Gradinita Happy Univers
Buna,
Am fost ieri si am vizionat mai multe gradinite,in zona pe unde stam .Mi-a atras atentia gradinita asta,mi-a placut si personalul,materiale erau din belsug,un spatiu de joaca frumos amenajat...si ce este cel mai important...copiii erau fericiti,nu am vazut nici un copilas suparat,ceea ce pentru mine inseamna mare lucru.
Ati auzit de ea,mai are cineva copilasul acolo? As vrea sa "aud" si o parere de mamica,daca este cineva...
Va multumesc
Raspunsuri
adriana spune:
Au fost mai multe mesaje despre aceasta gradinita. Si eu am avut copilul acolo, nu pot spune mare lucru, pentru ca a stat doar vreo 2 saptamani![]()
Mie mi s-a parut buna, au grija de copii, faceau activitati extra, ingrijitoarele primeau copii si ii duceau la clasa, ii cunosteau, etc.
Uite unul din mesajele respective:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70063
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
cl spune:
Deliak, eu am avut acolo copilul si am fost multumita de ei (Adriana ti-a dat si un link unde am mai vorbit de ei). Daca vrei mai multe amanunte, nu ezita sa mi le ceri.
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
deliak spune:
Cl,iti multumesc
Vroiam sa te intreb daca stii ceva despre Miss Ana,ca la ea la grupa o sa fie Darius.Ma intereseaza sa fie o tipa rabdatoare ,care sa iubeasca copilasii...ca al meu e putin mai dificil,nu vorbeste,si e mai greu de lucrat cu el,ca e tata rasfatatilor.
In rest mi-a placut gradinita...am avut doar surpriza ,ca pe net sa fie un pret si cand am ajuns acolo...am gasit un pret mai mare...dar nu mai conteaza acum ...sa ii fie lui bine.
Aaa...si mai vroiam sa te intreb in legatura cu mancarea...am vazut meniul cam cum arata...e bine ales,insa pustiul meu e mai "alintat" la mancare.Cum e ,daca nu vrea sa manance ,i se da altceva sau ramane flamand?
Iti multumesc din nou pt. raspuns
Karla
ioana_tzuchi spune:
Am citit toate subiectele vechi despre gradinita aceasta, dar as vrea sa stiu daca ne poate da cineva informatii noi, pt ca s-au schimbat multe in ultimele luni.
Deliak, cum e la Happy Univers? va place? As vrea sa stiu parerile tale si ale altora (bineinteles) pt. ca si eu mi-am inscris baietelul acolo.
Multumesc 
flavia5 spune:
Maine incepe gradinita. Asteptam cu nerabdare. Din cate am inteles o sa fie deschidere cu baloane etc.