Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 29
Raluca_u spune:
Mayaione, Adinutza mea vea la 34 de saptamani 2.800 si am trecut deja de 3 kg, asa ca inchipuieti cum e la mine cu apasatul.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
codita spune:
Buna burticute,
ramasese sa va zic mai multe despre mine si bb.
Povestea mea e lunga dar o sa incerc sa o spun mai pe scurt.
Mi-am dorit bb si nu reuseam sa raman, asa ca am inceput un tratament.Se pare ca am ramas exact in timpul tratamentului. Bucuroasa m-am dus la un alt dr la care era prietena mea (dr care imi daduse tratamentul era in concediu de maternitate).Surpriza mare ama avut cand dr m-a sfatuit sa renunt la sarcina ca s-ar putea sa fie probleme din cauza medicamentelor.Am crezut ca se sf lumea.Am hotarat sa mai cer si alte pareri.In final am avut 2 pro si 2 contra.Asa ca m-am decis sa pastrez bb.Urma sa aflu la morfologie daca e bine. A venit si morfologia. A Iesit ca bb e bine dar stau si acum pe ghimpi. Pana nu-l vad eu ca e ok nu ma linistesc. Nici nu stiu cata incredere sa am in dr.La cate pareri am auzit........
32 w
asiza spune:
Buna fetelor!
Stire pentru clujence: intre 18-21 octombrie, la Expo Transilvania se organizeaza Targul Materna...pentru mamici si bebici...pentru mai multe detalii intrati pe expo-transilvania.ro.
FELICITARI fetelor care au vesti bune de la eco! 

Sa va traiasca bebicii ca mai la toate vad ca-si voinicei tare!!! Semn bun, ne apropiem incet, incet de nastere!
Panaa, important e ca SIMTI copila, de asta nu trebuie sa te ingrijorezi deloc...daca nu simti nimic in 24 de ore, e cazul sa te prezinti la medic!
Donia, ai tu dreptate in ceea ce mi-ai scris pe topicul celalalt...

Alex, ai grija de tine! 
Dolores, sper totusi ca nu te-ai racit cobza...
Danita, cum esti? S-a mai relaxat burtica????
sa fie bine! 
Roxanica, pupici si tie...insa intreb si eu ca Ruxandra: De ce sa faci injectiile alea de maturare a plamanilor lui bb, cand la tine totul decurgge normal, nu e sarcina cu probleme si suspiciuni ca bb s-ar grabi la iesire...Dar fa cum crezi ca e mai bine pentru tine...cred ca rau nu-ti fac oricum...
Si tuturor celor care v-ati gandit la mine si mi-ati scris va transmit multumirile mele si gandurile bune...sa nu va suparati ca nu v-am raspuns la toate, dar ati scris mult si am avut de recuperat, dar am cititi tot, tot (Kokorina si pe tine te-am citit, chiar daca ieri ti-au aparut mesajele aiurea)...
Azi merg iar la eco si revin cu vesti....
Oana
29+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Raluca_u spune:
Codita bine ai revenit.
fii tare si optimista, bebe o sa fie bine si voi o sa va bucurati de el. uite multi 

ca sa iti de-a putere.
intra si scrie-ne mai des ce mai faceti tu si bebe mic.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxana c. spune:
Neata, fetele!
Chiar daca-i aproape 11, la mine-i dimineata, ca acum juma de ora m-am trezit, bineinteles, cu pauza de rigoare de la 7 dimineata cand mi-am trimis fetele la scoala si la gradi. Si cu alte 2 pauze de peste noapte
.
Si eu am visat cam aiurea, si ieri si azi, ieri am visat struguri negri care cica inseamna lacrimi, iar azi-noapte am visat ca nasteam, dar parca in loc de bebe era un pui d-ala ca in reclama aia cu" zboara, puiule". Brrrr, vise, sa se duca cu noaptea!
Piscotica, ia vino la raport si spune ce ne mai face bebe, doarme noaptea, ii dai san sau lapte praf? Ce lapte praf? Te ajuta cineva (mama, soacra) ?
Tizo, felicitari ptr rezultatele de la eco.
Panaa, lasa copilul in pace, are si el zile cand e mai activ si zile cand e mai puturos, daca misca e bine, ca misca mai putin sau mai mult, nu-i nicio problema. Sa-l simti ca misca e principalul.
Raluca, dar grasana printesa ta! Vrei sa nasti normal sau cu cezariana?
Al meu avea 2073 g la aproape 33 de sapt, eu as vrea sa ia mai mult, ca nu ma deranjeaza , si 4 kg poate sa aiba.
Apropo de kg, am luat 17 
. Mai am inca 2 si bat suta
.Mai este cineva ca mine? Hai, incurajati-ma!!!![]()
Codita, sa dea DD sa fie bine. Si daca ti-a spus la eco ca-i bine, asa va fi. 
Cleo, pe unde umbli, ca nu te-am mai vazut! Da un semn!
Dandusica, hai odata si pune internetul ala! Nu cumva sa nasti si sa nu ne spui!
Miro, tu nu mai spui nimic? Ce mai face Karina?
Voi mai stiti ceva de Veronici? Oare ce face, ca n-a mai dat niciun semn! Sper sa fie bine toti 3.
Vi se intampla sa miste bebe asa, in toate partile, nu stiu cum sa explic, da din toate odata, nu mereu, dar uneori se misca toata burta. si mai are momente- cred ca atunci cand se intinde- cand efectiv ma astept sa scoata un piciorus prin burta mea![]()
Azi e ziua lui Marius, implineste 39 de ani, nu i-am luat nimic si nici n-am idee ce sa-i iau. Diseara avem invitati neamurile. Mi s-a intamplat o faza misto acum 2 zile, m-am dus sa-i comand tortul la o cofetarie de unde mancasem un tort la o nunta, bun rau, stiam ca-i de ciocolata. Ii spun aleia ca vreau de ciocolata, ma intreaba: cu nuca, stafide sau banane? Ups, habar n-aveam de care fusese ala. Ii spun cu stafide, ca fetele mele mananca stafide en gros. Cu frisca sau cu ciocolata deasupra? Cu ciocolata.(aici fu usor). Cu fluturasi sau cu trandafiri? Haida-de, cu ce-o fi. Ce sa scrie pe el? Ce-ar putea sa scrie la o zi de nastere?
. Am plecat de-acolo razand ca proasta, nu stiam ca-i asa greu sa comanzi un tort, pana acum am luat de gata sau l-am facut eu.
Gata, v-am impuiat capul destul, 
Roxana
33+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
mami_n-d_06 spune:
Fetelor, sunt Asiza...m-am logat cu userul asta, sperand ca-mi apar mesajele unde trebuie, pentru ca vreau sa va anunt ca ma incumet sa deschid again capitol nou...Asadar, putina rabdarica...
mami_n-d_06 spune:
CAPITOL INCHIS. VA ASTEPT CU DRAG LA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85866" target="_blank">CAP. 46
roxana c. spune:
Stati asa ca am aparut iarasi.
Chris, nu te mai enerva! N-o mai baga in seama! Uite un
sa-ti treaca nervii.
Fatima, am vazut chiar aseara patutul ala, si mie mi-a placut. Seamana putin cu al Mironei, dar doar putin, la lemn parca. Ia uita-te la pozele ei! Marius l-a vazut si pe cel de la Graco, si nu intelegea de ce-i 6 mil cand celelalte erau pana in 3, si i-am explicat ca il leagana pe bebe, ca are lampa , etc. L-a studiat si el si cred ca i-a cam suras, dar nu vreau sa vad nimic in casa pana nu nasc, am si eu un fix!
In legatura cu tema de ieri, am si eu o intrebare: cum va depilati voi cu crema in partea ....de jos, cu oglinda? Eu l-am angajat pe Marius ca barbier sef
, si ma fac cu lama. Nu m-am facut niciodata cu crema, dar ma bate ideea. Ce crema ati folosit voi?
Si sa nu uitati, in bagajul de spital sa fie si o lama, a mai spus cineva, mai spun si eu, mai trebuie facute "retusuri"![]()
Roxana
33+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aelita spune:
Raluca si Mayaione,voi deja puteti naste oricand,bebelul e in kilograme !!
Codita,bine ai revenit! sanatate multa si incredere,sa dea dzeu ca bebele tau sa fie sanatos si sa creasca mare si sa te bucuri de el !
dar ce fel de tratament era de ti se recomanda avort? daca erau asa periculoase,nu trebuia sa se asigure ca iei o metoda anticonceptiva ? de ce nu ti-au spus de la inceput ca trebuie sa te asiguri cu o metoda buna?
desi nu cred sa fie ceva asa periculos.
cred ca mai rau te-.au speriat.nu stiu,dar mi se pare ca pun problema avortului prea usor.adica iti dau un tratament,nu se asigura ca nu ai nici un risc,apoi iti spun asa senin,ca trebuie sa faci avort,ca si cand nu ar insemna nimic ...
eu zic ca ai facut bine ca nu te-ai luat dupa cine ti-a spus asta,si ca ai mers mai departe,ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
28+
atudor spune:
Buna dimineata burtici 
Ce facem azi? Gatim, facem curat?
sau ne potolim...Ar trebui sa ne odihnim cat mai mult ca acusi ne vin mandretile de bebei si gata somnul...
Raportez o noapte extrem de linistita cu o singura vizita la toaleta...chiar ma si mir cum de am reusit sa dorm 8 ore legate.
danita, ce faci? Da un semn, please
Ana
36w4d cu