Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 28
Raluca_u spune:
Panaa cu siguranta recondarile de a lua sau nu suplimente difera de la medic la medic.
Eu am inceput sa iau Elevit la 22 de saptamani la recomandarea medicului dar doar 1 la 2 zile pentru ca stau destul de bine cu analizele. Tardiferon fol iau zilnic sau cel putin asa ar trebui ca mai uit de el dar mi-a zis ca nu e nici o prob ca analizele sunt super petru ca am grija sa mananc de toate.
Pentru mine azi a fost o zi super aiurea din cauza netului. eu m-am straduit sa va citesc si sa raspund dar nu va inchipuiti cu ce eforturi si nervi pierduti.
abia acum a inceput sa mearga si incerc sa profit.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
vreau sa multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la tema.
Miro pe unde umbli?
voua nu vi se pare ca de vreo doua zile scriem cam putin si ca lipsesc cam multe fete? strigam catalogul?
in ceea ce priveste numarul de mesaje eu sunt de acord cu Chris. cand scrieti un mesaj se modifica nr si in urma.
pupici si sa aveti o noapte cat mai usoara sa va puteti odihni.
noapte buna.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
panaa spune:
Ideea este ca n-am probleme cu analizele. Chiar mi-au iesit bine, numai ca doctorita mi-a spus ca asa se ia (MATERNA) inainte, in timpul si dupa sarcina.... Ceea ce ma intriga este ca sunt 15 medici si 15 pareri.....
aelita spune:
kokorina,baga un link si pt mine,la camrea copiilor,ca eu am cautat sinu te gasesc in atatea.
Dolores,cum te mai simti?te-a luat raceala?
Asiza-Oana,asa imi placi,optimista !! asteptam vesti de la eco.
Mirona,brrr cu spalarile alea pe hol,si reci!aveti grija fetelor,sa nu stati la mana lor,daca e asa!
raluca,ai grija de burtica.de ce te doare?
acs,te admir pt cum te descurci cu doi copii ,si inca unul pe drum!!!esti un bun exemplu pt noi toate care ne speriem de cum va fi cu unul singur.
porumbitza,
ruxandra,in ce sens te-a terorizat medicul cu scosul copilului afara?sa il scoti sau sa nu in ianuarie?
amalia,are deja 2 kg?? BRAVO!!!!!felicitari!
sa stea acolo cumintica.fetele au tot luat no spa pe tot parcursul sarcinii,nu cred ca iti afecteaza acum,la final,cateva saptamani.
panaa,eu ma epilez periodic,ca si inainte,ba chiar mai des o sa o fac acum,ca nu cumva sa ma prinda nasterea nerezolvata.cu ceara calda peste tot.si daca o sa se intample intre epilari,si o sa fie un picut rasarit,rezolv eu cumva in casa,nici eu nu ma las pe mana celor de la spital.oricum nu sufar lama,dar daca e nevoie,atunci la final,sa o fac o singura data si doar pt cateva firicele.
kokorinaaaaaaaa,tot vorbiti si eu nu am vazut NIMIIIIC !! vreau si eu sa vad!!!
asiza,ce ai tu? cum te simti?
dolores,de ce nu te-ai culcat ziua,daca nu ai dormit toata noaptea?sper sa iti fie mai bine!
roxanica,felicitari pt rezultatele de la eco!in curand se intoarce bebelusul!haha sta picior peste picior????daca ti-a zis sa nu mai iei vitamine de ce mai iei?nimic nue bun in exces.daca nu ai carente,nu e bine sa iei,nici la doua zile.asculta-ti medicul!elevit contine toate vitaminele,nu?apoi ai sa pui doar tu pe tine,si puitul mai putin .e bine el acum,nu exagera.
nu e rau sa diseci toate recomandarile,e foarte bine,dar e logic ca daca nu ai carente,sa nu te mai indopi de chimicale.hai,nu mai fi speriata si ai sa vezi ca totul osa fie bine!
panaa,paracetamol.
nu te inggreijora pt miscari,sunt zile in care simt si ei nevoia,ca si noi,sa mai stea locului.si a mea e lenesa rau de cateva zile,dar si eu am o stare de somn si de lene...asa ca ce sa ii cer ei? are zile din astea,pt ca zbenguie prea tare de fel,si apoiisi mai ia o pauza.dar important e ca o simt acolo,chiar daca da mai firav ca alte dati.lasa,sa se mai potoleasca si ei,sa mai ia vacanta.e normal,nici tu nu esti la fel de activa in fiecare zi.mai vremea de-afara,mai faptul ca poate a luat in greutate mai repede in.tro anumita perioada si e si el mai lenes,asteapta sa invete sa isi miste iar fundul si burta..tu ai chef mereu de dans? nu.asa si el!
vad ca se mai discuta de vitamine.in nod normal nu ar trebui sa fie 15 pareri,ar trebui sa se ia vitamine daca e cazul.nici un medicament nu se ia preventiv.daca sunt carente,sa se ia,daca nu,sa se inceteze.de ce sa exageram?cele carora v-au recomandat,probabil ca aveti nevoie.
Piscoticace ne face baiatul?????
28+
doradora spune:
buna tuturor burticilor
am avut o noapte nasoala, cu drumuri la toaleta si cu un vis cumplit de real. nu vi-l povestesc, dar nu il doresc nimanui.evident legat de bebelina. de fapt,a fost si visul nr 2, si ala destul de real, dar eram la acum 2 locuri de munca si ma doare mai putin de el.
poate oi dormi azi, sa compensez cu prostia asta de noapte.
chris
31+
alexandra
porumbita80 spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI SI MAMICI
Raportam am dormit bine bebe a fost cumintel a lasat anrenametul pentru alta data.Am si visat bine deci suntem ok, azi creca ma apuc sa trebaluiesc prin casa ca ma simt mai bine.Va pup pe toate si sa aveti o zi buna
stela
Raluca_u spune:
Neata fetelor,
deja noptile sunt din ce in ce mai aiurea, dar las ca trecem noi si peste asta ca mai avem un pic. eu deja nu mai am rabdare. I-am si spus lui Ionut aseara ca abia astept ca eu asa nu mai rezist - abia mai merg daca trbuie sa ies din casa. pe acasa parca mai e cum mai e, probabil pt ca distantele sunt mici dar cand ies si pana la magazinul de la colt ma apuca toate alea.
pupici si sa aveti o zi frumoasa.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
adinazot spune:
Neata etelor!
am avut si eu o noapte agitata,nu mai stiam pe ce parte sa stau,imi simt tot mai grea burtica.Vaii,ce frig s-a facut afara,vine iarna,si nu-mi place deloc.Am si o veste buna,mi-a iesit rezultatul uroculturii negativ,deci...am scapat de stafilococul ala tampit.Stau mai linistita acum,ce bine...
CODITA,va fii totul bine cu bb,mai scrie-ne mai des despre voi!!!
Adina 34+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
mayaione spune:
Chris cu respiratul eu am patit-o urat de tot. Nu puteam sa respir normal cateva minutele.Erau groaznice momentele. Acum s-au mai rarit, dar oricum exista. Cred ca nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa mai coboare bebe si sa nu mai apese pe plamani.
Panaa pentru raceala eu am luat un paracetamol si am baut vreo 3 cani de ceai de tei cu lamaie. Si a functionat, m-a tinut raceala doar o zi. Nici nu speram sa o opresc asa repede, ca deja aveam ochii umflati, nasul rosu etc.
Raluca cu mersul o sa fie din ce in ce mai greu. Cand ies la plimbare am senzatia uneori ca o sa-i iasa capul
asa de tare apasa. E nasol ca nici in casa nu-mi vine sa stau.
La nascut s-ar putea sa urmez eu, nu cred ca mai apuc noiembrie. Bebelina e si destul de dezvoltata are 2850 kg si se agita foarte tare. Cu epilatul eu ma fac cu aparatul, doar inghinal folosesc lama pentru ca oricum nu mai vad nimic acolo, il mai chinui pe sot sa ma ajute.
mayaione 36+ si 
fatima spune:
Buna dimineata, burticici..ati dormit bine? eu dorm in general destul de bine, numai azi noapte m-au cam trezit stelutele fluorescente pe care le-am lipit aseara si care cadeau cu zgomot pe parchet de pe perete..una cate una..
chris80, si eu am tot felul de vise ciudate, cica e perfect normal in perioada asta, dar am citit nu mai stiu in ce grup de mamici, ceva ce le-a intrecut pe toate in hilaritate..o fata visase ca a nascut un breloc cu chei si se straduia si sa le alapteze..
off, greu mai merge site-ul asta..ba nu reusesc sa-l deschid, ba nu-mi apar mesajele, acum nu pot sa-mi citesc pm-urile..cand incerc sa le deschid, ma transfera la prima pagina, iar casetuta aia cu "ai un mesaj nou" imi apare in spatele reclamelor, de nici nu pot sa fac click pe ea..asa ca imi cer scuzele de rigoare cui mi-a trimis pm si nu raspund prompt..
noi suntem bine, pe ultima suta de metri cu pregatirile, tot cautam patut si nu gasim..am primit un patut pliant de la nasi, dar nu are etaj si cred ca imi va fi foarte greu sa-l pun si sa-l iau pe bebe aplecandu-ma mereu, mai ales la inceput, asa ca l-am dus la socrii, dar i-am pastrat salteluta, care e una foarte buna, antisufocare..adica daca din intamplare bebe se intoarce cu fata in jos, nu-i nici un pericol..
am vazut la carrefour ploiesti un patut de lemn alb (sa se asorteze cu restul mobilei) ce mi s-a parut foarte practic, era mai inaltut si avea grilajul rabatabil, se lasa in jos de la jumatate, cred ca e bun si pt. cand o sa inceapa bebe sa mearga
, sa se poata urca singur in el..numai ca aveau decat cu alb si albastru, se terminasera cele cu alb si roz..
(..chiar as ruga mult fetele din Bucuresti
care au drum prin vreun carrefour zilele astea sa se uite - daca sunt dragute si au timp, normal
- de patutul asta, poate prin Bucuresti mai sunt..)
..am plans si eu de emotie cateva minute bune cand am citit de primul bebelus, al Piscoticai..mi-am sunat sotul si l-am cam speriat putin..nu stia ce mi s-a intamplat..asadar, cam asta a fost "inceputul sfarsitului" Odiseei noastre..sau prima floricica de popcorn...abia astept sa ne mutam cu tot castronul la "Clubul scutecelor.."![]()
temele si semitemele zilelor: m-am programat la epilat cu ceara saptamana aviatoare, cand am si controlul de 36 saptamani, dar suport foarte greu ceara acum, ultima data m-am ridicat de pe masa si am plecat asa, cu lucrarea partiala..sa vedem acum..oricum, cand mi-o veni ceasul sa nasc, sper sa am timp sa fac un dus si sa ma defrisez..
despre pediatru, mi-a recomandat o prietena doctora baietelului ei, dar nu stiu cum se procedeaza exact, cred ca o sa iau legatura cu ea dupa nastere..
va pupic. sper sa-mi apara cum trebuie mesajul..dupa ce ca sunt destul de rare, sa mai apara si pe pagini anterioare, sa nu le citeasca nimeni..![]()

fatima
35+ si
eva ioana