintea sarcinii, eu reusisem atunci sa slabesc cu 3-3-3 vreo 14 kg, dar tot erau multe, deoarece in momentul constientizarii eram balena ucigasa … asa ca am dat 14 jos, dat au mai ramas, iar in sarcina am pus o tona … deci eu am foarte mult de dat jos, asa ca voi persevere cu regenonu’ pana ajung miss …

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe - campania pentru Barbye s-a incheiat ... nu mai strange nimeni bani, acum se strang pentru Sebi ... uite jos, aripioara voinicului ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Tine aripioara asta, voinice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Multumesc pentru sugestii!!! o sa-i dau toate numele si sa aleaga ea. Pupam

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Scriu cu o mana, ca-l am pe Andrei pe genunchi.
amyana, zici ca se reconstruieste centrul Craiovei ?? Woooow, eu am lucrat 4 ani la Mercur, ca economist, in fiecare zi eram acolo ....
Sper sa faca si ei treaba buna si sa nu se lungeasca cu lucrarile.
La orice doctor s-ar duce nasa ta, o s-o puna sa fac o groooazaaa de analize, si in primul rand SPERMOGRAMA sotului. E multa alergatura, bani cheltuiti, timp, etc, dar ... ce nu face omul pentru un bb. Eu stiu, ca am trecut prin asta ...

Serj, inca o data La multi ani !!

Mai fetelor, lui Andrei tare greu ii mai iese dintisorul ala, adica nici acum nu e tot, nu a ajuns nici la jumate. Si pe masura ce lui ii ies dinti, mie imi cad, azi mancam supa si la un moment dat simt o pietricica in gura, zic "ai naibii astia, pun pietre in vegeta", cand colo, un fragment de masea !!! , masea care mai are si ditamai plomba, ce abia se tine, deci va cadea si aia ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SIMONA_TOMA, esti o figura! las ca o sa doarma el… mai ales daca il lasi in pace… Intr-adevar, ar trebui sa ii scurtezi somnul de zi!
Sa stii ca Oana a luat numai 300 gr din 17 aug pina acuma, asa ca…Oricum dr a zis ca totul e super bine. Nu-ti face griji!

NOE, daaa, imi amintesc de phurnicile aphricane si Oana zice landwirtschaftlichegenossenschaft adica eeeeeiiii, pfffrrrr, chhhh, grrrrr si mai nou daaaa, buuu si bob.
Cat despre Otto, chiar nu-s de calitate produsele. Mai ales hainele, au o croiala sinistra, si materialele-s cam nasoale.

SERJ, la multi ani si numai bine, si io cu capul in nisip ca CIUF… multa sanatate, fericire si putere! Si TIMP! Te pup cu drag!

DELIA, sa stii ca e numai o faza, isi revine el!!!

ADAR, ai dat 14 kg jos????? Pai e traznet si senzational!!!! Cate mai ai in plan?

AALINA, pupam pe Ana, sper ca doarme bine acuma!

IRINA, asa-i viata, predam stafeta

La multi ani Edutu si Darius!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput