Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

desi nu am burta prea mare, au inceput sa se indeseasca momentele cand nu pot respira cum trebuie. mai are cineva simptome <placute> ca ale mele? si daca da, ce sa fac? ma ridic, si tot nu trece. si mai sunt vreo 2 luni...

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Piscotica, cand ai timp, pune niste poze cu puiutul tau...

Kokorina, precum stii, zilele astea trec printr-o stare psihica destul de labila...si filmuletul vostru m-a facut sa bocesc de-adevaratelea....EXCELENT!!!! SUPER!!!! NEMAIPOMENIT!!!! si superlativele ar putea continua...

Oana 29+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Smitema zilei-eu o sa ma epilez cu crema depilatoare,ceara nu o suport oricum voi lua cu mine si un aparat de ras nou pt orice eventualitate daca e nevoie

Saryta-mersi nu strica sa am nr de tel si eu la fel asteptam sa am steluta felicitari

Dia1609-una dintre metode ar fi sa pui casti cu muzica jos pe burtica asa bebe ar trebui sa se intoarca cu capul in jos incearca

KOKORINA-m-am uitat si la poze f.faina camera harbujeilor ce multe biberoane si suzete

Bamboletta 35 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Azi avem 35 sapt fix am mai crescut un pic acusi ne vom tine bebei in brate
oare cine urmeaza ?

Bamboletta 35 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara frumoaselor mamici...tot la mami sunt si multumesc pe aceasta cale celor care imi simt lipsa atat mie cat si lui davidutzu.
azi-noapte a fost una de cosmar..pe langa faptul ca am tras de nas..am facut cel putin 3 drumuri la toaleta....m-am perpelit in pat cand pe-o parte cand pe alta ca micii pe gratar...m-a durut burta ca la menstruatie spre dimineatza si am luat nos-pa..in concluzie nu am inchis un ochi..am dat drumul la tv si aia a fost...nu am reusit nici sa-mi fac treaba in casa azi pt ca am fost super chiauna..asta e..vedem noi cum facem fatza..

eu vineri ma duc la dr..la ora 8.30 am programare pt eco si sambata am programare la d-na dr care ma vede pe mine cu sarcina.

mamistefi nu mi-ai dat niciun raspuns..nu stiu ce anume te intereseaza si nu stiu unde sa-ti scriu ceea ce vrei

stiu fetelor ce treb facut pt raceala..sper doar sa nu ma ia fff rau..vedem.
in rest nimic nou sub soare...davidutzu misca si mami il iubeste tare mult..

va pup pe toate si aveti grija de piticotzii din burtik...sper sa ne "revedem" cat de curand.

seara buna

dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am sosit cu vestile de la eco!
Scuze pentru intarziere, dar in primul rand netul mi-a tot jucat feste, iar la dr. am stat f. mult timp pentru ca a fost chemat la o nastere si am asteptat... pana ni s-au lungit urechile. Dr. care imi supravegheaza nasterea este tanar, 31-32 ani si e tare atasat de fiecare pacienta in parte, se prezinta cu promtitudine la fiecare nastere, daca e solicitat, indiferent ca are sau nu alt program. de ex. si azi si-a lasat toate pacientele la cabinet si a fugit cu geanta intr-o mana emotionat nevoie mare s-o ajute pe mamicuta care se pregatea sa-si aduca puiul pe lume. Era vreo 2 si a zis ca revine la 4, m-am gandit ca e optimist omu', chiar crede ca femeia aia va naste asa rapid? Dar se pare ca mamica era deja dilatata, aproape de momentul expulziei si totul a mers ca pe banda.
Buuuuuuuun. Acum revenind la oile noastre: copilasul e ok, in grafic, are 1760 gr, este in plin proces de "intoarcere", acum avand o "prezenta oblica", mai are un pic si e cu caputzul spre iesire. I-a masurat bataile inimioarei, a vazut ca vezica e in repletie, cica inseamna ca face pipi, sau tocmai facuse, a masurat femur DBP etc, chestiuni uzuale. L-am vazut pe David cum casca sau inghite lichid si apoi il mesteca relaxat, sta picior peste picior ca un adevarat barbatzel, am primit CD-ul de rigoare, avem inregistrata fiecare eco. Am vazut si profilul bebelusului, eu zic ca seamana cu tati, parca i-am observat si gropitza din barba...
Bineinteles ca m-a certat din nou pentru kg luate in sarcina, pana in prezent 15 si a zis sa incetez cu vitaminele. Va povesteam ca am avut Ca in limite, dar parca mai spre limita inferioara, dar a zis ca e ok. Eu totusi voi continua cu Elevit, 1 pastila la 2 zile.
Mi-a mai recomandat sa fac DEXAMETAZONE 2 fiole, mi-a explicat ca sunt acele celebre injectii pentru maturarea plamanilor, in caz ca nasc mai repede, desi nu ar exista suspiciuni, dar numai Doamne Doamne stie..
Voi ati facut injectiile astea? Parca Kokorina si Adina, nu? Ce puteti sa-mi spuneti, fetelor?
Eu oricum voi face injectiile.
Cam atat de la eco. Hai ca v-am povestit tot, tot, numai mamei mele i-am mai spus totul atat de detaliat.
Pupicei si somnic usor!

ROXANA 31 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ufff, am uitat sa va mai spun ceva, referitor la vit D injectabil, stiti ca v-am mai intrebat. Mie mi-a recomandat dr. de familie , cica e pentru fixarea Ca in oase, previne rahitismul la bebe, acum atat l-am innebunit si pe ginecolog incat mi-a spus sa fac si D-urile ca nu pot sa-mi faca rau. Asa ca maine dimineata ma duc la dr. de familie si ii cer sa-mi faca si injectiile de maturare a plamanilor bebelasului si vit D.
Va tot povestesc si voua framantarile mele, pentru ca asa ma enerveaza stilul acesta al meu de a diseca recomandarile dr., parca as avea si eu medicina , atata le analizez pe toate. Ma intalnesc cu tot felul de mamici care au executat automat indicatiile medicului, fara sa-si puna atatea probleme si nu au avut de suferit, dimpotriva totul a decurs normal si au nascut bebei sanatosi.
Miraco, nu am aflat nimic nou despre legatura dintre astigmatism si nastere, urmeaza sa consultam oftalmologul, asa ca orice informatie este binevenita!
Asiza, asteptam vesti bune! Am auzit ca Stamatian ar fi prin Cluj unul dintre cei mai renumiti dr.
Vad ca toate mamicutele responsabile dorm la ora asta , numai eu bantui forumul cu povesti interminabile. Nopate buna!

ROXANA 31+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Buna seara burtici!
Pentru aceasta seara raportam un nas infundat si ....cred ca am racit. Am fost ieri la un studiu de cercetare iar cand am iesit afara era cam frig si eu eram cam transpirata.... Ce pot lua pentru a inabusi o eventuala raceala?
Bb mea a inceput sa se miste mai rar..... Avem 34+. Se poate sa nu fi dat eu importanta sau deja incepe sa se miste mai putin?
Acum ca stau pe scaun se misca intruna, dar daca ma bag in pat si stau pe o parte (ceea ce pana acum o sapt.nu-i placea deloc) se fatzaie un pic .... si gata. Sau daca stau in canapea la televizor, la fel.... ESTE NORMAL PT.CA "INAINTAM IN VARSTA" SAU AR TREBUI SA IMI CONSULT MEDICUL? Am citit pe un site american ca n-ar fi nici o problema daca in 12 ore are cam 10 miscari... La noi sunt mai multe intr-un timp mult mai scurt, dar...... mai putine decat acum 2-3 zile..... AR TREBUI SA MA INGRIJOREZE ACEST FAPT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ROXANICA 2006: Cum adica sa termini cu vitaminele? Ce vitamine iei? De ce ELEVIT la 2 zile? Eu iau inca de la inceputul sarcinii MATERNA si mai nou TARDYFERON FOLIC... Sa inteleg ca aceste "recomandari" difera de la doctor la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Roxana felicitari pentru vestile bune. noi ne bucuram tare ca David e bine sanatos.

Panaa eu cred ca nu e nimic cu printesa ta. cred ca e mai linistita acum - o fi obosita sau plictisita . Stai linistita si fii optimista.
la noi la 35+ Adinuta e mai activa ca oricand. de 4 zile nu sta deloc intruna se misca si acum avand in vedere ca e mare tare, iti inchipui cum o simt.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput