Muzica din reclame

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Dar reclama la citroen urban jungle , stie cineva cum se numeste melodia? cred ca o canta Eros ramaazzoti si e ceva cu ...bailaaa moreeennnaaaaaa ...

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Melodia e www.youtube.com/watch?v=VePNIh59Y-g" target="_blank">Baila Morena cantata de Zucchero.

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by gagauta

Melodia se numeste Baby It's You si este cantata de cei de la The Shirelles.
Am gasit in cele din urma :)

gagauta, vreau si eu melodia de la Peroni, te rooog...
Mi-o dai si mie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Pet.cost saru'mana din inima.. mi'ai fost de mare ajutor ...acum ams cos'o de pe dc++ si o ascult cu mare mare drag ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anderra

Pet.cost saru'mana din inima.. mi'ai fost de mare ajutor ...acum ams cos'o de pe dc++ si o ascult cu mare mare drag ...

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

N-ai pt. ce! V-am spus, pe melodiile italiene va pot fi de folos ... oricand, cu cea mai mare placere!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, mai usor cu referintele la hub-uri, dc++, odc, etc. Sint inca ilegale...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alé

Fetele, mai usor cu referintele la hub-uri, dc++, odc, etc. Sint inca ilegale...

Dar eMule este legal? Eu cred ca da (se gaseste pe net free) ... pe asta il folosesc mult si mi se pare ok si pe asta l-am recomandat pe aici, ca si program de descarcat muzica, imagini, programe, arhive ... etc.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

pet.cost, de eMule am auzit prima data la tine si cercetind, nu m-am apucat sa downloadez installer-ul sa vaz ce e. Ideea e ca si celelalte se gasesc pe net si sint free. Ideea e ca aceste schimburi intre persoane (p2p) nu sint legale. Daca si asta e la fel, atunci nici asta e nu e in regula.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alé

pet.cost, de eMule am auzit prima data la tine si cercetind, nu m-am apucat sa downloadez installer-ul sa vaz ce e. Ideea e ca si celelalte se gasesc pe net si sint free. Ideea e ca aceste schimburi intre persoane (p2p) nu sint legale. Daca si asta e la fel, atunci nici asta e nu e in regula.

Ok, merci ... poate te uiti de curiozitate si imi spui daca-i ca si celelalte ... nu stiu cei cu dc++ ... si altele.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Inca nu am aflat cum se numeste ,melodia din reclama Avon!

Poate, totusi stie cineva!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

quote:
Originally posted by alehiam

intradevar melodia de la www.iqads.ro/clipul_publicitar_999/kandia_topirea.html" target="_blank"> Kandia-Topirea este Shivaree - Goodnight moon care se gaseste si pe coloana filmului Kill Bill 2.

Multumesc pentru informatie. Acum am o scuza perfecta pentru a revedea Kill Bill 2 De altfel, prima oara nici nu l-am vazut pe tot, am adormit în timp ce Uma Thurmann taia de zor duzini dupa duzini de dusmani

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput