La multi ani, Minunate Scorpiute ! (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor....nu stiu zau ce se petrece in toamna asta,dar asa ma enerveaza boleshnitza asta care bantuie prin lumeeeee....de nu stiu cum sa ma exprim.
Asa ca dezamagita si trista va urez,totusi un weekend bun si multa,multa sanantate tuturor,si mici si mari!Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, sanatate multa tatalui tau si socrului.sa ne auzim cu bine cand revii.te pup si grija mare de tine.
georgi, am incercat cu meto....(mi se incurca limba) si nimic tot continua sa verse.am reusit azi putina banana sa-i dau si iaurt cu fructe si nu le-a vomat.
elena si iri, pupam burticile.feriti-va de boli.
nu-mi place insa ochii rosiiiii, dusi in fundul capului si umflati.ma duc dupa masa iar la dr.fug ca am ciorba pe foc.poate il momesc cu zeama.
va pup pe toate si aveti grija de bolile astea.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am reusit sa manac ceva azi fetelor:ou de dimineata si acum 4 felii de pateu cu castraveti,Doamne pote imi trece mai repede starea asta.Ieri chiar mi-a fost rau am zacut si nu puteam manca.Offf!!!
Va pup si eu pe toate si SANATATE MULTA ca tre avem nevoie de ea !!!
W-e linistit!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu am apucat sa scriu mai multe, precum mi-am propus ieri, dar revin luni cu un mesaj mai detaliat. Pana atunci, sa ne bucuram, de un weekend cat mai frumos si sa venim numai cu vesti bune, luni !
Imi pare rau sa aflu de tatal tau si al lui Bogdan, Gaby, ca sunt bolnavi ! Multa sanatate, sa se rezolve totul cat mai usor si putere sa mergeti inainte !
Sanatate si celor 2 cavaleri ai tai, Adriana !
Va imbratisez si va pup pe toate !

Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
si eu sunt prinsa prin bucatarie cu "de-ale gurii"fac o prajiturica cu miere si gatesc papa de oameni mari si de oameni mici
mi-au venit si rushii si am o stare cam nasoala...dar bine ca se intampla doar o zi restul e suportabil...
va pup pe toate si pe copilashi si va urez multa, multa sanatate

georgi si eu am luat modafen dar nu a facut minuni la mine...sanatate multa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna seara !

GABI multa sanatate tatalui tau ! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cit mai repede si tu sa te bucuri de el muuulti ani de acum incolo !

NINA esti o fiinta speciala si sa stii ca imi esti foarte draga... dupa fetita cu stea in frunte, se stie ! Ma bucur ca merge iar la gradi si ca se simte mai bine

Monicuto pai tu cu d-astea vii ??? pai io chiar dak nu mai sunt gravi tot poftesc la prajituri... si nu uita de Elena si Iri care poate le ploua in gura.....eeeeeee ia sa-ti revizuiesti comportamentul si sa nu mai te tii de prejituri...da ?

GEORGIANA cum ai reusit sa racesti? Nu stiu dak este bun modafenul... maninca nulte citrice si ai grija sa nu ia gripa si micuta Stefania de la tine... te pup si multa sanatate !!!

IRI (piticasigogosica) ma scuzi, eu am citit mai pe diagonala pina acum, din cauza de Teo am inteles ca astepti un BB ... dak asa e iti spun si io sarcina usoara si sa ai un copilas sanatos !Ti-am vazut pozele si mi-au placut foarte mult

ANA, iubirea mea, nu mai fi trista ca imi este DOR de povestile tale pline de umor... cind aveam io timp de net () sa stii ca te asteptam cu limba scoasa sa scrii ceava....si ma gindeam asa.... oare cite kile o avea frate cafeaua aia de o bea cind ajunge la scirbici ??? Asa ca ar fi cazu' sa te organizezi si sa ma faci fericita si cupiii tai frumosi

LORY te pup si pe tine si sper ca esti bine

ELENA te pup si sacapi cit mai repede de starea asta ca tare greu eeee.....

PUP toate scorpiutele frumoase

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna fetele si multumesc de urari si pupici.
Am luat Nurofen pana la urma pt ca am mai luat si inainte cu rezultate bune.Si de data asta a fost bun pt ca ma simt mult mai bine.
Stef e deja la nani si eu bantui pe net.
Va si io pe toate si noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mai sa stiti ca nu mi-a iesit buna prajitura(sa nu ma mai certati)..vorbesc serios, luasem reteta de pe net...dar acum am jurat ca nu mai fac niciodata o prajitura decat dupa ce o gust inainte la altcinevaasa ca fetelor n-aveti la ce pofti
numai tati papa din ea noi ceilalti....i-am lasat loc liber se pare...
ia uite cine are cupil cuminte si la 21,30 face nani...dolcemi-am insusit criticagravidutzelor
georgi...ma bucur ca te simti mai bine
eu pana azi nu am luat no-spa in prima zi de rushi si am incercat tot felul de alte prostii...dar azi la sfatul unei prietene am luat si chiar mi-a facut super bine...
va pup pe toate
somn usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Pupici multi la scorpiute.Eu mi-am revenit bin, ma simt foarte bine.
O sambata si o duminica placute.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Fetelor bine v-am regasit!!!

Am revenit iar cu scuzele de rigoare...nu va mai zic cat de ocupata am fost...mai sunt inca dar mi-am zis ca trebuie neaparat sa dau un semn de viata!
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si la Alinut cu ocazia implinirii varstei de trei ani, va pup pe toate !!!
GABY, imi pare tare rau pentru tatal si socrul tau! Le doresc insanatosire grabnica iar tu sa ai grija de tine! Te pup si astept vesti!
ELENA, cum te mai simti?Georgica sa se ia de mana cu Alinutul meu sa converseze in lb. engleza! In special inainte sa adoarma de nu-mi spune ,,I LOVE YOU!'' de 30 de ori nu-mi spune deloc!Deocamdata nu cred ca sunt probleme asa mari cu Koreea de Nord...ramane de vazut!Te pup si ai grija de tine si de burtica!
IRI, felicitari si sarcina usoara iti doresc! Te pup!
LAURA, ce mai face grasunica ta?Tu ai inceput sa te simti mai bine? Va pup!
GEORGI, ANINA, ANA,MONICA, ADRIANA, MIRA, ce mai faceti?Copilasii sunt bine? Ii pup si pe ei !
Am uitat sa va spun cum am petrecut de ziua lui Alin! Am inceput distractia cu doua zile inainte, am umplut casa de baloane...o gramada de cadouri ce i-am luat, am petrecut si acasa si la restaurant si a fost super incantat!Cand o sa am timp o sa pun si cateva poze ca nu am prea facut, am filmat foarte mult. Cam atat!
Ma opresc aici, sper sa mai intru cat de curand sa va scriu, aveti grija de voi, va inca o data si sa auzim numai de bine![/left]

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput