* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Fetelor, multumim pentru pupici, noi suntem tare suparati ca Bia are viroza. Unde mama naibii a luat-o nu stiu, poate ca la facultate ca prea a trecut de la unu la altu!
Batista bebelusului este ffff buna, am scos o tona de muci pana acum, speram sa scada productia in urma tratamentului.
Cu mancatul stam cam prost, astazi dupa ce a reusit sa pape 170ml a tusit de cateva ori si a varsat tot. Dupa aceea a mai mancat dar putin.
In concluzie suntem blocate in casa si se pare ca vom amana vaccinul.
Roxi, pupam pe Darius si-i uram toate cele bune! La multi ani!
La masaj nu mergem toata saptamana, sper sa nu avem probleme saptamana viitoare.
Mihaser, vreau si eu la aerobic, te rog....
Noe, tu cu vin rosu eu cu alb!

pupici

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sorry,

La multi ani!

Eduard Gabriel - - Simona Toma
Krisztian - - Otilica

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eduard Gabriel - Simona Toma, Krisztian - Otilica si Darius Mihai - roxivan

Catrinel multam ptr informatie...ma gandeam eu ca hainele nu sunt cine stie ce dupa materialele ce la folosesc...oricum eu am o preferinta cu nume de fruct exotic in materie de haine si mi-o pastrez...

Alinaa bravo mama!...imi pare bine ca te-ai pus pe treaba! spor! si eu am facut step aerobic si mi-a placut mult.

Tania de ce nu vorbesti cu sotul sa stea cu fetita macar o data pe saptaman sau in week-end sa poti merge si tu? Spune-i cat de mult iti doresti asta.Trebuie sa te inteleaga, mai ales ca stie foarte bine ce relaxant si tonic este!

Alina M sa va creasca mare baietelul! Deci azi beau cafeau in Malta cu tine, ca zilele trecute eram in Grecia cu Poli!

Roxi nu te speria cu dintisorii...o prietena de-a mea mi-a spus ca la 9 luni baietelul ei nu avea dintisori...i-au dat ei toti dupa!

Noe nu am comandat...da filmul ala a fost tare...puteai sa juri ca esti intr-un spital din ro!

Pup gasca!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Irina am inteles ca fac si un patinuar da nu prea imi vine a crede...e planul pe site-ul Craiovei dar nu pot sa-l deschid.Cand o sa fie gata merita sa faci o vizita, nu?
A inceput nasha mea sa faca analize si vrea sa mearga la Elias la dr. Tutunaru. Nu prea vrea sotul ei sa coopereze din pacate. Sper sa se rezolve si sa faca un bb mumos si sanatos.
Lume, lume am terminat de amenajat apartamentul!!!Aplauze, va rog!!Nasol e ca al meu sotz e ffff agitat cand are ceva de facut si ma terorizeaza si pe mine.Noi care nu ne certam niciodata...Acum e "care pe care" dar pana seara ne trece. La voi e la fel cand aveti treburi importante de facut? Eu sunt calma de felul meu si nu inteleg pentru ce atata agitatie?...Dar trecem noi si peste asta! Pupam pe toata lumea

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Cu scuzele de rigoare ... urez si eu "La multi ani !" urmatorilor ghiocei de aprilie :
Eduard Gabriel - - Simona Toma
Krisztian - - Otilica
Darius Mihai - roxivan

si pentru maine, ca nu stiu daca mai intru, "La multi ani "! ghioceilor de :
martie - Bogdan - Diana1968
aprilie: David Nicholas - - TinaWelsh
aprilie: Filip Andrei -- Ioana22

Sa fiti sanatosi si cuminti !!

amyana, da, ar merita sa facem o intalnire cu Andreii nostri.
In ce-l priveste pe nashul tau ... hmmmmm ... nu prea are dreptate. Sa stii ca si sotul meu facea mutre la inceput, ca vezi-doamne numai eu ar trebui sa ma tratez (el mai are un copil din alta casatorie), dar, de gura mea, a facut spermograma, si cand a vazut rezultatul ei ... - apoi a luat tratament cot la cot cu mine.
Calitatea spermei scade in timp, depinde de multi factori : varsta (sotul meu are 40 ani, eu 35), stresul (si are parte de stres din plin !!), etc, etc.
Bine, si eu am avut probleme, de ex. aveam ovulatie de 4-5 ori pe an, ciclul imi venea total aiurea (acum nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut !), etc.
Bravoooo pentru terminarea apartamentului !! Auzi, esti cumva vecina cu Cristi si Camelia Basescu ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

"La Multi Ani!!!" pentru :

Eduard Gabriel - Simona Toma
Krisztian - Otilica
Darius Mihai - roxivan

mami de Andrei(25 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariusfpetrescu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,0%3af,1

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AMYANA, asa suntem si noi din pacate... trece.... felicitari pt treaba terminata!!

ANDREEA G... ma coplesesti! imi trimiti Quarelin? pe bune ca esti o prietena pe cinste! acuma a venit soacra mea si mi-a adus, dar cand termin rezerva, stiu la cine apelez!!

am fost ieri iarasi la baby schwimmen, ca azis doctorita ca e OK chiar daca acm facut vaccin in ziua respectiva, daca nu face febra. Si bata-l sa-l bata de schwimmen, ca e fix in ora de somn a Oanei... si asta mica e ceasornic, la ora 3 jumate (maxim) trage pe dreapta. Nu macaie in bazin, dar dupa ce iesim, cand o imbrac, e intr-un hal de obosita, si plaaaaangeee, mama-mama!! si incep si alti bebelusi sa planga, de se uita mamicile la mine cu mare repros. O mamica a plecat de langa noi zicand ca e prea mare galagie pt bebelusa ei... m-am gandit sa ies din bazn cu 10 minute mai devreme...Oana tot isi face somnul, dupa ce venim de la bazin baga cate o ora jumate neintoarsa. ufff.... si ii place in apa, stropeste si se agita, si rade... na ja...

MIHASER - Mango?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

catrinel te-ai prins!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pispi, n-am primit mesajul cu pricina, mai trimite-l o data. Deci seamana la mofturi fatucile noastre, nu degeaba sunt nascute ele in aceeasi zi.

Andreea, dar asortata e mama cu fiica! sau invers? Mda...am observat si eu ce umflate sunt preturile in Romania, am vrut sa iau ghetute la fata, la chicco erau peste 2 milioane jumate.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sa vad daca ma lasa fata sa scriu si eu ceva...

Mersi fetelor care mi-au urat bun(re)venit.
Ciuf, si mie-mi cade parul ingrijorator de 3 luni incoace, ma mir ca mi-a mai ramas de-o poza vorba aia, cred ca se regenereaza, deci sunt semne bune.

Mihaser, Cristinel spala jucariile de zor, dar ce a mai crescut, mai mai!

Micalsa, fericito, gonguta ta sta in picioare si are dintisori? Abia astept sa vad si eu asa ceva in casa.

Catrinel, 4-5 kg nu e mare lucru, le dai tu jos nu te stresa, daca mai mergeti si la swimming e si mai bine. Deci asa cu premergatorul, nici eu nu ma grabesc.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput