Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 12
aka spune:
FELICITARI PISCOTICA, 

Sa fie sanatos si mancacios, sa se faca repede mare.
M-au apucat emotiile, a inceput sa imi fie frica... A venit bebe cu o luna si jumatate mai repede...
Camisol multumim pentru veste. Felicitari si tie pentru Luca.
Maine imi scot la imprimanta lista cu numere de telefon ale fetelor.
Va pup pe toate. 
Monica
30+
Mirona spune:
quote:
Originally posted by miraco
Aoleuu.....se-ngroasa gluma rau de tot...Uite ce m-a scos pe mine din umbra(ce stateam eu cumintica si va citeam)
M-au luat niste emotii...
Va pupez pe toate ca n-am mai facut-o de multicel si o rugaminte maaare....sa dam un semn atunci cand ne apuca durerile...sa putem sa ne facem si noi galerie
si sa respiram impreuna..brrrrrrr
Miraco
30+ si "dulceata lu'mami"
burtika
miraco cata dreptate ai - vezi? intra mai des si da-ne vesti despre tine.
vai fetelor - nu am fost pe faza ... acum plang de emotii ... tremuratul nu ma mai lasa ... vreau sa va spun ca deja ma astept din moment in moment sa ma apuce - contractii zilnice la greu - respir cum am invatat si trece. Bagajul e aproape gata, m-am lasat "rasa" ... dar de frica ... inca nu am scapat.
Asadar: piscotica BRAVO MAMI!!! ai dat startul. felicitari pentru tine si pentru bebel. Doamne ajuta sa fie bine - sa va intoarceti cu bine acasa si tu printre noi. Bebe papacios si sanatos ... te asteptam cu vesti.

CamiSol multumim de asa vesti. Felicitari si tie si aceleasi urari de bine.
Miro
35+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Iar mi-a aparut mesajul aiurea.
Mi-au dat lacrimile, se uita Marius la mine ca nu pricepea ce am.
Spuneti-mi si mie cum scriu cu litere mari si cum scriu colorat, ca m-am chinuit si nu mi-a iesit.
Mie-mi spui??
Eu era sa uit prajitura in cuptor. Noroc c-am scos-o la tzanc.
Deci dupa ce-ai selectat textul pe care vrei sa-l modifici => de la "size" alegi marimea caracterelor. Din cate stiu eu 3 e normal. Idem la "culoare". Inainte sa dai drumul la mesaj, da o vizualizare, sa vezi cum apare.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
roxana c. spune:
Am facut "sapaturi", si am aflat ca Piscotica avea placenta praevia, a deschis ea un subiect cand era in 32 de sapt, deci cam atunci cred ca s-a intamplat. Bine ca-i bine si ea si bebele.
Tot nu-mi vine sa cred.
Roxana
33+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Asiza, programeaza-te la alta ecografie, si sa dea DD sa fie bine pana la urma. Tin pumnii!
Roxana
33+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
CamiSol spune:
Buna seara burtici!
Intradevar Piscotica avea placenta praevia .Nu stiu prea multe detalii despre nasterea ei. Ne-am vazut doar de cateva ori in spital, pt ca si eu am avut ceva probleme cu nasterea. Bebelusul ei avea in jur de 1900g cand m-am externat eu si trebuia sa mai astepte pana facea cam 2200g ( spera cam intr-o saptamana sa o externeze si pe ea). Poate ca deja este acasa si nu are timp inca de net, dar sunt sigura ca in curand o sa primiti mai multe detalii de la ea.
Pupici!
Cami si
Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
asiza spune:
Ma bucur mult pentru Piscotica!!! Sa-ti traiasca
, sa se faca mare si sa fie sanatos! Bine ca ati trecut peste probleme! Abia astept sa ne dai vesti, sa pui poze si sa detaliezi...
Fetelor, dragelor, pentru prima data de cand sunt insarcinata, sunt cu psihicul la pamant si tare necajita...Tocmai am venit de la eco...bb e in limite normale, prezentatie craniana, DAR medicul l-a diagnosticat cu hidronefroza fetala la rinichiul stang...Mi-a spus ca deocamdata cica nu e cazul sa ne facem mari probleme, ca de cele mai multe ori nu se mentine in viata extrauterina etc etc Nici nu mai stiu excat ce mi-a mai zis, oricum m-a cam lasat in ceata...Ma mai duc sa fac o eco, 4D, de data asta la alt medic, maine am de gand sa sun sa-mi fac o programare si sa cer o a doua opinie...am mai cautat io ceva informatii pe net, dar mare scofala n-am aflat...
Imi pare rau ca va dau asemena vesti, tocmai acum cand apare primul bb din
...asta e...dusuri scotiene...una calda, una rece...

Oana
29+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
adinazot spune:
Wowww,m-au luat si pe mine emotiile,felicitari PISCOTICA si sa iti traiasca puiutul sa fie papacios si sanatos!!!
ASIZUCA,sunt sigura ca nu e nimic grav,mai cere si alta opinie si sa dea DD sa fie bine,ma rog pt voi!!!
Adina 34+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
bamboletta spune:

PISCOTICA FELICITARI!!!!!

MULTA SANATATE SA AI UN BEBE MANCACIOS SI CUMINTE

PRIMUL BEBE DE NOV-DEC
CAMISOL-multumim pt veste 
Vai fetelor ce emotii m-au apucat
acusi o sa apara si
nostri si o sa fim 
Bamboletta
34+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
atudor spune:
Felicitari PISCOTICA!!!!!!!!!!!!! Sa ai un bebe sanatos si mancacios si tie refacere rapida; te asteptam cu detalii si vesti 

Oana, stai linistita, va fi totul bine!
Fetelor, m-au apucat emotiile...se apropie marea intalnire cu puii nostri 

Va tzuc pe toate, ma bag in pat, am contractii BH foarte dese; din fericire, nedureroase
Ana
36w2d cu 

...se-ngroasa gluma rau de tot...Uite ce m-a scos pe mine din umbra(ce stateam eu cumintica si va citeam)
sa putem sa ne facem si noi galerie