menajul....cine il face??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Depinde din ce oras esti si ce anume vrei sa faca de 2 ori pe saptamana. Eu ultimul pret pe care l-am dat a fost 40 Ron fara calcat si gatit. Statea 5 ore teoretic, practic niciodata mai mult de 4 ore. Am expediat-o ca incepuse sa faca din ce in ce mai prost...si in mare graba, de-mi strica tot prin casa. La noi in zona se practica preturi mai mari si, culmea indiferent de suprafata casei.
La bucatarie nu am lasat niciodata sa-mi faca nimic. Nu spalat vase, nu spalat aragaz, hota, microunde, etc. Vasele le gasea mereu spalate si nu o lasam decat sa faca curatenie pe jos.

Mie chiar nu mi se pare un moft sa ai menajera. Eu nu am copil si tot nu apuc sa mai fac mare lucru acasa in WE. E suficient ca calc 7 camasi si pregatesc hainele pentru o saptamana intreaga si uneori... mai si gatesc pentru noi, ca pentru caine gatesc in fiecare WE!

Femeia de servici de la scara nu mi-as baga-o in casa... poate doar daca ar renunta la scara; nu stiu am avut si una care mai mergea si la scari si tot timpul eram obsedata ca imi aduce o tona de microbi de la tomberoane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Voi cand vine menajera va puneti lucrurile la locul lor sau o lasati pe ea sa faca asta?
La noi vine in lipsa noastra si nu cred ca ar stii unde sa puna totul? Pe de alta parte mai am si o mica problema de pudoare. De exemplu nu-mi place sa-mi umble cu lenjeria, sa-mi faca patul, etc. Sunt exagerata?
Si inca ceva: ca si bonele, menajerele sunt exagerat de sensibile. Daca le spui ceva, o critica cat de mica, pleaca si te lasa cu fundul in balta. Dar nici sa nu spui nimic nimicut, mai ales la inecput, cand invata sa faca toate cele, nu se poate. Am senzatia ca familia mea a ajuns sa fie abuzata la propriu de bone si menajere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Voi cand vine menajera va puneti lucrurile la locul lor sau o lasati pe ea sa faca asta?
La noi vine in lipsa noastra si nu cred ca ar stii unde sa puna totul? Pe de alta parte mai am si o mica problema de pudoare. De exemplu nu-mi place sa-mi umble cu lenjeria, sa-mi faca patul, etc. Sunt exagerata?
Si inca ceva: ca si bonele, menajerele sunt exagerat de sensibile. Daca le spui ceva, o critica cat de mica, pleaca si te lasa cu fundul in balta. Dar nici sa nu spui nimic nimicut, mai ales la inceput, cand invata sa faca toate cele, nu se poate. Am senzatia ca familia mea a ajuns sa fie abuzata la propriu de bone si menajere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Menajera nu este un moft ci o necesitate.Cu siguranta ca nu va face din prima curatenie perfect dar trebuie sa ii aratati cum sa faca.
Eu am un de un an si ceva si dupa 2 saptamani facea curatenie mai bine decat mine.
Se poate dar trebuie sa fim putin tolerante.Si apoi e mai usor sa retusezi decat sa faci tu toata treaba.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Nu e moft, e necesitate. Timpul pe care il petreci facand curat poti sa-l petreci facand ceva mai important pentru tine - stat cu copilul, creat obiectele miraculoase de care spui.

Cat despre cat de bine face curat, trebuie sa pleci de la premisa ca nu va face 100% asa cum vrei tu, cel putin nu la inceput. Important este sa fie cineva de incredere; cu timpul va invata ce vrei tu si vei fi multumita.

Succes la gasit pe cineva potrivit!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Ami, scuze de off-topic, am observat ca faci bijuterii-fantezie, si voiam sa te invit la un subiect pe tema asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81214
Vad ca tu ai facut si o afacere din asta, asa ca sigur ai mai multa experienta decat unele din noi, si poate in micile pauze ai sa treci si pe la discutia noastra

Si ca sa fiu si on-topic, si eu cred ca uneori menajera este o necesitate & salvare, zic uneori, pt. ca am mai auzit si cazuri cand (unele) menajere au provocat si neplaceri, asa ca atentie atunci cand alegi pe cineva.

-------------------
Diana

Mergi la inceput