Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BURTICUTE,va salutam.....noi 3....cei 3 harbujei.da'greu mai merge netul si aiurea rau de tot.in primul rand sa va multumesc ca v-ati uitat in camera harbujeilor,sa va multumesc pt laude si sa va spun ca la fiecare dintre voi care ati scris.....mi-au dat lacrimile.iar cand am mai citi de la MIRONA ca si ei i-au dat lacrimile....recunosc ca una mi-a si scapat de sub gene.nu stiu de ce,dar si eu de cate ori vizionez acest clip(facut de sotul meu,surpriza.....ca nici eu nu am stiut ce mestereste de unul singur pe calculator)....imi vine sa plang....nu stiu de ce....doar in camera harbujilor merg de cel putin o data pe zi,e la un metru distanta de calculator,simt mirosul....in mod normal nu ar trebui sa ma impresioneze intr-atat.cu toate astea.....cateodata chiar plang de adevaratelea,de emotii.abia astept sa fie si mai plina camera,cu fetisoarele lor,cu mirosul lor.....nu mai spun nimic......iar imi curg lacrimile.va multumim la toate pt lauda!va pupam dulce!

am mai adaugat niste poze in album,de fapt sant pozele folosite si in filmulet.....filmuletul se deruleaza mai repede,in schimb la poze iti permiti sa te uiti cat vrei.

azi am fost la al doilea curs(cate unul pe saptamana).azi am invatat cum facem baie la bebe....interesant si intr-adevar multe "trucuri".....saptamana viitoare o sa invat cum sa alaptez.....dar daca nu alaptez.....dar si daca alaptez....nu stiu ce sa fac,daca sa ma duc sau nu.

azi ma simt foarte slabita,desi ieri am dormit la pranz,ma asteptam sa nu pot dormi noaptea.....dar surprize,surprize....am dormit chiar foarte bine....deci azi ar trebui sa fiu foarte odihnita.....da de unde?ma duc sa ma intind in pat si ne vedem mai tarziu.

31 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Kokorina - ai observat ca ai si tu o steluta albastra FELICITARI asta inseamna ca ia fost harnica la scris. Eu mai am 2 mesaje de scris si imi apare si mie. O sa ziceti ca sunt crazzy dar eu chiar astept sa-mi dea si mie o steluta parca sunt un copilas care-si asteapta cadoul.
Incep sa delirez nu?????Nu ma bagati in seama - va pupacesc dulce

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

SARYTA,cum sa nu observ,ca si eu am fost ca si tine..abia steptam steluta.apropo's de steluta.....acum vine intrebarea catre cele mai cunoscatoare in ale forumului.DE CE MI-A APARUT O BUNA BUCATA DE TIMP NUMAI 104 MESAJE,DESI EU PRESTAM LA GREU.undeva s-a blocat si nu mi-a mai calculat mesajele,sau mai bine zis nu mi le-a mai adunat.in concluzie:am ajuns sa scriu 104 mesaje(asta era in capitolul 44),si desi scriam,sciam,scriam mesaje mie tot 104 imi arata ca am.oare de ce?abia asta ultimul care l-am scris mi l-a adunat si cu chiu cu vai....cica am 105,dar in mod normal si corect ar trebui sa afiseze mai multe.....
ce problema am si eu,dar eram curioasa sa stiu.daca poate cineva sa ma elucideze.

31 + cu si

Mergi la inceput

Sunt curioasa sa vad daca apare steluta, nu va suparati pe mine nu?

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

SUPER am steluta mea, acum mi-au pus steluta la toate mesajele de pe aceasta pagina - sunt incantata de steluta mea.Pa.

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Uitandu-ma acuma la ce zicea Kokorina....m-am uitat si eu in urma sa vad la mesajele mele daca se calculeaza...si spre surprinderea mea tot 449 am de la inceputul capitolului.....de ce?????????.....si eu am aceasi intrebare ca si KOkorina....din ce cauza nu se numeroteaza????

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

felicitari Piscotica !!!!!primul bebe de la noi... sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos! si sa vedem si noi poze cat mai curand
kokorina, felicitari si te pt camera harbujeilor... f. frumoasa camera dar si prezentarea ei facuta de tati... harbujeii mai lipsesc din ea ca sa fie completa, dar nu mai e mult pana atunci, nu?
tema zilei: si noi ne-am dori 2 sau chiar 3 copii, dar mai vedem cm ne descurcam... 2 tot facem, si inca vrem sa-l facem relativ repede pe al doilea, sa nu ne iesi din mana

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

SEMITEMA ZILEI: EPILAT sau RAS INAINTE DE NASTERE?
eu inainte de nastere sper sa ajung la epilat. oricum ma epilez total.
la cursuri moasa ne-a spus sa avem la noi o lama de ras sau un aparat de unica folosinta, pentru retusuri. este obligatoriu infiderent de cum nastem.

30 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

nu stiu ce se intampla cu DC-ul ca nu am mai reusit sa intru si sa postez de ceva vreme.... sau citeam atat de greu ca se bloca pagina de 100 de ori, ca nu mai apucam sa si raspund... sper sa se faca bine DC-ul :)
ieri am fost si noi la control, avem 2 kg, nenea dr. a spus ca vom avea cam 3.400 kg la nastere din pacate bebelina mea nu e inca intoarsa, e intr-o pozitie de tranzitir, dr. zice ca se intoarce sapt viitoare... speram ca \asa va fi.... din cauza pozieiti in care era nu i-a putut face masuratorile (doar la cap), dar se pare ca suntem in grafic... oricum mai mergem sapt. viit. sa vedem daca s-a intors si sa o masoare.. cine stie sa-mi zica si mie unde gasesc tehnicile aea mult-pomenite rin care putem ajuta copilul sa se intoarca?

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

kokorina, alexandra, eu am obs chestia asta cu mesajele de muuulta vreme..... deci nu e de curand.... cred ca nu se actualizeaza imediat mesajele, ci dupa un timp... eu parca asa am concluzionat

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput