Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 20
kokorina spune:
buna seara gravidute!am facut poze in camera ursuletilor de munte..........va invitam la noi cu draga inima....speram sa va placa si voua.
va pupam si va uram o noapte cat mai linistita!
![]()

![]()

![]()
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
31 + cu
si 
Raluca_u spune:
Noapte buna fetelor
eu fug in patut.
sa aveti o noapte linistita
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
m_monique spune:
si eu merg la culcare. sper ca in noaptea asta sa dorm, nu sa ma plimb prin casa ca mi-e sete sau foame.
Noapte buna si vise placute.
30 + cu 
Nunta noastra
bamboletta spune:
Kokorina-
super camera harbujeilor 
Bamboletta
34+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
ramsan spune:
Kokorina... ce super prezentare a camerei harbujelor tai!! E o minune si cred ca te simti excelent acolo... ce de lucrusoare au deja! Faina de tot 

Ramona
35+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
dolores spune:
fetelor...sigur ma ia raceala..eram super sigura...cristi, sotul meu, e racit..dar ce-i pasa lui, ca-i trece in 2 zile...ca ia sau nu pastile...asa ca de azi am inceput sa stranut, sa mi se infunde nasul..simptomele specifice racelii...stiu ce treb sa iau..si mi-e tare ciuda...in plus de asta nepotica mea de 11 luni, karina e si ea racita..si eu cum mor de dragul ei cand o vad, nu m-am putut abtine sa n-o tzuc..si uite na acum...
dolores
32+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
doradora spune:
si eu am trimis-o
quote:
Originally posted by Lorym
Gmoisi, m_monique am trimis pe Pm noua parola.
Lory35+ sapt
Catrinel Rianna
chris
31+
alexandra
ramsan spune:
Dolores ai mare grija de tine si de bebe David
si insanatosire grabnica...
Ramona
35+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
porumbita80 spune:
ADINAZOT eu la fel am dureri din astea dar cu no-spa trec, azi am fost la Doc si a zis ca uterul se pregateste, nu te speriea.
stela