urgent de tot-ajutor

urgent de tot-ajutor | Autor: Mugur

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti si mie unde gasesc formular tipizat pentru "Decontari pentru operatiuni privind asigurarile sociale de stat"-formularul albastru ce trebuie completat in 4 exemplare pentru indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani?

In zona Drumul Taberei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

http://www.cnpas.org/cnpas/jsp/content.jsp?chapterId=98
Deschide noile anexe A 1.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Am sunat la casa de pensii si i-am intrebat de formularul repectiv care trebuie completat in 4 exemplare- unul albastru, altul rosu, altul verde si unul negru. Mi-au spus ca au caiete cu formulare de decontari la Bucur Obor. Acolo am gasit un caiet cu formulare dar nu avea decat culorile verde, rosu si negru. Ce magazine cu tipizate mai cunoasteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by Mugur

Am sunat la casa de pensii si i-am intrebat de formularul repectiv care trebuie completat in 4 exemplare- unul albastru, altul rosu, altul verde si unul negru. Mi-au spus ca au caiete cu formulare de decontari la Bucur Obor. Acolo am gasit un caiet cu formulare dar nu avea decat culorile verde, rosu si negru. Ce magazine cu tipizate mai cunoasteti?

Ionut

Diverta, la magazinul Unirea la perter si Mall la demisol.

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Am fost ieri si am pierdut 4 ore cautand formulare. Nu au asa ceva la Diverta, nici la Mall, nici la Unirii.

Mergi la inceput