Transylvania - un film cosmopolit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mika, acum trebuie sa si traduci ce ai postat, caci regulamentul forumului asa zice. Sau ai optiunea sa stergi si sa lasi doar linkul care, de altfel, se deschide unde trebuie.

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mika12, scuze dar nu inteleg mare lucru din link...

Sybille, am sperat ca are relevanta, desi m-am asteptat ca nu are! Cam pretentios...

Era pura curiozitate, multumesc mult, cred ca am sa sar peste. Am gasit un review in engleza azi.

*´¨)
 Â¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´www.myspace.com/mqqm" target="_blank">**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

cindva, in trecutul apropiat, la niscaiva scoala, studentii se prezentau. X era din azerbajdjan, Y din franta, Z din argentina, etc. Mai in fundul clasei zice un tip. ma cheama...si sunt din Transilvania.

m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Asa e ... da' cu filmul asta s-a dus pe apa sambetei si misterul Transilvaniei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

hi...hi...hi... Nu am vazut filmul, dar suna interesant, am sa caut sa il vad si eu.

Am dat insa pe linkul ala cu scene din film si la "Extrait vidéo 2" faza in masina, cu tipele la inceputul scenei arata cum mergeau ele cu masina si observ ca nu avea oglinta retrovizorie in fata, ci doar o podoaba atirnind... si imediat incep sa ma gindesc la simbolismul acestei lipse... hmmmmm... ce ar insemna oare ca nu vrea sa site ce are in spate, ce o urmeaza... apoi in imaginea imediat urmatoare oglinda aia apare ca prn minune... Aha... ce ochi de vultur am :))

Mergi la inceput