Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor....pentru unele o sa ziceti...nu?......!
Noi am avut o noapte de cosmar....nu e ceva nou...nu?....vad ca nu sunt singura.........si eu am fost de mai multe ori la toaleta....ba mi-a fost sete....ba cald...ba deja imi amortise o parte si trebuia sa ma intorc pe celalata...si tot asa pana dimineata....singurele ore cand reusesc sa ma odihnesc un pic!
Fetelor am aflat ieri de ANL.....se pare ca eu sunt mai ghinionista....am primit numai garsoniera.....nu zic ca nu e bine si asa...dupa 3 ani de asteptari....dar acum cand vine si bebe speram sa fie 2 camere....dar asta e....acum ne mai poarta sa tragem la sort etajul...poate mai imi pica si la parter ca innebunesc.....!
Asiza...ma bucur ca esti optimista....si am vazut ca ai deschis si un subiect despre problema bebelui...si poti sa stai linistita....nu-i face rau lui bebe....el simte ca mami lui e suparata...!
Dolores....de acum numai cu din astea ne-om lauda...ce ne doare si cate ne doare....si eu sunt la fel...bine ca nu sunt lucruri mai grave...astea or trece.......si ma bucur ca ne mai dai vesti din cand in cand!
Roxanica....felicitari pentru rezultatele la eco....si tie ti-a zis ca deja e pregatit de iesit?....
panaa...stai linistita....si noi ne-am confruntat de multe ori cu aceste probeleme...ni se parea ca nu misca deloc....ba ca prea rar.....si ne faceam griji degeaba...gandeste-te ca are si el zile cand e mai obosit...asa ca noi...si se odihneste....cat despre raceala....ceaiuri cu miere si lamaie...comprese cu spirt....si sa stai cu picioarele in apa fierbinte....da roade....!
Raluca...si eu am sesizat ca se scrie mai putin pe forum si ca fetele nu mai sunt asa de active....nu stiu de ce....si referitor la problema ta...asa sunt si eu....nu ma mai suport...nu ma pot incalta...nu ma pot apleca...ma misc greu...nu mai pot respira cum trebuie....gafai...si as putea continua cu o lista lunga....
Codita...trebuie sa fii optimista....sa-ti spui mereu ca va fi bine cu bebe.....
V-am pupat pe toate ......si revin mai tarziu!

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia1609 tu poti folosi acele tehnici ca se intoarca bb?? Eu stiam ca medicul incearca sa-l intoarca.. dar nu ma baga in seama, probabil ca detin informatii invechite.

Amalia,

Chris80, incearca sa te relaxezi. Incearca cateva inspiratii/expiratii mai lungi. Si incearca sa faci ceva ce-ti place, uiti atunci de respiratiea ingreunata.
... si eu am avut un vis oribil pe dimineata.. nu era legat de bb, ci de Matei..

Roxanica2006 e bine daca ai un medic asa sufletist. Mare lucru!
Nu prea inteleg insa de ce sa faci acele injectii pt maturarea plamanilor, daca nu-i nici un semn de travaliu prematur...
Inteleg ca nu fac rau, dar sunt tostusi niste substante chimice in plus..

Panaa nici bb meu nu misca in fiecare zi la fel. De exemplu cand sunt agitata si pe drumuri aproape ca nu-l simt. Dar cand ne relaxam impreuna sa vezi ce onduleuri si alea, alea..
Are si el, zile si zile.

Cu vitaminele e cu dus si intors.. difera si de medic, cat si de cum ti-au iesit analizele si de faptul daca ai sau nu o alimentatie echilibrata.

Aelita, bineinteles ca sa-l scot afara.
Deci am avut ordin sa-l scot zilnic afara, iarna in jur de ora pranzului cand e mai cald, pana la o temperatura de minus 20 gr.C, dar nu pe ceata.
Asa ca ne-am trambalat pe-afara fie ploaie, vant sau ninsoare, acoperitoarea de ploaie sa traiasca!

Iar cand s-a incalzit, dupa pediatru, mai ca trebuia sa stau toata ziua in parc. Noroc ca peste vara ne-am mutat la mama si il lasam pe Matei practic toata dimineata si dupa-masa afara, dormea in carutz. Atunci a fost o vara mai racoroasa, ca altfel nu poti sa-l tii afara pe canicula.

Adevarul este ca aerul curat ii calmeaza si-i oboseste. Iarna, mai ales cand sunt mici, ii ia somnul subit.

Linkul de la camera Kokorinei este la semnatura ei, ca si eu am cautat-o la poze...

Raluca, gand la gand cu bucurie cu deplasatul. Tre sa ma mobilizez sa ajung la coafor sa ma tund, la mama naibii, si la Unirea dupa niste sutiene.. si nu prea-mi iese.
Nu stiu cum o sa fac, dar saptamana viitoare trebuie musai sa le rezolv.

Alexandra, bafta la etaj!

Semitema zilei de ieri (epilat sau ras):
Cum eu in general nu fac nimic special in zona.. mi-a recomandat medicul, inainte de cezariana, sa ma rad pana la zona clitoridiana.
Si s-o fac de acasa, unde e mai relaxant. Asa ca mi-am pus sotul la treaba cu vreo cateva zile inainte,.. sa exerseze , si apoi in ajun.

33+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

chiuar daca nu e capitolul de socrosenii, hai sa ma plang, ca ma arde rau

v-am zis ca in linii mari soacra mea e rezonabila, dar din cand in cand o ia pe aratura si ma umple de draci. de exemplu ziua de ieri, care a fost plina- hai ca vine pe la mine, incantata ca mi-a luat 2 pulovare. in primul rand surpriza, sa vina ea singura pe jos, desi stam aprpoape! ne-am mirat amandoi, hai sa o vedem si pe asta! ma intreaba ce program am, i-am zis ca de la 1 la 2 o sa fiu ocupata, vine cineva la mine care are nevoie de niste ajutor. am zis ca a inteles, de creme ca m-a intrebat. dar de unde, la 12 soseste de abia. am zis ca o pleca cand imi vine musafirul. nici gand, a stat pana la 1 juma, si de abia dupa aia a considerat ca e bine sa mearga acasa. eu i-am zis sa stea sa bea cafea cat ne vedem noi de ale noastre, si dupa aia sa stea si la masa, dar nu, nu am avut cu cine. iar pulovarele erau ele late, dar f scurte, pentru jumatate de burta. gestul si intentia conteaza insa, asa ca i-am multumit cum am stiut eu mai frumos si nu i-am zis nimic. insa m-a enervat ca nu m-a lasat sa imi vad de ale mele.
seara la telefon, da de mine. si ma apuc eu sa ii povestesc ca in weeek end avem program, suntem invitati la masa si sambata si duminica, e ziua finei nr 3 si finii 2 sarbatoresc un an de la nunta. la care ea, ca e singura toata sambata si ca vine cu noi, ca socra-meu pleaca o zi din bucuresti. am vazut rosu in fata ochilor si i-am explicat ca asa cum la ea nu aduc alte persoane neinvitate, nu vad cum mi-as putea permite sa le fac asta altora, si ca imi pare rau, poate sa stea cu noi cat6 vrea sambata, mai putin cat suntem la masa de pranz. ceea ce ma enerveaza e ca ea nu face distinctia intre anturajul nostru si al ei, nu e prima data cand isi imagineaza ca noi apreciem compania dinozaurilor cu care se intretin ei, sau cand vrea si ea prietenii nostri. si de fiecare data se loveste de un refuz, si de fiecare data o ia de la capat, si nu imi place sa fiu pusa in situatia asta. de ce sa ii zic eu nu, sa se sup[ere pe mine, cand ceea ce cere ea nu e rezonabil? iar alex, cand a auzit, nu a comebntat decat ca de unde pana unde e o problema sa stea ea singura o zi, adica nu a fost miscat sub nici o forma. pacat doar ca nu a putut raspunde el pe fix, ca alta era sa ii zica el nu.

gata, mi-am varsat oful!

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, mamici!
Ruxandra sb, asta am inceput si eu sa ma intreb: de ce sa fac injectiile pentru maturarea plamanilor bebelusului daca nu exista indicii ca ar exista posibilitatea unei nasteri premature? Iar incep sa ma indoiesc de recomandarile dr. si sa fac dupa cum ma taie capul.
Uite, tocmai am luat de la farmacie cele doua fiole recomandate si citesc prospectul DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE : Precautii - Administrarea in cursul sarcinii si alaptarii se va face numai daca tratamentul este absolut necesar, iar in aces caz se impune o stricta supraveghere medicala, intreruperea alaptarii. Nu prea suna a medicament total inofensiv in sarcina! iar sunt derutata total.
Acum nu cred ca medicul e tampit, nu mi-ar recomada acum la 32 sapt. un medicament care sa dauneze bebelusului ori mie, dar totusi daca nu e absolut necesar , de ce?????????????
Va rog, KOKORINA, ADINAZOT, ajutati-ma! Parca voi doua ati facut injectiile astea, sau numai doreati sa le faceti?
Oricum sa spunem ca la voi exista o buna justificare, kokorina e mamica de gemeni, acestia de regula nascandu-se inainte de termen, iar Adinutza a avut mai multe probleme si s-a dorit evitarea altora, dar daca nu ai probleme????
Panaa, referitor la vitamine, medicul meu e de parere ca trebuie luate numai in cazul unor carente dovedite, in caz contrar mamica se face . Dar bineinteles ca eu am mai intrebat in stanga si in dreapta si am decis sa iau Elevit, dr. a zis ok, dar 1 la 2 zile.Cam asta e povestea. Ideea cu Elevit mi-a venit de la mai multe mamici de la noi din SM care umbla in Ungaria pentru supravegherea sarcinii. e o moda in zona noastra, toata lumea merge in Ungaria, unde sunt conditii exemplare, eco 4D si se pare ca e chiar mai ieftin decat la noi. Si la mamicutzele "unguroaice" dr. de acolo le recomanda cu sfintenie Elevit zilnic, Domane fere sa nu ia, asa ca m-am aliniat standardelor
Va rog fetelor daca stiti ceva despre injectiile astea de maturare a plamanilor spuneti-mi si mie! Oricum daca nasti la termen banuiesc ca sunt inutile, rau sa nu faca...

ROXANA 31 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Fatima intradevar ti-aaparut aiurea mesajul dar eu l-am vazut . sunt sigura ca nu voi fi singura. Daca ajung in carrefour ma uit darnu e mai simplu sa suni tu la ei la magazine si sa intrebi? pe site-ul or ai nr de telefon de la toate magazinele si suni si intrebi ce te intereseaza. asa esti sigura daca gasesti patutul care il vrei sau nu.

chris de cate ori povestesti de socroseniile tale ma tavalesc de ras. bine i-ai facut auzi tu sa se autoinvite la finii vostri. dar stai mamaie linistita acasa si daca te plicitsesti ia si tricoteaza ceva.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

S-A DESCHIS CAPITOL NOU

M-a rugat Asiza sa va mai anunt odata pentru ca mesajele ei apar aiurea si s-ar putea sa nu vedeti mesajul.

ne vedem in urmatorul capitol.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput