Muzica din reclame
Raspunsuri - Pagina 6
ellinia spune:
Intrebare: coloana sonora din reclama de la Petrom, cea cu avioanele si camioanele care pleaca de pe loc...aoleu, imi place la nebunie dar n-am nici cea maimica idee ce ar putea fi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Camelia spune:
Chris Spheeris - Dancing With the Muse
quote:
Originally posted by ellinia
Intrebare: coloana sonora din reclama de la Petrom, cea cu avioanele si camioanele care pleaca de pe loc...aoleu, imi place la nebunie dar n-am nici cea maimica idee ce ar putea fi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
MADA66000 spune:
Melodia din reclama Peroni este cantata de cei de la The Sapphires si se numeste Baby it's you.Am vazut ca s-a mai postat despre acest subiect insa s-a dat melodia originala din anii 60.
Asculta aici:
http://files.toaleta2.net/download/audio/The_Sapphires_-_Baby_its_you.mp3
Ramonika spune:
fetelor, am descarcat si eu Melodia de la Kandia, Shivaree - goodnight moon, dar din pacate nu e ce cautam. e vorba de melodia aia tango din reclama Kandia. canta o tipa cu o voce gen Edith Piaf. pare a fi o melodie veche si genul e sigur tango. o are cineva va rog mult?!!
o vreu si eu pe adresa fram11@yahoo.com
va rog sa scrieti Kandia la subiect, ca altfel sterg mailurile necunoscute.
multam fain
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
didi-anda spune:
buna fetelor.
am si eu o rugaminte... imi poate trimite cineva melodia din reclama de la carlsberg? reclama cu tipul care sta in bar si canta: " love of my life....." etc...nu stiu daca ati inteles ceva din ce-am explicat, pt ca n-am mai vazut reclama demult si nici nu sunt in romania , s-o pot lua de la careva..multumesc
ramona22 spune:
Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Mi-as dori foarte mult melodia de la reclama de la Kandia ( Shivaree - Goodnight Moon) si nu am dc++ sau alceva de genul asta. Mi-o poate trimite cineva pa adresa ramonaramba@yahoo.com? Va rog mult si v-as ramane vesnic recunoscatoare....
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by ramona22
Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Mi-as dori foarte mult melodia de la reclama de la Kandia ( Shivaree - Goodnight Moon) si nu am dc++ sau alceva de genul asta. Mi-o poate trimite cineva pa adresa ramonaramba@yahoo.com? Va rog mult si v-as ramane vesnic recunoscatoare....
am sa ti-o trimit eu
kasemada spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
fetelor, am descarcat si eu Melodia de la Kandia, Shivaree - goodnight moon, dar din pacate nu e ce cautam. e vorba de melodia aia tango din reclama Kandia. canta o tipa cu o voce gen Edith Piaf. pare a fi o melodie veche si genul e sigur tango. o are cineva va rog mult?!!
multam fain
Ai facut rost de melodie? Daca nu ti-o trimit eu. Cred ca e cea care o cauti, si anume: Rodrigo Leao- Pasion ( in spaniola) sau???
Nu cunosc reclama de la Kandia, dar am primit si eu melodia de la o prietena din Ro, si scrie acolo ceva de reclama de la Kandia.
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by kasemadaquote:
Originally posted by Ramonika
multam fain
Ai facut rost de melodie? Daca nu ti-o trimit eu. Cred ca e cea care o cauti, si anume: Rodrigo Leao- Pasion ( in spaniola) sau???
Nu cunosc reclama de la Kandia, dar am primit si eu melodia de la o prietena din Ro, si scrie acolo ceva de reclama de la Kandia.
Mada
nu am facut rost. te rog sa mi-o trimiti tu la fram11@yahoo.com si ete rog mult sa scrii la subiect melodie Kandia, pentru ca altfel nu o sa stiu ce mail e si o sa-l sterg, de obicei sterg mailurile de la persoane necunoscute.
multumesc frumos!