Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 26
atudor spune:
Buna burtici 
Eu n-am putut sa intru pana la ora asta pe DC, nu stiu ce a avut, dadea eraore in pagina.
Da...Miro, la 36 de sapt si 3 zile, slabe sanse sa se mai intoarca, mai ales ca cica e bine intepenit cu funduletul; asta e, sanatos sa fie.
Metode de intors nu incerc...mi-e si frica ![]()
Tema zilei: am medic pediatru, este o doamna cam la 45 de ani cu idei foarte "deschise" despre cresterea copiilor 
Semitema zilei: ce sa zic...eu n-am suportat in sarcina decat crema de epilat si pe varianta asta voi merge; cred ca nici n-as mai suporta ceara, cat despre lama...nici atat
Va pupic 
Ana
36w3d cu 
porumbita80 spune:
Referitor la tema zilei eu una am sa merg epilata total ca nu vreau sa am nenorocul sa dau nu stiu peste cine si ce taituri sa-mi faca. Referitor la intoarcerea lui bebe parca am citit undeva ca daca incerci sa comunici cu el prin atingerea burticii si el iti raspunde prin lovituri atunci incearca sa-l ghidezi cu mana. Eu una n-am incercat dar am citit asa ca nu stiu nimic sigur.
36+Gabi
stela
Iulia P. spune:
Piscotica, FELICITARI! Toby, bine ai venit printre noi! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa le aduci multe bucurii parintilor!
Si eu am fost invadata de emotii cand am vazut ca a aparut deja pe lume primul pui de pe lista noastra. Doamne, ce repede a trecut timpul!
Chris, ai dreptate legat de numarul mesajelor.
Va doresc o saptamana minunata
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (34+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
ama.lia spune:
ruxandra_sb, inteleg perfect situatia, scuze, sper ca nu te-am necajit.

Amalia 33+ si 
doradora spune:
eu ajunsesem la alta concluzie cu nr mesajelor. am impresia ca daca ai postat ti se face calculul si dupa aia nr total apare peste tot in dreptul numelui, in urma. daca n-o fi asa, fraiera eu! dar nu am bagat de seama sa ma fi tras in piept la numaratoarea de puncte pt glow.
chris
31+
alexandra
doradora spune:
miraco din cate am inteles eu, fundul de ochi nu e chiar cea mai placuta experienta, in sensul ca dupa aia cica ar fi bine sa te insoteasca cineva, ca nu vezi bine. asa ca nu merge singura, nu de alta, dar paza buna inlatura primejia rea!
rux_sb dr de fam nu ar trebui sa fie suparat pe tine din cauza acelei persoane, chiar daca tu ai facut recomandarea, el a acceptat. nu imi imaginez ca a avut pistolul la tampla cand si-a dat acordul. si nici tu sa nu te superi prea tare, oamenii fac mereu surprize, si nu intotdeauna placute.una peste alta, tu ai fost draguta si ai incercat sa le faci ambelor parti un bine, ca si doctorului ii iese ceva la numar mare de pacienti. ca nu s-a brodit pana la urma, nu a mai tinut de tine.
si noi am patit-o, asa ca de atunci le-am spus clar atat celor care ne roaga sa ii punem in legatura cu cineva, cat si celorlalti, ca astea sunt datele problemei, sunt toti liberi sa refuze, si daca vor totusi, e treaba lor cum se descurca, sa nu vina la noi cu o falca in cer si una in pamant.
panaa si eu o sa ma aranjez de dinainte, dar o sa mai iau si un aparat de unica folosinta, in caz ca mai gaseste cineva ceva de obiectat.
chris
31+
alexandra
doradora spune:
special am trimis mai multe mesaje in locul unuia singur, si mi s-a confirmat presupunerea. cu cat se modifica numarul, noul nr apare si in urma.
chris
31+
alexandra
kokorina spune:
ASIZA,dar ne promisesei ca nu ramai in starea asta.e greu,stiu.....adica nu stiu,imi pot imagina,dar incearca....incearca pt binele bebeului.ma bucur ca ti-a placut,asa cum le-a placut la toate fetele ce s-au uitat....iar cu bocitul...te inteleg....daca nu ma pot eu abtine....multumesc pt mesaj si te rog sa fii tare,sa gandesti pozitiv si sa vezi ca micutul e bine merci.poate ca mai multe griji iti faci tu...cum e si normal ca mama.....eusant sigura ca totul e in ordine.doar o sa mai vorbim si dupa....nu-i asa? te pup dulce

31 + cu
si 
kokorina spune:
nu inteleg nimic,cum functioneaza dc-ul,ingrozitor.i-am raspuns ASIZEI si mi-a aparut mesajul inaintea ei cu doua mesaje....nici nu-mi mai vine sa scriu ceva....am un pm pe care nici nu-l pot citi....culmea.
31 + cu
si