Unde pot lasa copil de 9 luni cateva ore pe zi?

Unde pot lasa copil de 9 luni cateva ore pe zi? | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

Vreau sa incep un curs si am nevoie sa las copilul cateva ore pe zi undeva-cresa, gradi, etc.Exista locuri de genul acesta in Buc?V-ati confruntat cu probleme de genul acesta?Ce solutii ati gasit?

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ilenutza, crese sunt cu duiumul, au si programe de 4-5 ore pe zi, adik program scurt. cauta si tu pe google ca sunt multe. ce vrei tu cred ca este ceea ce se cheama kids parking, dar in bucuresti n-am auzit. m-ar fi interesat si pe mine pt. week-end (ca sa nu stau acum la interviuri cu bone de week-end, plus ca n-am nevoie in fiecare we. Uite ce am gasit pe net: http://www.gradinita-prichindel.ro/ si intri la sectiunea "noutati". e si cu tarif fix pe ora, cum am auzit prin alte tari, dar si pe pe intervale orare si perioade. n-am avut timp sa dau telefon pt. amanunte. vezi ce detalii are oferta. mai este un kids parking in iasi:)), dar nu cred ca te intereseaza.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anda .Ideea e ca mai toate gradinitele au limita de varsta de 2 ani , iar la prichindel ofera babysitting doar pentru copii din gradinita!

Mai caut!

Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

la KidsPlanet in P-ta Alba iulia stiu ca era parking ptr copilasi, insa nu stiu amanuntele, poti cauta pe net sau suna acolo...succes

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pana la urma solutia gasita si cea mai convenabila este sa las copilul cu o bona pentru cateva ore.Nu este nici scump si cred ca am si gasit o persoana f. potrivita!

Multumesc pentru idei!

Varsta Victor

Mergi la inceput