Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 24
ama.lia spune:
Buna fetelor,
Ieri am fost la dr.: avem 2 kg si 60 de grame, si suntem in grafic perfect, nici mai mare, nici mai mica. Pe mine m-a certat dr. pt contractiile non-stop, a zis ca in ritmul asta mare minune sa mai treaca 4 saptamani. deci: m-am hotarat sa iau pastuletele pe care nu le-am inghitit pana acum: no spa. a zis ca daca trecem peste inca 4 saptamani imi da voie sa nu mai iau, si sa-mi fac de cap. important e sa mai puna bebelina inca un kg... ca deja s-a fixat in pozitia de start.
Multumesc fetelor pt pm cu parola.
tema zilei: eu m-am tot interesat despre doctori pt bb mic, si nimeni nu stie nimic, nici macar mama (lucreaza in domeniu) nu crede ca am nevoie. nu stiu ce e cu conceptiile astea, eu vreau dr. bun pt bebe, dar nu am de unde sa-l iau.
ruxandra_sb imi place ideea cu medicul tau pt Matei, crezi ca poti sa mi-l recomanzi si mie? daca crezi ca ar fi dispus, trimite-mi te rog pm cu datele lui, si spune-mi cum se face, se ia legatura cu el inainte sa se nasca bebe, sau dupa aia? Dupa cum vezi, habar n-am cum stau treburile astea. 
Va
pe toate, ma duc sa fac ceva de papa
Amalia 33+ si 
ingeras26a spune:
Ama.lia, felicitari pt rezultate!
Roxanica, te asteptam cu vesti buuune!
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
Raluca_u spune:
Ruxandra si pe mine m-ar interesa doctorul lui Matei. ca si Ama.lia as vrea mai multe detalii. multumesc mult
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
miraco spune:
Roxanicasi eu am astigmatism miopic si inca n-am ajuns la oftalmolog s-mi fac examenul de "fund de ochi"(cam asa ceva),Dar trebuie sa merg sapt viitoare.Mi-a zis dr ca voi naste normal cu epidurala,dar sa-i aduc acordul oftalmologului(si cica nu depinde neaparat de nr.dioptriilor)Iti dau detalii sapt viitoare sau poate ne spui tu daca ajungi mai rpd.Tinem pumnii la eco..sa aduci vesti bune!
Miraco
31+ si "dulceata lu'mami"
burtika
Raluca_u spune:
Ruxandra si pe mine m-ar interesa doctorul lui Matei. ca si Ama.lia as vrea mai multe detalii. multumesc mult
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
doradora spune:
m-am dumirit cu fierbatorul cunoscut si ca termoplonjon, multum pt info, habar nu aveam si nici nu am mai auzit.
chris
31+
alexandra
ruxandra_sb spune:
Ama.lia, Raluca, ma gandeam eu c-o sa primesc si solicitari din astea dupa oda inchinata pediatrului meu...![]()
In primul rand nu am vrut sa ne laudam cu el, ci, mai degraba sa va prezint ce credem noi despre cam cum ar trebui si ce ar trebui sa faca pediatrul copilului vostru, respectiv la ce sa fiti atenti.
Sunt convinsa ca majoritatea bebelusilor cresc zdraveni si sanatosi doar urmariti fiind de un medic de familie competent, dar eu is una din mamele alea mai speriate de bombe, din acest punct de vedere.
Asta ma ajuta pe mine sa ma simt linistita si in siguranta.
Revenind, cum zicea si ingeras26 cel mai sigur este sa-l regasesti printre doctorii cunostiintelor tale, care sunt multumite de el.
Alta solutie, daca nimeriti peste unul care sa va placa, este neonatologul din maternitate.
Sau rugati ginecologul sa va recomande unul.
Ah, si nu uitati: daca va hotarati la un pediatru privat, bb trebuie inscris si la un medic de familie.
De fapt idealul ar fi un medic de familie cu specializarea in pediatrie.
Din pacate nu pot sa ma grabesc sa va dau datele medicului nostru. Cum am mai zis este extrem de solicitat si nu cred ca mai ia asa usor noi pacienti. In plus s-a fript odata cu mine, i-am recomandat pe cineva cunoscut, care a facut niste faze mai... si nu mai vreau s-o iau inca o data. Imi pare rau. Scuze.
La viitoare vizita o sa-l intreb, dar nu pot sa promit nimic
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Raluca_u spune:
Roxanica iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
alexandra chiar vroiam sa te intreb de apartament ca parca spune-ai ca luni e tragerea la sorti.
pupici la mine merge netul aiurea tare de aceea a si aparut de 2 ori mesajul anterior. scuze.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
panaa spune:
MARCELAC: cum de ai dat de moasa? Te-a indrumat cineva? Eu am sa abordez problema nasterii sapt.viitoare cand voi merge la control....
Stiu ca s-a lansat tema zilei asa ca indraznesc sa lansez SEMITEMA ZILEI: EPILAT sau RAS INAINTE DE NASTERE?
Eu una merg la epilat si optez pentru epilat total (fata-spate).
Voi? V-ati gandit la asa ceva? Se apropie momentul?
Cert este ca nu ma las rasa in spital de cine stie ce asistenta cu cine stie ce lama / aparat de ras.....
saryta spune:
Referitor la tema zilei eu am un medic pediatru la care merg cand am probleme mai mari cu Sara, iar in rest o sun la ce ora am probleme - raspunde tot timpul si daca nu e ceva urgent imi spune prin telefon ce si cum sa iau.(eu stau in Hirlau la 70 km de Iasi si deci nu pot tot timpul sa merg la ea).Inainte s-o nasc pe Sara eram prietene - la noi in oras prin liceu s-au facut niste schimburi de experienta cu un grup de francezi si acolo am cunoscut-o, iar cand am nascut-o pe Sara ea era dr neonatolog pe acel salon si uite asa am ramas pacientii ei.Eu sunt super multumita.
Bamboleta - daca vrei eu iti pot da nr. ei de tel. si cand o sa ai probleme sau intrebari o poti suna.(dimineata e la Cuza, iar dupa-amiaza e la particular).
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA