La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si de la noi fetelor...noi suntem singurei tati e plecat la pescuit...
we placut in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor!
Azi am fost la eco sa imi vad puiutul, l-am luat si pe George care i-a zis doctoritei cum a intrat: "buna jiua, am venit sa vad pe fatiolul meu!" la care tipa s-a topit. Nu i-a tacut gura o clipa, femeia masura, se minuna ce bine e crescut bebeul, asta mic: "stii, mama ii da de mancare! da' il scoti acum sa il vad?" Am zis ca mor de ras, de abia ma abtineam! Apoi a gasit parafa ei, a bantuit prin cabinet foarte lejer! Habar nu am de unde atata dezinvoltura pe el, mai ales ca noi astia adultii suntem mai... "timizi" de felul nostru... Oricum, acum zice la toata lumea ca si-a vazut "fatiolul" la televizor (desi inca nu se vede daca e fetita sau baiat!!) Peste o luna aflam, daca va vrea sa ne arate!
Mie imi recomandase medicul ceva pentru greturi, Emetostop, si m-am bucurat ca l-am gasit ca 2 zile am stat macar la serviciu mai bine, fara sa vizitez anumite locuri turbate. Insa dupa doua zile... apa de ploaie! Si eu care vroiam sa profit de perioada asta si sa imi fac sotul "sclav" in a-mi satisface poftele! Nu mi-a iesit!
No, va pup ca tre' sa imi spal bebeul cel mare, care e nedormit de pranz si extrem de mofturlici!
O duminica placuta pe maine!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

elenace m-am mai distrat cum ai povestit de georgicala dr...haios foc...ma bucur ca sunteti bine
somn usor sipe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ELENA si noi ne bucuram ca BB din burtik este bine, sa o tineti tot asa!

Parca m-a apucat nostalgia si dorul de burtik... ce perioada frumoasa

GABI ce face tati tau ? Te asteptam cu vesti bune ! Multa sanatate !

MOnica, ce noroc pe sotz (sau nu) sa manince singur prajitura

LORY ma bucur ca ati petrecut bine de ziua lui Alin, sa ne arati si noua pozele

Va pup pe toate si ma duk sa spal bibe cit mai doarme teo

PA

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scopriute

Hai ca mai avem putin si vin petrecerile...

Eu am reusit sa mananc aproape normal in w-e,sper ca e de bine si scap si de greturi.Cu mirosurile o duc rau,de aici si senzatia de greata.
Elena ai vazut bebele mic???/Dadea din picioruse?!E tare geroge ce mai!!!!
Multumesc de urari fetelor si chiar nu am poftit Monica,poate de acum incolo,asa ca ai grija ce scrii.
Bine ai revenit Lory.
Sanatate la bolnaviori.
Va pup pe toate!!!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare....

Adriana...ce fac baietii tai?Cum merge tratamentul?
Gaby draga...cum e tatal tau?Ce tratament a primit?Socru' a facut operatia?
Monica...lasa nu mai fi suparata ca nu a iesit prajitura....No-spa e bun pentru orice fel de dureri?
Laurici...in primul rand dau un big pusi la grasunelu' Teodora si p-orma tie...hehehehhe...Sa sti ca nu esti prima care se intreaba ce cantitate are cana mea de cafea...E o cana de aia maronie,de Luminarc,marimea cea mai mare....deci dupa parerea mea cred ca pot baga in ea aproape o juma de litru de cafea...dar nu beau chiar atata...vreo 400 ml....Is cafegioaca mare.Sambata trecuta am ramas fara cafea ca sa bem dimineata...Al meu barbat a rezistat pana am mers in piata...la mine a fost jalnic,macar o fiertura din zatul ramas si tot am sorbit,pana am venit din piata si am facut una strong....Pai eu cu al meu,intr-o zi de weekend,bem cam 4 sticle de suculet Tedi de cafea....cred ca se apropie de 1 litru...Ca sticla de Tedi e masura pentru filtru,la apa.Saru-mana de pupici si promit mobilizare,numa' aruncati cu idei in mine ca-s in pana de inspiratiune....
Georgi....ce face nazdravanuta ta?...
Lory,pai sa nu uiti sa pui poze cu Alin la petrecere...Se pare ca ati avut distractie maxima...Copilasii mei sunt bine:Luana inca mai are muci si tuseste...Alex e in regula,bine ca el e mai zdravan.Luana merge la gradi,insa inca nu s-a obisnuit si plange dimineata...Sper ca se va obisnui o data si o data,ca eu deja nu mai am nervi sa ii tot explic de ce trebuie sa mearga la gradi.....Pupici!
Mai Elena,mai....pupa soacra pe el de flacau frumos si super istet...manca-l-ar mama pe el!Mai cuscra mai,ce flacau avem!M-ai ucidirat cum povesteste el despre fatiolul lui de la teveu....Dragul de el!Cred ca ati discutat voi doi si abia asteapta sa vada bebelusul nascut,asa-i?Iar cu greata...asta e:oricat Emetostop si alte emetirale ai lua...nu zic ca nu-s bune,insa au efect imediat si de scurta durata...Eu una,cand imi mai era oleaca de greata,rontaiam sticksuri,biscuiti cat mai uscati(d-aia populari,daca sti),sucuri cat mai acre...cel mai bine mi-a mers si mi-a facut Schwebs Bitter Lemon(cred ca am scris corect) ca e si acrisor si e bun si pentru ficat(contine chinina sucul) si acidulat de ragaiam ca 15 porci,dar ce bine era....Inca olecuta,Elenuta scumpa si scapi tu si de chinul greturilor...Bine ca bebic se prezinta cum trebuie in fata telespectatorilor curiosi si ca doctorul zice ca sunteti in regula.Pupam ginerelu'roscovanelu' Georgelu' si pe mamicuta lui!
Nina....zici ca Cristina si-a revenit cu racitu'?Super...I-a fost dor de gradinita?

Na,dragelor,va pup in gashca si sa aveti o saptamana cu realizari...Pupici la evribadi!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut scumpelor!
La mine lunea e... o chestie! Adica stiu ca de marti ma indrept spre week-end!
Nu mai am rabdare sa stau la calculator, de asta sunt si zgarcita la mesaje, si sunt satul de el la serviciu, ca de luni am avut treaba de.. dat si la altii.
Cuscro, NoSpa-ul e f bun pentru colici renale, biliare si dureri menstruale, de fapt e o papaverina. Eu iau si acum pentru contractiile astea nebune care ma lasa un pic si iar ma iau. Insa prefer injectabil, chit ca doare mama lui de... in combinatie cu scobutil fac. Iar de fiu'miu iti dai seama ca sotul era mandru de spargea nu alta! De vorbit de bebelush vorbim mult ca... tot imi spune ca doarme cu el si ma ajuta sa facem baita si ii canta si... stai sa ajungem atunci sa vedem ce vitejii mai raman din el!
Iri, esti pe drumul bun. Eu tot asa o duc. Azi am mancat ca au facut pe aici fetele pomana cu una alta, dar ce stare am acum... cred ca ma duc iar la locuri magice! Dar la cofetarie tot ma duc, am ceva intalneala cu fetele. O saptamana buna iti doresc!
Monica, (era sa scriu somn usor si voua - sa vezi ce am in cap), daca mai ai ceva retete... te rog sa mi le arunci. Eu nu-s cu poftele dar... curiozitatea ma indeamna sa le aflu!
Laura... stiu ca ti-e dor de burtica, si mie mi-a fost dupa ce l-am nascut pe George, dar si acum astept perioada aia misto, fara greturi si ameteli si crampe musculare. De ia mi-e dor! Ce face grasulina?
Va pup pe toate, v-am zis ca nu am stare... Sa aveti o saptamana buna si plina cu bucurii!Inca una si incept party-urile pe la noi, nu?
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena scumpa...s-ar putea sa ai o surpriza nemaipomenit de frumoasa din parte lui George referitor la bebelus....si de ii vei da voie sa sti tu ca ajutor mai mare nu vei avea...asa cum te va ajuta el....Pupam baiatu'!

PS.Tot asa va arata si masinica mea.O sa o avem la sfarsit de noiembrie.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ana sa o satpiniti sanatosi masinuta ! frumoasa !

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

buna fetelor,(dau copy de la alt subiect)
eu sunt tare suparata, ruxitza mea are afte in guritza, ieri a mers sotul la farmacie si i-a luat ceva fiindca toata noaptea(sambata spre duminica) nu dormise si cand m-am uitat in gura avea 2 afte...i-am dat cu picaturile alea si parca, parca-i mai trecuse dar azi noapte din nou plansete si urlete si cand ma uit azi de dimineatza...avea si altele...asa ca am fost de urgentza cu ea la dr care s-a uitat in guritza si a zis ca are inclusiv si pe amigdale...ne-a dat tratament dar nu de vindecare ci doar de ameliorare...ca a zis ca orice am face ii trece in 7 zilenu va zic cum plange ca pofteste tot felul de chestii sa manance si o doare numai cand le atinge de limbutza, nu poate sa mai suga din biberonmai repede ar vrea sa bea din cana, nu mai poate tine suzeta cand adoarme...si tot asa...a zis ca daca incepe sa faca si febra sa revenim dupa 2 zile...daca nu sa-i dam tratamentul asta si sa asteptam sa treaca cele 7 zile....de chin
anasuper masinutza, sa ajunga cat mai repede la voi si sa o stapaniti sanatosi
elenaacush trece si saptamana asta si vine iar we-ul
gata irinaam promis ca o sa am grijasi numai bine...mai povesteste-ne de printesica ta cea mica(mare)ce mai face?
va pup pe toate fetelor, ma duc sa am grija de ruxitza ca e tare zmierti in perioada asta
pupici si noapte buna

monica

Mergi la inceput