Muzica din reclame

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Intrebare: coloana sonora din reclama de la Petrom, cea cu avioanele si camioanele care pleaca de pe loc...aoleu, imi place la nebunie dar n-am nici cea maimica idee ce ar putea fi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Chris Spheeris - Dancing With the Muse

quote:
Originally posted by ellinia

Intrebare: coloana sonora din reclama de la Petrom, cea cu avioanele si camioanele care pleaca de pe loc...aoleu, imi place la nebunie dar n-am nici cea maimica idee ce ar putea fi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA66000 spune:

Melodia din reclama Peroni este cantata de cei de la The Sapphires si se numeste Baby it's you.Am vazut ca s-a mai postat despre acest subiect insa s-a dat melodia originala din anii 60.
Asculta aici:
http://files.toaleta2.net/download/audio/The_Sapphires_-_Baby_its_you.mp3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, am descarcat si eu Melodia de la Kandia, Shivaree - goodnight moon, dar din pacate nu e ce cautam. e vorba de melodia aia tango din reclama Kandia. canta o tipa cu o voce gen Edith Piaf. pare a fi o melodie veche si genul e sigur tango. o are cineva va rog mult?!!
o vreu si eu pe adresa fram11@yahoo.com
va rog sa scrieti Kandia la subiect, ca altfel sterg mailurile necunoscute.
multam fain

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Melodia din reclama Fiat cu fotbalisti (cea pentru autoutilitare) o stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor.
am si eu o rugaminte... imi poate trimite cineva melodia din reclama de la carlsberg? reclama cu tipul care sta in bar si canta: " love of my life....." etc...nu stiu daca ati inteles ceva din ce-am explicat, pt ca n-am mai vazut reclama demult si nici nu sunt in romania , s-o pot lua de la careva..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona22 spune:

Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Mi-as dori foarte mult melodia de la reclama de la Kandia ( Shivaree - Goodnight Moon) si nu am dc++ sau alceva de genul asta. Mi-o poate trimite cineva pa adresa ramonaramba@yahoo.com? Va rog mult si v-as ramane vesnic recunoscatoare....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramona22

Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Mi-as dori foarte mult melodia de la reclama de la Kandia ( Shivaree - Goodnight Moon) si nu am dc++ sau alceva de genul asta. Mi-o poate trimite cineva pa adresa ramonaramba@yahoo.com? Va rog mult si v-as ramane vesnic recunoscatoare....

am sa ti-o trimit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

fetelor, am descarcat si eu Melodia de la Kandia, Shivaree - goodnight moon, dar din pacate nu e ce cautam. e vorba de melodia aia tango din reclama Kandia. canta o tipa cu o voce gen Edith Piaf. pare a fi o melodie veche si genul e sigur tango. o are cineva va rog mult?!!
multam fain

Ai facut rost de melodie? Daca nu ti-o trimit eu. Cred ca e cea care o cauti, si anume: Rodrigo Leao- Pasion ( in spaniola) sau???
Nu cunosc reclama de la Kandia, dar am primit si eu melodia de la o prietena din Ro, si scrie acolo ceva de reclama de la Kandia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kasemada

quote:
Originally posted by Ramonika

multam fain

Ai facut rost de melodie? Daca nu ti-o trimit eu. Cred ca e cea care o cauti, si anume: Rodrigo Leao- Pasion ( in spaniola) sau???
Nu cunosc reclama de la Kandia, dar am primit si eu melodia de la o prietena din Ro, si scrie acolo ceva de reclama de la Kandia.

Mada

nu am facut rost. te rog sa mi-o trimiti tu la fram11@yahoo.com si ete rog mult sa scrii la subiect melodie Kandia, pentru ca altfel nu o sa stiu ce mail e si o sa-l sterg, de obicei sterg mailurile de la persoane necunoscute.
multumesc frumos!

Mergi la inceput